ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

למאיה- הולנד קצת אחרת

פורום טיולי משפחות
    2
    8
    1318
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זיוה
      זיוה נערך לאחרונה על ידי

למאיה,
      כתבתי לך תשובה בהמשך להתכתבות שלנו, והיות שזה כבר מסתתר בעמוד אחורי, אני מוסיפה גם פה.
      שלא תיפול רוחך,
      וכרתים נשמע רעיון בכלל לא רע, אבל את כבר בעסק של הולנד, אז סעו ותהנו (אני בטוחה שתהנו).
      התשובה שלי להרהורים שלך
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • זיוה
        זיוה נערך לאחרונה על ידי

הלינק לא עלה, נסיון שני:Re

הולנד באיזי
        • זיוה
          זיוה נערך לאחרונה על ידי

לא נתיאש:Re
          פשוט העתקתי, הנה-

אפשר לטייל בהולנד אחרת. יש איזשהי מוסכמה פה שעוברת בין המטיילים, שיש איזשהו ``טיול קלאסי`` להולנד, איך לקרוא לזה? אולי- ``הטיול הנכון להולנד``. וזה שטויות במיץ עגבניות כמובן.
          זאת הסיבה שקשה לי ליעץ למטיילים בהולנד, כי רבים פה כל כך מלומדים ויודעים לתקוע רשימות של אתרים, שברובם לא הייתי.
          אני לא רוצה להישמע ביקורתית, כי הטיול שלנו לבלגיה בתחילת הקיץ הזה היה בהחלט טיול של הספקים, ממש לא בשביל לעשות וי, אלא מתוך סקרנות מוגברת ומוטיבציה לראות ולחוות הרבה. וזה כנראה ענין של תקופה בחיים, ובמקרה שלך קשור כנראה באופי ובהעדפות האישיות. שני הטיולים שלנו היו שונים מאד זה מזה, בהולנד- רגוע ביותר, ובבלגיה סוער (וגם מסעיר) יותר. אני לא אומרת שבלגיה שווה יותר. זה הדינמיקה של הטיול (כבר היזכרתי את זה קודם).

אז אם כבר הבהרת מה באמת הציפיות שלך מהטיול, אני יכולה לספר לך מה עשינו בהולנד, וזה לא הרבה:

חצי יום באמסטרדם (יום ההגעה) שכלל שיטוט חפשי ברחובות ושייט.

יום שלם באוטרכט, העיר העתיקה, מוזאון תיבות הנגינה, מרכז הקניות החדש (סתם מכוער. הקניונים בארץ יותר יפים), מסעדה. ראיתי שרוב המטיילים משלבים המון דברים ביום של אוטרכט. אנחנו היינו רק שם.

ביום של חיטהורן היינו רק בחיטהורן.

ביום של הוחה פלואה היינו רק בהוחה פלואה. הבנות ובעלי נהנו מהאופניים. אני הייתי איתם קצת באופניים, אח``כ חזרתי למרכז ופרשתי למוזאון קרולר מולר הנהדר.

יום אחד הוקדש לגני קוקנהוף (היינו באפריל) ומדורודם. אח``כ עברנו בדלפט. זה היה היום הכי ארוך וסוער שלנו.

יום אחד בפארק שעשועים (אפטלינג היה סגור).
          אני חושבת שזהו. נכון לא הרבה?

היה קר מאד, ובכל יום היינו חוזרים לנוח ולהתחמם בכפר הנופש בין ארנהיים לאפלדורן, ויוצאים בערב לאותו מדרחוב חמוד בארנהיים לשוטט קצת ולאכול במסעדות.

אם הייתי נוסעת היום הייתי רוצה לטייל יותר בכפרים (לא בשביל הגבינות, זה לא ממש מענין אותי), והייתי רוצה לטייל באזורי הסכרים. אני חושבת (אבל רק מקריאה) שבנפת זילנד מעניין גם למבוגרים וגם לילדים, כי יש שם את עולם המים. תסתכלי באתר של סיגלית בר.

אולי עכשיו עזרתי קצת.
          ביי- זיוה
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

לזיוה - למה לפרסם פעמיים?..
            • זיוה
              זיוה נערך לאחרונה על ידי

הפורום סובל כמעט הכל:Re
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

=טיול אחר להולנדRe
                קיבלתי-תודה
                שמחתי לקבל חיזוק לדעה שלא חייבים להנות רק אם מסמנים וי על כל האתרים.אפשר גם לנסוע אחרת...הרי היום כשהכל כל כך זמין ולא נורא יקר אפשר לחזור לאותו מקום גם פעמיים.
                זה יהיה הקו המנחה שלי בכל אופן.
                תגידי ,הייתי אתמול ב''למטייל'' והמפה היחידה שהיתה להם היא 1:300000-זה מספיק או שצריך יותר פירוט?
                • זיוה
                  זיוה נערך לאחרונה על ידי

לדעתי זה מספיק
                  והמון איחולים לנסיעה טובה וחופשה מהנה
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

לדעתי זה מספיק:Re
                    תודה.
                    • 1 / 1