חופשה באילת עם תינוק
-
אני לא יודעת אם אני שואלת את זה בפורום הנכון אבל- בעלי ואני נואשים דחוף לחופשה (על הפרק רק בארץ ובאוגוסט). יש כל מיני הצעות מהעבודה לחופשה ומה שמסתדר עם השבוע שיש לנו זה או אילת או בכפר הנופש רמות. יש לנו ילד אחד בן שנה וחצי ואין לנו מושג מה עושים איתו בחופשה. באילת היינו מלא פעמים ומאוד בא לנו אבל כל אטרקציה שם נראית לנו לא מתאימה בעליל לילד בגילו, חוץ מהמצפה התת ימי החרוש מכל כיוון. ברמות לא היינו אף פעם אבל זה נשמע לנו קצת משעמם. בנוסף, ההצעות שיש לנו הם לחמישה ימים שזה נשמע לנו יותר מידי ימים ובלתי אפשרי עם תינוק קטן.
אפשרי ליסוע עם תינוק ולהנות? איך מעסיקים אותם וגם נהנים בעצמינו?!
תודה.... -
חופשה באילת עם תינוק:Reתשמעי, מהרגע שיש ילד החופשות הן לא כמו לבד...
אבל, אם אתם באים מוכנים נפשית - אפשר להנות מאד!
דווקא ילד בן שנה וחצי לא צריך אטרקציות מיוחדות - אפילו המצפה התת ימי נראה לי גדול עליו. בגיל הזה בריכה וגינת משחקים במלון יספקו אותו מאד.
השאלה מה אתם רוצים לעשות בחופשה. אפשר לשכוח מבילויים מאוחרים, אבל מצד שני אם הילד ישן בעגלה אפשר ללכת איתו לטיוליים בערב או לכל פעילות שבה הרעש לא יעיר אותו.
ותמיד אפשר להשאיר אותו עם הסבתא ולנסוע לבד...
אבל אנחנו נסענו לאילת עם ילדה בגיל הזה ומאד נהננו.
אני ממליצה על מלון המלך שלמה - יש שם מתחם משחקים עצום לילדים. -
חופשה באילת עם תינוק:Reעפ קצת אורך נשימה אפשר להינות מכל דבר. פרגנו אחד לשני קצת זמן מנוחה כך שאחד נמצא עם התינוק והשני נח, קורא, צולל או כל דבר אחר.
בכל מקרה, אל תסעו לרמות. אין לי עניין להכנס להשמצות, אבל בתור אחת שמטיילת המון וראתה המון - זהו אחד המקומות הבודים שלא הייתי רוצה לחזור אליהם.
תהנו.