ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד עם בן 3

פורום טיולי משפחות
    7
    11
    1838
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hadarm30
      hadarm30 נערך לאחרונה על ידי

שלום, חדשה פה. אנחנו טסים עם בן 3 בעוד 10 ימים להולנד לשבוע.
      קראתי באתר ובפורום הרבה מאוד מידע על הולנד עם ילדים ויש לי בכל זאת כמה שאלות:
      1. אנחנו אמורים ללון בכפר נופש קיקדווין-kijkduin
      מישהו מכיר את הכפר הזה ספציפית ויכול לספר לי קצת מידע ? (מה יש בחדרים מבחינת ציוד מתכלה ? מה כדאי לקחת ? וכו`...)
      2. למרות שפע ההמלצות שקראתי עליהם - יש כ''כ הרבה אטרקציות, גני חיות ופארקים ואני מניחה שרובם מתאימים לילדים קצת יותר גדולים, אז מי שמכיר אני אשמח לקבל המלצות / דיסהמלצות על מקומות שבכל זאת יתאימו יותר לבן 3
      הרבה תודה מראש.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נאור
        נאור נערך לאחרונה על ידי

חשבנו על זה הרבה...
        חזרנו מהולנד לפני כ-10 ימים, זוג + 2 ילדים מתבגרים.
        סיפרתי לאישתי על שאלתך וחשבנו יחד מה יכול להתאים לילד בן 3 ומה יש לו לעשות בהולנד.
        מצטער, לא הצלחנו.

כנראה בגלל הסיבה הזו אין הרבה תשובות (בלשון המעטה) לשאלתך.
        • hadarm30

)-: טובבבבבבבבב...
          תודה על התשובה הכנה.
          בכל זאת קראתי פה על אנשים שכן טיילו עם ילדים קטנים ואשמח לשמוע על המלצות.
          הבהרה: ברור לנו שזה לא יהיה טיול-חייו ושלא בטוח שהוא יזכור ממנו משהו, אבל זו ההזדמנות שלנו לשבוע טיול חוויתי ``כל המשפחה`` ומנסיוננו הוא ילד נוח ומשתלב בכיף.
          אנחנו מחפשים טיול קליל, שמשלב חופשה ונופש. לא משהו של ``להספיק כמה שיותר``. אטרקציה אחת ביום - זה דיי והותר מבחינתנו.
          ההתלבטות (והשאלה שלי) היא בנוגע ל:
          איזה פארק שעשועים / גן חיות / וכו` - מתאימים בעצם לקטנטנים יותר...
          אז שוב תודה (-:
          • zadkani
            zadkani נערך לאחרונה על ידי

לדעתי
            תרשי לי להמליץ ככזו שעדיין לא חזרה מהולנד.
            אבל נראה לי שטיול כזה הוא לא זול ולא כזה שתחזרו עליו שוב עוד שנתיים שלוש - אז אולי חבל ''לבזבז'' את הולנד ועדיף לבחור יעד קטן יותר ולהמתין שיגדל קצת (גם אם יהיה בן 6 ויהיה קטן נוסף זה עדיף לדעתי).
            אבל זו רק דעתי!
            • hadarm30

אבל הכסף שולם ואנחנו נוסעים
              אז תודה על ההצעה, אבל היא לא רלוונטית.
              אם יש למישהו המלצות יותר מעודדות - אני אשמח...
              • זיוה
                זיוה נערך לאחרונה על ידי

אבל הכסף שולם ואנחנו נוסעים:Re
                מה זאת אומרת מה יש לעשות עם ילד בן שלש? כל דבר שאתם ההורים רוצים לעשות. להפך, אתם חפשיים לעשות כרצונכם מבלי לשאול לדעתו. אני צוחקת קצת עכשיו, אבל זה מאד ברצינות. לכו לפי החוש שלכם, אתם יודעים בטח- גני חיות, שיט, האכלת ברווזים בתעלה...
                ומה פתאם לדחות טיול אם יש אפשרות. הלוואי ואני הייתי יכולה לטייל יותר (אולי תקחו אותי)?

