אנגליה קיץ 2015
-
הי
אשמח מאד לחוות דעתכם והמלצותיכם על מסלול של 11 יום באנגליה בקיץ למשפחה עם 3 מתבגרים ( מסלולי טבע זה לא העיקר למרות שהייתי שמח לנגיעות )
מה שמסתמן בשלב זה :
3 לילות בעיר בא'ת ( יום טיול לקרדיף + יומים נוספים באזור - אשמח להמלצות)
2 לילות בריטון ( יום בעיר + אשמח המלצות באזור )
6 לילות לונדון
תודה מראש
-
אנגליה קיץ 2015באיזור באת' אנחנו מאד נהנינו מ Cheddar Gorge
לא יודעת בני כמה הילדים אבל אנחנו מאד אהבנו את Longleat Safari and Adventure Park
-
אנגליה קיץ 2015ערב טוב
לא רחוק מאזורכם ישנו פארק נחמד מאוד שמספר על ארתור המבוך של המלך ארתור
King Arthur’s Labyrinth
בנוסף מכרה פחם חינם רק החניה עולה Big Pit National Coal Museum
Devil's Bridge Falls מפלי השטן
כמובן לא לשכוח את טירת ווינזר,לטעמי ביזבוז של כסף אבל ה"סטון אג'" כמובן לונדוןלזכור שכל המוזאונים הלאומיים "בחינם" רצוי להזמין כרטיסים מראש למדאם טוסו ,האקווריום לא משהו .הכי חשוב לזכור לצערי להמעיט בעברית בלונדון!!!!!! כל שאר המקומות פשוט אין בעיה כלל .אוקטובר האחרון הינו כ- שבועיים וחצי סקוטלנד וטעימה מ ווילס וכמובן לונדון. -
אנגליה קיץ 2015ברייטון לדעתי מאכזבת, במיוחד למי שרגיל לחופי ארצינו.
בדרך מבאת' לברייטון (או במקום ברייטון...) אפשר לעצור בNew Forest National Park' ולעשות במקום יום או שניים של טיולי טבע.
טירת וינזדור גם מאד נחמדה וגם העיירה וינזדור עצמה מאד חמודה.
-
אנגליה קיץ 2015אין לי תמונה רחבה של אנגליה, כך שלא יכולה לומר אם השילוב עם ברייטון דווקא נכון או לא, אבל יכולה להתייחס לברייטון עצמה ולמצוקים הלבנים שבקרבתה. החוף של ברייטון היה מאכזב גם מבחינתנו, אבל סמטאות הליינס, כפר הדייגים לשעבר, יפהפיות. הארמון המוזר שיש שם מעניין ומעזה להגיד שאפילו יפה בעיני. לאקווריום לא נכנסנו, אבל גם זו אפשרות מקומית. יום טיול לאורך המצוקים הלבנים, שקרובים יותר לאיסטבורן מאשר לברייטון (אבל שתיהן די קרובות בסה"כ) היה בשבילנו מאוד מהנה.
-
אנגליה קיץ 2015אני חושבת שזה מסלול טוב גיאוגרפית היות והוא מתרכז בדרום (מערב) אנגליה.
מצטרפת להמלצות שניתנו לך, קניון צ'דר, היער החדש בדרך לברייטון, מבחינת טבע.
אנחנו מאד התלהבנו מהעיירה גלסטונברי וכל האווירה המיסטית שסביבה.
-
אנגליה קיץ 2015ובאזור Bath מוסיפה גם את העיירה Wells ששווה מאד ביקור, כולל הקתדרלה המדהימה שלה, והרחוב העתיק שצמוד אליה.
מצרפת סיפור טיול מדרום אנגליה, אולי תקבלו רעיונות נוספים.
נעה
-
אנגליה קיץ 2015נעה,
המסלול שלך באנגליה כל כך אנגלי ופסטורלי...למרות שכבר קראתי אותו נהניתי לקרוא אותו שוב (אשמח מאד לארח אותך אצלי בבלוג עם משב רוח אנגלי או סקוטי...).
אנחנו ישנו בעיירה וולס, באחוזה שמבקרים מגיעים אליה להתרשם מהגנים המיוחדים.
מצרפת פוסט עם המסלול שלנו בסומרסט, כולל לינק לאחוזה.
התמונה המצורפת היא מהעיירה וולס, שם נמצא הרחוב הראשון בעולם.

-
אנגליה קיץ 2015תהיו עם רכב או בתחבורה ציבורית?
אם היסטוריה מעניינת אתכם - ואתם נמצאים בקרדיף, אז באיזור:
יש כחצי שעה משם את st fagans. אנו מאד נהנינו שם. [חפשו st fagans national museum] אבל אין לי מושג לגבי תחבורה ציבורית שם.
גם את big pit מצאנו מעניין - שוב, תלוי מה הפוקוס שלכם. זה קצת יותר רחוק, נניח שעה נסיעה או אפילו שעה וחצי מקרדיף.
נגיעות של טבע באזור הזה [ובכלל בוויילס] יש בכל מקום.
מדוע דווקא ברייטון?
לגבי לונדון, יש אינסוף אפשרויות. את לונדון אנו מכירים היטב אז אם תכתבו מה מעניין אתכם [היסטוריה, אמנות, מוזיאונים, גנים, תרבות, מופעי רחוב, אטרקציות וכו' וכו'] יהיה אפשר לסנן...
-
אנגליה קיץ 2015תודה רבה על התגובות
לשאלותיך -
נהיה עם רכב עד לונדון
בריטון- כי חברים הימליצו
-
אנגליה קיץ 2015הילדים בני 14 תאומים ובת 16 וחצי
האם מתאים ?
-
אנגליה קיץ 2015השאלה על מה בדיוק החברים המליצו. אני אישית לא הייתי בוחרת בברייטון לפני שביקרתי בעשרות מקומות אחרים. הייתי מבקרת כמו שמיקה ואני המלצנו קודם בגלסטונברי, וולס, בקניון צ'דר, ב-Wookey Hole, ואפילו באוקספורד (כשמתחילים להתקרב לכיוון לונדון). בכיוון השני נמצאת בריסטול, גלוסטר ועיירות בקוטסוולדס, ואפילו Forest of Dean.
אבל שוב, כדאי לבדוק עם החברים שהמליצו למה הם חושבים שבטיול כזה יש להכניס יומיים בברייטון.
מצד שני, אם אתם מתכננים טיולי הליכה / טבע (לכיוון הצוקים כפי שזיוה ציינה) זה אחרת.(מבחינתי, אגב, ציון הגיל של הילדים לא מספיק כדי לדעת מה מתאים להם כי יש בני נוער שאוהבים טיולים רגליים, יש שמתים על מוזיאונים לאמנות יפה, ויש שרוצים רק משחקי מחשב או קניות...)
מסלולי הליכה באזור Beachy Head לדוגמה (שכאמור, יותר קרוב לאיסטברן).
ובכל זאת ברייטון....
נעה