מלון בלונדון
-
איזה מבין המלונות הבאים בלונדון עדיף:
אימפריאל הוטל
פרזידנט
טוויסטוק
אני יודעת שכולם משתייכים לאותה רשת וכולם נמצאים פחות או יותר סביב ראסל סקוויר.... אבל בטוח יש גם הבדלי איכות ביניהם......
-
מלון בלונדוןלא יכולה להמליץ. יכולה רק לומר מה לא - בפירוש לא מלון אימפריאל. מדובר ברשת מלונות ברחבי אירופה. היינו לא מזמן במלון שלהם ברומא. שילמנו הרבה כסף. התמורה לא הולמת את המחיר. גם בפורום הזה קראתי תגובות נגד. לא חסרים מלונות בלונדון.
-
מלון בלונדוןרשת מלונות מצויינת באנגליה "פרימייר אין" בלונדון יש מספר מלונות ובדרך כלל החדרים נחטפים פעם אחרונה לא הצלחנו לתפוס חדר ולקחנו חדר במלון מילניום בשכונת צלסי שזה 200 מטר דרומית להייד פארק מלון מעולה במיקום מושלם ממליץ לבדוק בבוקינג לגבי המלון הכלל לא להזמין מלון עם ציון מתחת ל8 כמו כן יש חשיבות עצומה לקרבה לתחנת רכבת תחתית וכמובן שיהיה בשכונת מגורים
-
מלון בלונדוןראשית זו תהיה הפעם החמישית שלי בלונדון....
הפעם אנחנו נוסעות 4 בנות משפחה (בשני חדרים).....
והדרישה המרכזית היא מלון במרכז - רצוי בקרבה לתחנת רכבת תחתית של הקו האדום אליה מגיעה רכבת מהית'רו ולכן חשבתי על מלון באזור ראסל סקוור
-
מלון בלונדוןראשית תיקון קל , הקו של התחתית מהיתרו הוא הקו הכחול ולא האדום.
לגבי ראסל סקוור ואם זו הפעם החמישית בלונדון אז כדאי אולי לשנות מקום מהאיזור ה״ישראלי״ , בחופשתי האחרונה בלונדון בקיץ 13 בחרתי מקום לינה באיזור רחוב ארל׳ס קורט רואד שבאיזור צ׳לסי ובסמוך לתחנת התחתית הנושאת את שם הרחוב וגם היא על הקו הכחול. המלון שבו הייתי (גארדן וויו) היה זול ובסיסי מאוד עם חדרים ושרותים קצת קטנים לכן לא אמליץ עליו, אבל את יכולה לבדוק בבוקינג עוד מלונות באיזור הזה כי יש שם המון מלונות קטנים ונחמדים. הרחוב עצמו בשעות היום די נחמד מבחינת שוטטות , יש בו בתי קפה ומסעדות וגם סופרמרקט וכן גם הרבה חנויות קטנות, בלילה הרחוב די שקט ולא רועש יתר על המידה.
ראסל סקוור מרוחקת מפיקדילי כ4 תחנות מזרחה וארלס קורט כ6 תחנות מערבה.
-
מלון בלונדוןאולי תשקלו דירה?
-
מלון בלונדוןאנחנו ישנו בפרזידנט בדצמבר האחרון. המלון בסדר. לא גרוע , גם לא יצאנו מגדרנו.
החדר לא גדול אבל נקי. ארוחת הבוקר היא כמובטח- אנגלית בסיסית.
לנו המיקום היה מאוד נוח. הפרזידנט הוא ממש דקה הליכה מתחנת האנדרגראונד, ויש בר חמוד עם אוכל טעים ממש ליד.
בראסל סקוור יש את מלון ראסל שנראה גדול ומדהים מבחוץ. חברה ישנה שם והמליצה. בטוחה שגם המחיר בהתאם.
סט. גילס מאוד מרכזי ומומלץ, תבדקי גם אותו.
-
מלון בלונדוןלפני שנים רבות הייתי בפרזידנט. אני זוכרת שהוא היה מלון ענק וברמה סבירה.
אם יש לכם אפשרות - שווה להשוות לבתי מלון באיזורים נוספים, מלון CORUS, היינו בו לפני שנתיים היה מעולה ובמקום מצוין.
בהצלחה!
-
מלון בלונדון