טירול
-
אנחנו נוסעים בקיץ לאוסטריה זוג + 2 ילדים גילאים 3.5,7 - שבוע בחבל זלצבורג ושבוע בטירול , מחפשים כרגע לינה בחבל טירול, לאחר שחפרתי הרבה בפרומים אני רואה שרובם ישנים באזור מערב טירול (עמק אוץ, pitztal ) אבל לפי מה שאני רואה רוב האטרקציות לילדים קטנים נמצאות באזור מזרח טירול אזור ויילדר קייזר , קיצביהל) אולי מישהו יכול להסביר לי למה לא לישון באזור הזה?
תודה לעונים
-
טירולהיי,
אני ממליץ לכם להתמקד רק באזור זלצבורג. האזור גדול ורחב ומציע מגוון אטרקציות ונופים.
כמו כן יש רכישה של כרטיס זלצבורגלנד יסכם את ההוצאות לכל האטרקציות במשך 12 ימים מלאים ל-190 יורו - וזה מסכם את את השבועיים של הטיול שלכם.
אפשרי במקום לינה אחד או 2 (אחד צפוני יותר , ושני דרום מערב)
אני יודע שמאד פופאלרי פה בפורום לשלב את האזורים, אבל זה כרוך ביותר נסיעות, וזה פחות נעים עם ילדים קטנים.
תיהנו.
-
טירולתודה דוד על התשובה ,
אנחנו נוסעים ל 15 יום ורוצים קצת לגוון מבחינת הנופים והאטרקציות לכן הוחלט לשלב את חבל טירול האם גם מזרח טירול אזור ווילדר קייזר כרוך בנסיעות ארוכות לאטרקציות ? כי לפי מה שקראתי הנסיעות שם לא ארוכות במיוחד...
או שאולי אני מפספסת את מערב טירול שמשום מה כולם מעדיפים לנסוע לשם?
-
טירולראשית מציעה לשקול את הצעתו של דוד
גילאי הילדים הצעירים
אורך היום הקצר יותר
כמות האתרים המצומצמת יחסית
מול השפע-
שווה לשקול את כול הטיול להשאר בזלצבורגלנד, תראו לבד כשתתחילו לבנות את המסלול שיש לכם יותר אתרים מאשר ימים.
מבחינת הנופים- מערב טירול על עמקיו (בעיניי!) יותר דרמטי ומרשים.
ויחד עם זאת בגילאי הילדים שלכם עדיף להיות באזור ווילד קייזר או מזרח טירול (תלוי כמובן מה בדיוק האתרים אליהם מגיעים) .
הבעיה-
כל האפשרויות טובות
וגם חודשיים לא יספיקו לכם

מה שתבחרו יהיה טוב--- ואם תרגישו פספוס תמיד תוכלו לחזור ולחזור ולחזור ו...לחזור שוב.
-
טירולהי לירון, לדעתי גם במערב טירול יש הרבה אטרקציות לילדים, כמו מוזיאון האבירים, פארק השעשועים בפיס, המגלשות באימסט, פארקי מים ( אנחנו מאד נהנו באקוה דום) וכמובן המון טבע אגמים, נופים ועיירות ציוריות. בדרך אפשר לעצור בבית ההפוך . יש המון מידע בפורומים. לשיקולכם.
www.serfaus-fiss-ladis.at/en/summer/summer-fun-park-fiss- הפארק בפיס.
http://www.reutte.com/xxl/en/home/_id/966886/index.html- מוזיאון האבירים.
לא מצאתי את הקישור לבית ההפוך.
תהנו.
-
טירולהסיבה לטייל במערב טירול היא שזה האזור עם ההרים הגבוהים ביותר בטירול והרבה קרחונים נגישים, שאפשר להגיע אליהם בקלות עם רכב או רכבל במחיר סביר (יחסית לשוויץ או צרפת). אנחנו טיילנו באוסטריה רק במערב טירול עם ילדים ולדעתי לא תתקשו למצוא המון אטרקציות לילדים, מכל הסוגים באזור מאוד מצומצם.
-
טירולהי לפני שלוש שנים עשינו מסלול מאד דומה עם אותם גילאים. ישנו באזור וויילדר קייזר - סמוך לעיירה soll. היה מושלם!!!! לדעתי זה יהיה אחלה גיוון בזלצבורג בשבילכם. הנסיעה לא ארוכה. באזור ויילדר קייזר שפע פעילויות לילדים. הנוף מהמם. הכל קרוב. כל בוקר עלינו עם רכבל אחר באזור . כמה מתחמי בריכות אגמים לשחיה מתקני שעשועים. בקיצור כיף גדול. ממליצה בחום!
-
טירולאני לא מכירה את מזרח טיול כי הייתי רק במערב, אבל לא תתקשו למצוא אטרקציות לילדים גם שם.
מערב טירול מ ד ה י מ ה ואיזור זלצבורג לא משתווה לה ביופיו ( למרות שגם לו לא חסר דבר ).אני מאוד בעד השילוב

מה שלא תבחרו מאוד תהנו
-
טירולהיי,
אנחנו היינו לפני שנתיים 10 ימים בזלצבורג ולפני שנה שבועיים בטירול שהתחלקו בין מזרח למערב, לדעתי כמו קודמי אתם יכולים בשקט לבלות את כל השבועיים בזלצבורג ולהנות מכל מה שיש לאזור להציע בלי לחץ,
אם אתם רוצים להוסיף אזור נוסף, בהתחשב בגילאי הילדים שלך הייתי הולכת על מזרח טירול (ווילדר קייזר), יש גם שם אפשרות לקנות כרטיס הנחות שכולל אטרקציות שמתאימות לגילאי הילדים שלכם, הנסיעות הרבה יותר נוחות והמרחקים יחסית קצרים, מצרפת קישור לטיפ שכתבתי על דירה מומלצת באזור:
-
טירולגם אנחנו עשינו לפני שנתיים טיול דומה ובגלל שמאוד התלבטתי, החלטתי לבלות חצי מהזמן בטירול וחצי מהזמן בזלצבורג. בדיעבד אפילו הייתי מוסיפה עוד מקום לינה לשם הגיוון וזאת על אף שהיינו עם ילדים קטנים (4.5, 2).
מכיוון שגם אני טבעתי בשפע ההמלצות וההצעות. איכשהו הגעתי לדירה הזאת. היא היתה מדהימההההה. חדשה לגמרי, ענקית, גינה מטופחת, נוף משגע, בעלי הדירה מאוד נעימים.
תראה אם זה מתאים לך מבחינת המיקום.
רק קח לתשומת ליבך שהדירה נמצאת על הר (כמו כל האיזור) והעליה אליו קצת מתפתלת. אנחנו אישית הסתדרנו עם זה בסדר גמור.