עזרה במציאת מלון בלונדון
-
שלום לכולם/ן
החלטנו לטוס ללונדון. כעת אנו מחפשים מלון, לזוג, שיהיה יפה ונקי במיקום מרכזי עם אפשרות להגעה קלה משדה התעופה לוטון. מכיוון שזה אירוע נדיר (בלי ילדים) אנו מעדיפים מלון ברמה מעט גבוהה אבל לא מהיוקרתיים ביותר. כמובן שעדיף שהמחיר יהיה סביר.
תודה מראש ושבת שלום
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןממליצה לעבור על הטיפים ובמקביל לראות את המלון בבוקינג.
לבדוק מחירים גם בבוקינג או דומיו וגם במלון עצמו.לפעמים יש הבדלי מחיר משמעותיים.
להשוות אחד לאחד,ז"א האם כולל א.בוקר/לא,האם עם אפשרות ביטול/ללא.לפי אותם פרמטרים.
מה הוא מחיר סביר? תראו מה אומר בוקינג,ותחליטו מה זה סביר.הלינה בלונדון לא זולה.
תבדקו גם מחיר נסיעה במונית מיניקב מהשדה.
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןהיינו לפני שנתיים ב- corus hotel , מלון חביב, נקי ובמיקום מצוין.
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןשלום אמה,
תודה על התגובה,
אני מעדיפה המלצות מאנשים שהיו במלון. בבוקינג יש כל כך הרבה....
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןאם טרם הסתכלת ממליץ להיכנס למדור הטיפים כאן באתר. יש שלל המלצות לגבי מלונות.
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןבידקי את מלון Goring. השארתי לגביו טיפ בעבר.
מלון 5* מעולה ולא זול. אני זוכר שבזמנו שהתאכסנתי בו הצלחתי לתפוס אותו במבצע.
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןהכוונה שלי,שגם לאחר המלצת מישהו ספציפי,תבדקי בבוקינג.את המיקום,המלון,גודל החדר...מה שחשוב לאחד,מיותר לשני

אנחנו היינו במלון סנט.גיליס בדצמבר שעבר.לטעמי הוא נוח מאוד מבחינת מיקום.ממש מעולה.היינו בחדר דה לוקס שהוא קצת יותר גדול וזה 16 מטר.האם הוא מפנק? הוא נקי כמובן,נוח,היה חם מספיק,מיים חמים,מורכב מפינת שינה ופינת ישיבה,2 מסכי טלויזיה.לקחנו ללא א.בוקר.לטעמי היא סתמית והעדפנו לאכול באחד מבתי קפה או בחדר.פרימרק מול המלון,סופר פתוח כבר מ7.00 מול המלון,קווי אוטובוס רבים מול המלון,חלק נוסף בהמשך כמה מטר.תחנת טוטננהם כ3 דקות הליכה,מופע תאיטרון בסוף הרחוב,2 מטר.מוזיאון בריטי,בגבו.ויש גם בריכת שחיה וחדר כושר בתשלום נוסף,לא נכנסנו.האם הוא הכי נוח?הכי טוב??בדקתי בזמנו 5 בתי מלון,ברדיוס קרוב,הוא היה פשוט קרוב ביותר למטרו-מתאים לנו לחודש דצמבר הקר.ובמבצע.
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןתודה רבה לך אמה ולכולם.
במידה ויעלו עוד המלצות אשמח.
לגבי הטיפים- הם מעודכנים?
-
עזרה במציאת מלון בלונדוןאפשר לראות בטיפים את תאריך הרישום.
טיפ,לא ניתן לעדכן.
כדאי,בבוקינג,לקרוא את הגובות על המלון.על מה הורידו ציון,האם רלונטי לכם נושא ההורדה,.על איזה חדר רשמו דברים פחות טובים,החדרים הסטנדרט?אז כדאי לקחת רמה גבוהה יותר,על מה קיבל ציון טוב יותר..כדאי.
המלון ששאלת עליו באשכול אחר,במיקום מעולה גם..