נאוית, הולנד זה יעד גדול? אנחנו הולכים לשם כדי לשעשע את הילדים שלנו, אחרת היינו נוסעים לצרפת, איטליה, ספרד וענקיות תרבות אחרות.
                • _oc
                  _oc נערך לאחרונה על ידי

חייבת להגיב אחרי כל התגובות שלעיל - אין גיל לטיול יש אופי של ילד וככל שתרגילו אותו מגיל צעיר כן תרוויחו יותר לכשיתבגר כי הוא ידע לטייל ביחד כמשפחה ולחוות את החוויות
                  אז בקצרה:
                  הולנד נהדרת לכל הגילאים וביחס לילד בגיל 3 הוא יעשה איתכם הכל (כמובן לא מועדונים וכד`)
                  חיטהורן, דולפינריום, מוזיאון פתוח, רכיבה על אופניים (אמסטרדם לדוגמא) כשהוא יושב במתקן ע''ג האופניים (תבררו מראש איפה ניתן לשכור כאלו אופניים, גן חיות (לדוגמא בארנהיים BURGERZOO) טיול ברחובות אמסטרדם בית אנה פרנק (בשבילכם הוא ילמד להסתכל בשקט), אפטלינג (תלוי אם אתם אוהבים....) ובעצם כל דבר אחר כמו סתם לשבת משפחה בפינת רחוב ולאכול גלידה

לעידוד אחרון - בני הצעיר כיום בן 8 מטייל איתנו בעולם מגיל 4 חודשים (והיה כבר בהרבה מאד מקומות ברחבי הגלובוס) - הזכרונות שיש לו (בעזרת תמונות ווידאו) הם אדירים ומה שהוא רכש באופן אישי מכל הטיולים בכלל לא ניתן למדידה

עצה קטנה - זוג מכשירי קשר מאד יעילים וחוסכים שיחטת טלפון כי באמצע היום כשרוצים לתת לעולל הפסקה למנוחה אפשר לעשות תורנות אחד ההורים משמש כבייביסיטר והשני מנצל את הזמן לאיזו אטרקציה וכך התקשורת יעילה וללא עלות

תבלו ותהנו (לא לשכוח - הפתעות כיס קטנות כמו מכוניות וכד` לרגעי משבר)
                  • zadkani
                    zadkani נערך לאחרונה על ידי

בפורום הזה יש המון אנשים עם המון דעות והרגלים שונים ולכן התגובות האלה...
                    במונחים שלי הולנד זה טיול גדול! מה לעשות?!
                    אין לי מושג מה הרגלי הנסיעה של הדר.
                    לכן, מבלי שידעתי שכבר לא ניתן לשנות יעד- חשבתי שעדיף לשנות כוון ולהמתין עם הולנד עוד קצת.
                    מבחינתי להשקיע 20 אלף שקל ולא למצות כמו שצריך את המקום זה קצת בזבוז.
                    אבל אם זה עוד טיול אז בטח שאפשר להנות מאד גם בהולנד עם ילד בן 3.
                    בכל מקרה, תעשו חיים, תזרמו עם הילדון ותהנו מזמן האיכות המשפחתי באווירה מקסימה!
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

