בקשה למדריך מעולה בצפון
-
אנחנו משפחה בת 5 נפשות -
2 מבוגרים3 ילדים, גילאים 18, 15, 8מבקשים המלצה על מדריך מעולה לטיול פרטי בצפון, נוחתים בצ'יאנג ראי ב10/7 אחה"צ, טסים מצ'יאנג מאי ב16/7 ב12:40שהטיול יהיה מכוון יותר לילדים הגדולים, עם מדריך שיקסים אותם וירתק אותם.בלי בזבוזי זמןהמון תודהאורית -
בקשה למדריך מעולה בצפוןחוקי הפורום אוסרים על המלצות של סוכני נסיעות או מדריכים בתאילנד
-
בקשה למדריך מעולה בצפוןשלחתי לך בפרטי
-
בקשה למדריך מעולה בצפוןשלחתי הודעה בפרטי.
-
בקשה למדריך מעולה בצפוןבפרטי
-
בקשה למדריך מעולה בצפון-מוזר מה שקורה כאן...לא מבין...המטרה של הפורום היא לשתף למטייל ולעוד סוכני נסיעות למיניהם מותר להמליץ על מלונות שהם משווקים.ולנו המטיילים שרוצים לשתף ולעזור לאחרים אסור לפרסם שם של מדריך מדוע? למה בפרטי?בפורום המקביל של חופשה במזרח מפאסמים שמות של מדריכים מקומיים.המלצה על נדריך בהנוי עשתה לי את הטיול.אז עש כאן מספיק אנשים עם ניסיון בתאילנד כמוני שרוצים לעזור ולשתף מכל הלב.. אין שום סיבה שמדריך טוב יפורסם בפרטי.. שבוע טוב לכולם Chok dee na krap
-
בקשה למדריך מעולה בצפון-מוזר מה שקורה כאן...מסכים לחלוטין עם קודמי.
צריך לאפשר שיתוף מידע גלוי בין מטיילים (ולא סוכנויות שיפרסמו את עצמם) על מדריכים, המלצות וביקורות, בדיוק כמו שניתן על חברות תעופה ואחר.
באופן די מוזר, ניתן להזכיר טיולי ג'יפים ושמות של חברות כמו טאנה ורד בריק, אך כשעניתי לשאלה על מדריך דובר עברית וציינתי שם של חב' נוספת (לא המלצה), הפוסט נמחק.
-
ms"בעל המאה הוא בעל הדעה"
לך מחקו פוסט, ואני קיבלתי הודעות איומים שאתחיל "ליישר קו" עם דעות של גורמים מסוימים.
-
בקשה למדריך מעולה בצפון-מוזר מה שקורה כאן...מסכים ב100%
המצב הנוכחי הוא אבסורד אחד גדול.
לדעתי יש 2 אופציות ששתיהן הרבה יותר טובות מהמצב הנוכחי המעוות:
1. להשאיר את המצב הנוכחי בו אסור להמליץ על סוכנויות- אבל בנוסף יש לאסור על פעילות בפורום תחת יוזרים של סוכנויות טיולים שונות.
(מעניין אותי לדעת האם סוכנות X תמשיך להיות כ"כ פעילה כאן בפורום ולהמליץ לגולשים על טיולים ומלונות , כאשר שם המשתמש שלה יהיה "משה ישראלי" ולא "סוכנות X קוסמוי/בנגקוק וכו'"...)
2. לאפשר להמליץ על סוכנויות ומדריכים בפורום לכל חברי הפורום.
המצב הנוכחי , בו רק לסוכנויות עצמן מותר להמליץ בפורום הוא הזוי.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שעצם העובדה שהסוכנויות מגיבות כמעט לכל הודעה בפורום כבר מייצר להם את הפרסום בכך ששמן מתנוסס בגאון כמעט בכל הודעת פורום.
-
ran222 - כל מילה בסלעהשאלה אם זה מזיז למישהו.......
-
ran222 - כל מילה בסלעחברים - באמת נראה לכם שאנשים כאלה טיפשים שאם מישהוא עונה להם לשאלה אז הוא נהיה הסוכן שלכם באותו רגע , אוי ואבוי לאותם סוכניות אם הם מחכות לעבודה דרך הפורום הזה .
זה שרשום מתחת לפוסט שם הסוכנות הופך כל תיר כאן ללקוח שלו לדעתי זו הגזמה פראית , אבל כמו בפיסבוק יש כאן שימוש שלנו בנכס ששיך למישהוא אחר וזו זכותו לקבוע את חוקי המקום , לא ניתן להשתמש בדירה ולא לשלם שכר דירה ,
להנהלת הפורם יש אינטרס מסחרי שעד היום קשה לי להבין אותו אבל אני מכבד זו זכותם נסו להבין זאת .
באופן אישי אני בעד שכולם יפרסמו שמות ,סוכניות המלצות מדריכים וכל מי שבא לו כי כאשר יש תחרות ויש תחרות אז הטוב מנצח .
להחביא מישהוא תחת איסור פרסום עושה רק נזק ולא טוב
בסופו של דבר רק אותם סוכניות ומדריכים שנתנו שירות טוב ישרדו אז שכולם ישתתפו במלחמה מה הבעיה ? הנהלת הפורום!!! וזו זכותה ואני מבין אתם
-
ran222 - כל מילה בסלעad100 כולנו מכבדים את חוקי הפורום כמובן , אבל זה לא אומר שבמקביל אסור להעלות תהיות על החוק הספציפי הזה והצעות לשיפור.
אני לא חושב שאם סוכנות עונה למישהו ששאל כאן זה הופך אותו ללקוח שלה,
אבל בוא לא נעבוד על עצמנו:
כשמגיע לפורום מישהו שאין לו מושג מי נגד מי ובסה"כ מחפש כמה אופציות להזמין דרכן מלונות/טיסות/טיולים - במצב הנוכחי בו רק לסוכנויות מותר להזכיר את עצמן, יש יסוד סביר להניח שהסוכנויות הנ"ל ייהפכו לכל הפחות לאופציה עבור השואל (אופציה שלא היתה קיימת לפני שנכנס לפורום מאחר ולא הכיר אף סוכנות), וזאת בניגוד לסוכנויות אחרות שלא מתחזקות כאן יוזר פעיל ולנו חברי הפורום "הפשוטים" אסור להפנות את השואל לסוכנויות אחרות.
כמובן שלא מדובר בנושא שמדיר שינה מעיניי אבל אם אפשר להעלות הצעות לשיפור אז למה לא?
רק שלא תחליט לנטוש את הפורום כי ההודעות שלך ברוב המקרים הן הדובדבן שבקצפת מבחינתי כאן ומה שמחייה את הפורום

-
ran222 - כל מילה בסלעמסכים עם כל מילה , הרגשתיי את נחת זרועם של מנהלי הפורום לא אחת פה בפורום בגלל הפה הגדול , לנטוש? בשום אופן לא , כל כך משעמם לי שאין סכוי שאצא מפה ,
-
ran222 - כל מילה בסלעחברים תודה על שהסכמתם איתי.אני לא בא לפגוע בפרנסה של אף אחד.אני כאן כי אני חושב שאחרי 10 פעמים בתאילנד אני יכול לתרום קצת לאנשים שלהם זו פעם ראשונה והם מתלבטים.לכן אני חושב שכל מידע נכוו יבורך.וחוץ מזה גם אני קבלתי כרטיס אדום לחצי שנה כי פרסמתי הפנייה לאתר אחר שחי ונושם את הואה הין.בכל אופן שנמשיך לטייל בתאילנד הנקסימה.