מקומות לינה בסלובניה
-
מתוכננים 6 ימים בסלובניה
מחפשים המלצות למקומות לינה, אנחנו משפחה זוג + 3 ילדים (גילאים:8, 5 ו-3
האם שווה לישון בפרקי המים / ספא או רק להגיע ליום ביקור ?
רוצים לעשות טיולי כוכב ולא להחליף כל יום מקום.
איפה הייתם ממליצים לישון ?
-
מקומות לינה בסלובניה:Reפארק המים טרמה קטז אינו נכון גיאוגרפית ללינת כוכב למרבית האתרים המטויילים בסלובניה.
נחמד לבלות בו יום או שניים-תלוי כמה ימים עומדים לרשותכם ומה המסלול הכללי.
הלינה בו נעימה מאד, והשהות במקום עם לינה זולה יותר מלינה בסביבה+כרטיסי כניסה לפארק.
אני השתמשתי בו כנקודת לינה לביקורים באזור זגרב וצפונה לה, אבל אם זה לא המסלול שלכם (וסביר להניח שלא) אז הוא פחות מרכזי ללינה. -
מקומות לינה בסלובניה:Reהי
כמקום נוח לטיול כוכב הייתי בוחרת בבלד או קרוב לה, משם רוב האתרים המענינים קרובים יותר.
טיילנו לפני שנתיים עם שתי קטנות ואוהל, היה מדהים ומאד מומלץ. -
מקומות לינה בסלובניה:Reהיינו בקיץ שעבר עם פיצקי שלנו. ממליצה בחום להתאכסן בשני מקומות על מנת ''לכסות'' את סלובניה. המלצה שניה היא להתעקש על לינה בדירות ולא בחדרים (בשפת המקום Apartma) שמכילות גם מטבח קטן. המקום הראשון יהיה כמובן וללא עוררין - בלד. אנו התאכסנו בדירה של משפחה עם ילדים כך שאפילו היו בחצר צעצועים וארגז חול שפיצקי שלנו אהבה לשחק בתחילת ובסוף כל יום. בבלד התאכסנו 4 לילות - זהו מקום יציאה טוב להרבה אטרקציות באזור כגון לובליאנה (חצי שעה נסיעה), קניון וינטגאר ואגם בוהיני (20 דקות) וכו`. אני ממליצה להזמין מקום מהארץ היות וזה האתר התיירותי ביותר בסלובניה. אם לא הזמנתם מקום בבלד מהארץ, אל תעשו את הטעות שלנו - הגענו לבלד ב- 20:00 והכל היה סגור. כמעט ישנו באוטו... מקום הלינה השני יהיה בסביבת מערת פוסטוינה, שגם באזור הזה יש הרבה אטרקציות.
אשמח לתת טיפים נוספים אם תצטרכו. -
מקומות לינה בסלובניה:Reאשמח עם תפרטי יותר היכן ישנתם אנחנו 6 אנשים שנוסעים בתחילת אוגוסט -
מקומות לינה בסלובניה:Reראשית, מקומות הלינה תלויים באופי הטיול שלכם - אנחנו אוהבים לטייל הרבה ברגל ולכן ישנו ב- 4 מקומות בסלובניה (על מנת להקדיש זמן לטיול רגלי באזור) בד''כ מתאכסים ב- 2 מקומות. שנית, כאשר אתם מגיעים לכפר בו אתם מתכוונים ללון, מקובל לגשת ללשכת התיירות המקומית או לסוכנות תיירות כלשהי ולבקש מהם לארגן לכם לינה - עשינו זאת כמה פעמים ולא התאכזבנו. כאמור, מיד עם ההגעה לסלובניה ישנו בבלד 4 לילות - למשפחה אצלה התארחנו יש דירה אחת עם 3 מיטות. היות ואתם 6, אין טעם שתלכו לאותו מקום.כמו שכתבתי קודם, אני ממליצה להזמין מהארץ היות וזה האתר הפופולרי ביותר בסלובניה - אנחנו היינו בספטמבר ובקושי מצאנו דירה. צירפתי לינק דוגמא לדירה בבלד (אם כי לא היינו בה - היתה תפוסה).אחרי כן ישנו ב- קראניסקה גורה וב- צ`רקנו. בפוסטוינה לא היה מקום בכל הכפר ולכן ישנו בעיירה סמוכה - Prestranec (בסיס טוב לטיולים באזור כגון פוסטוינה, שקוצ`יאן, פריאדמה וכו`).
דירה באגם בלד