הולנד עם בן 3:Re
                      אנחנו היינו בהולנד לפני כחודש עם ילדה בת 7 וילד בן שנה ו-9.
                      תיסעו לאן שמענין אתכם והוא, כבר יהנה בדרך.
                      נכון, שאי אפשר להסתובב עם ילדים קטנים הרבה במוזיאונים(ולכן ויתרנו על אמסטרדם) אבל במקומות כמו חיטהורן, גני חיות, אפטלינג הוא בהחלט יכול להנות. אנחנו נידהמנו איך שהקטן שלנו נהנה באפטלינג. אנחנו עלינו איתו על, לפחות 10 מתקנים. ניתן לעלות עם ילדים קטנים על כל מתקן שמוגדר לכל המשפחה. הוא מאוד נהנה מהקרוסלות, מהרכבת, מהמכוניות העתיקות. הינו איתו גם בריידים של עולם הפיות, קרניבל פסטיבל (רייד מקורה בקרוניות, שיש בו בובות רוקדות ושרות מכל מיני עמים), כוסות מסתובבים וכו`. הוא אהב כל רגע. ושם גם הוא אמר את המשפט הראשון שלו: נועם כיף.
                      למרות שהם לא זוכרים אחרי זה כלום, (למרות שבגיל 3 יש איזה שהוא סיכוי, שהוא יזכור דברים, שהיו מאוד חוויתיים לגביו) מדהים לראות כמה החויות הללו משפיעות עליהם וכמה הם לומדים מהם. הילד שלי מאז הטיסה מחפש כל הזמן מטוסים בשמיים ומזהה אותם. וכשהיינו במטוס ושאלנו אותו, איפה המטוס הוא אמר פה. הם כנראה מבינים הרבה יותר ממה שאנחנו חושבים.
                      אז תיסעו ותהנו, תיקחו את הדברים בקצב של הילד ואל תרוצו לאף מקום.

• hadarm30

תודה נעמי (-:
                        • גלית הותיקה
                          גלית הותיקה נערך לאחרונה על ידי

להדר והמגיבים האחרים
                          קראתי את התגובות ולמרות שראיתי שהדר הגיעה לכלל מיצוי, החלטתי בכל זאת להביע דעתי.
                          בתי הגדולה כבר בת 11 ונסיעתנו הקרובה לארצות הברית תהיה נסיעתה ה - 4.
                          היינו בהולנד כשהיא הייתה בת 4 והבן היה בן 7 חודשים.
                          פרספקטיבה תמיד משתנה בין אם זה בגלל נסיון ובין אם זה בגלל הגיל והשלב שאתה נמצא בו.
                          בניגוד לחלק מקודמי, אני סבורה שהולנד היא בדיוק המדינה המתאימה לנסיעה עם ילדים רכים: היא שטוחה, עם נופים ירוקים, שלווה ומביאה טבע נקי ונינוח.
                          בימינו, כאשר נסיעות לחו''ל הופכות להיות באופן יחסי יותר נגישות, צריך להתייחס אליהן גם כך. אני לא הייתי אף פעם בחו''ל בתור ילדה וילדי כבר ''טיילים'' ותיקים.
                          בתור מי שבעצמי נוסעת לאחרונה מדי שנה לחו''ל, הספקתי לראות סוגים שונים של בילויים ואמדתי אותם באומדן שאני מכנה ''אומדן אמא''.
                          לדעתי, עם ילדים מתבגרים יש מקום לעשות מדינות אחרות, יותר דינמיות, יותר מחשמלות.פחות הולנד. בטח אם לילדים כבר יש נסיון עם פארקים מסמרי שיער וערים גדולות.
                          לדעתי, יש לשאול שתי שאלות: האם רוצים ליסוע לטיול משפחתי או לחכות שיגדלו?
                          ואם זה טיול משפחתי, ממילא בגיל הזה ההורים הם שמכתיבים את הקצב והתוכניות.
                          למרות שילדי לא זוכרים כלום מהטיול כיוון שהיו קטנים מדי, עדיין כייף להם לפתוח את האלבומים ולהסתכל בתמונות.
                          עבורינו זו הייתה בריחה משפחתית לנוף שלו ויפה, לאנשים אדיבים ולתרבות אחרת.ללא טלפון נייד ולחץ מהעבודה.
                          אני סבורה, הדר, שתהנו מאד ובתנאי שלא תרוצו נגד הזמן, תעשו הרבה עצירות של טבע, בעלי חיים וללא נסיעות ארוכות.
                          תהנו. אני בטוחה.
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון