שאלות על צאנג מאי
-
איזה אטרקציות מקומיות בצאנג מאי מומלצות לערבים?
האם השוק הלילי פעיל בכל הלילות או רק ביום ראשון?
האם בית חב"ד מארגן ארוחת שישי גם שם? צריך להירשם מראש לדברים האלה?
האם יהיה קר בלילה במרץ? יש מה להביא בגד ארוך?
מהו האיזור המרכזי שם? האם האזור של השוק הלילי הוא הכי מעניין שם? אני פשוט רוצה לדעת לפני שאני מזמין מלון.
תודה רבה.
-
שאלות על צאנג מאיראשית, אני כבר איידע אותך שלמרות שאכתוב לך כאן תשובות ברורות לחלוטין, מייד אחריי תהיה לפחות תגובה אחת ש"תחזק" את התשובות שלי או שסתם יינתנו לך אותן תשובות בדיוק רק עם ניסוחים שונים
איזה אטרקציות מקומיות בצאנג מאי מומלצות לערבים?
איזה אטרקציות מומלצות למי ? למשפחה עם נערים מתבגרים ? לזוג עם ילדים קטנים? לחבר'ה אחרי צבא ? לפנסיונרים ? תגדיר מה מעניין אותך ומה אתה אוהב - ויהיה קל יותר לענות.
האם השוק הלילי פעיל בכל הלילות או רק ביום ראשון?
פתוח כל יום.
האם בית חב"ד מארגן ארוחת שישי גם שם?
כן
צריך להירשם מראש לדברים האלה?
לאהאם יהיה קר בלילה במרץ?
ממש לא
יש מה להביא בגד ארוך?
לאמהו האיזור המרכזי שם?
קשה להגדיר אזור מרכזי כי בסך הכל זו עיר קטנה. האזור המתוייר והממוסחר הוא בשוק הלילה, אבל הקסם והיופי והייחוד של צ'אנג מאי נמצא בסימטאות העיר העתיקה כפי שהיא מכונה, כל המלונות היפים והקטנים והבתי קפה המגניבים והבארים עם המוזיקה...הכל בין הסימטאות.
האם האזור של השוק הלילי הוא הכי מעניין שם? אני פשוט רוצה לדעת לפני שאני מזמין מלון.לדעתי ממש לא. ראה תשובתי למעלה. מיקום המלון לא מאוד קריטי או משנה כל כך כי כמו שרשמתי זו עיר קטנה.
-
שאלות על צאנג מאיבשעות הערב בצ'אנג מאי הייתי ממליץ לכם לצאת לסיור של ספארי הלילה
המטיילים שחזרו משם המליצו על הסיור בחום
בשונה מקודמי הייתי כן ממליץ להגיע עם סט אחד של בגדים ארוכים יש אנשים שכן קר להם בשעות הערב באיזורים הגבוהים יותר של איזור הצפון ועדיף שיהיה סט ארוך למקרים הללו
איזור שוק הלילה הוא המתוייר ביותר ונחמד להסתובב בו בשעות הערב כמו כן הוא קרוב לכל המסעדות והסוכנויות הישראליות גם לבית חב"ד של צ'אנג מאי
המלונות שם ברמה טובה והמחירים יחסית לשאר היעדים בתאילנד זולים
-
שאלות על צאנג מאילמרות שזו עיר קטנה יש משמעות למיקום מלונות,יותר נוח לקחת מלון באיזור שאתה רוצה להיות בו מאשר כל פעם ללכת ולחזור.
שני האיזורים ה,מרכזיים כפי שאמר קודמי הם איזור העיר העתיקה ואזור שוק הלילה.המרחק ה"רגלי" ביניהם הוא כ 10-15 דקות הליכה נורמלית.
טארקציות כייפיות הן לטייל במקדש דוי סוטפ,לטייל בכפרי האומנים (נסגר לקראת 4 אחה"צ, מופעי נחשים קרוקודילים קופים וכו' למי שנהנה לראות הופעות כאלו,חוות פילים +הופעות פילים,אומגות (לדעתי החוויה הכי מרנינה בסיפור הזה),יום טיול לדוי אינתאנון.
הכל תלוי בכמה זמן תשהה שם..
-
שאלות על צאנג מאיתודה רבה לכם על התשובות.
לשאלתכם, אנחנו זוג צעיר ונשהה שם 3 ימים מלאים ועוד ערב אחד של הנחיתה.
מישהו יכול לתת שם של מלון במקום טוב על מנת שאדע פחות או יותר לאן לכוון?
הייתי רוצה שתהיה לי אופציה נוחה לצאת בכל ערב אבל אני עדיין לא יודע אם יש מה לעשות שם 4 ערבים.
לגבי אזורי קניות, האם יש שם משהו מעניין? אני מחפש משהו שיסתום לי את חצי יום של אחד הימים כי אני מתכוון לקחת את האומגות והאיסוף באזור 13:00.
קניון נשמע לי אופטימלי. -
שאלות על צאנג מאיאם אתם בקטע של אקסטרים תבדקו את האופציה של קפיצת בנג'י או טיול טרקטורונים של כמה שעות יכול לתפוס לכם את חצי היום הפנוי
לגבי בתי המלון בדקו את מלון אימפרייל בסמוך לשוק הלילה יחסית לא יקר ונותן תמורה טובה למחיר
http://www.imperialhotels.com/imperialmaeping/default-en.htm l