מה לעשות בהולנד בגשם?
-
נהיה בהולנד בסוף ספטמבר למשך שבוע, שתי משפחות עם ילדים בגילאי 6-14.לינה באזור אפלדורן. כדי להשלים את תכנון המסלול אנחנו מחפשים אלטרנטיבות לגשם. חוץ מפארק המים דווירנל שכבר נמצא ברשימה, אודה לבעלי הנסיון על רעיונות!! -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reדורנייל היה מוצלח בגשם -מה גם שניכנסנו בחינם.חמודים.
(אבל על תבנו על זה)
ליונית בספר עמ` 208 המלצה ליום גשום ,טרופיקנה ברוטרדם.נשמע אפילו יותר טוב מדורנייל .
אנחנו היינו משוחדים מהסיפורים בפורום שיש גל חום אז לא חשבנו על גשם באוגוסט,אבל הגשם בחלט תפס אותנו והיה קר מאוד בבקר ומאוחר בערב.
כמובן אפשר תמיד לחשוב על מוזיאונים מראש ולהחליף ימים..
תהנו.
אם יהיה לי עוד רעיון אכתוב לך. -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reחזרנו מהולנד. בימים שהגשם לא שוטף אלא ממטרים ,עשינו את הדולפינריום וגם את אמסטרדם.שמעתי שיש מוזיאון מדע של החלל ליד ליידן,ואנשים היו בו כשהיה גשם שוטף.
יש גם מוזיאון נמו באמסטרדם. גם לונה פארק כמו סיקס פלגס שהוא קטן וקומפקטי, והמתקנים הם די קרובים אפשר לעשות אם אין ברירה. -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reאני גם נוסעת בתחילת אוקטובר אבל לא חשבתי על פארקי המים בגלל ש''זה חורף''. איך זה מתאים בימים גשומים? האם הבריכות מקורות או מחוממות? -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reפארקי המים עם מגלשות ואבובים אבל ממש חם בפנים לדעתי 30 מעלות,היתה גם סאונה.
וכמובן שזה מקורה.
יש גם פארק שעשועים בצמוד פתוח. -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reחזרנו לפני שבוע הגשם קצת בעיתי אנחנו בילינו בשיט פנקקים אני חושבת ברוטרדם.
הסירה סגורה ובאמצע השייט פותחים לילדים בירכת כדורים ענקית ממש נחמד.
תהנו מכל רגע -
למאיהReמאיה תודה. אחרי ששאלתי הגעתי לדף הבא וקראתי את הרשמים שלך מהולנד. מאוד נהנתי לקרוא ואני מקווה שזה יעבור לטיפים כך שיהיה באמת נוח יותר לקרוא ולקחת מהטיפים שלך. -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reאנחנו חזרנו לפני כמה ימים מטיול של 11 ימים גשומים בחלקם בהולנד. מה שגילינו שההולנדים עושים ה-כ-ו-ל גם בגשם: מוזיאון פתוח, טיול בעיירות: אדאם, דלפט, ליידן, דולפינריום, אטמסטרדם (שם יש המון מוזיאונים, הבנות שלי התרשמו מ`בית רמברנדט ומבית אנה פרנק), גם נסיעה על הכביש המיוחד שנבנה על סכר שמחבר את ליליסטד לאיינקהויזן - היא בילוי יפה לגשם. אפשרי גם ארמון הט-לו (רק שבגני הארמון טיילנו בגשם).
תהנו עם מטריות -
מה לעשות בהולנד בגשם?:Reהיינו בטרופיקנה ביום גשם סוער - יש שם בריכות ומגלשות והילדות שלי מכל הטיול בהולנד הכי נהנו שם.
טרופיקנה מופיעה בספר של יונית.