האם לוותר על צפון תאילנד?
-
שלום לכל המומחים, התכנון הוא בספטמבר, 20 ימים נטו עם שלושה קטנים (4,6,
,התכנון הראשוני הקלאסי - צפון, איים, תאילנד + נופש בפאטיה.
במחשבה שנייה, האם כדאי לוותר על הצפון, נראה לי קצת טרטור הטיסה לצפון ומהצפון לאיים, וגם לא זול (הטיסה מהצפון לאיים מייקרת בכ- 1200$).
אני שואל, האם מה שלצפון יש להציע, ניתן לקבל גם באיים ובבנגקוק וסביבתה (פילים, ג'ונגל, מופע נחשים, אומגות אולי..., נוף) ... כמובן שבמידה ונוותר על הצפון, יהי זמן לקאנצנבורי ואיזורים נוספים במרחק נסיעה מבנגקוק, שכאמור יהוו תחליף שווה ערך לצפון.
אז מה דעתכם?
אשמח לקבל תוכניות טיול מתאימות למשפחה ולמשך הטיול.
-
האם לוותר על צפון תאילנד?בנגקוק הכוונה כמובן , בתכנון הקלאסי
-
האם לוותר על צפון תאילנד?לדעתי לא ניתן להשוות בין היעדים בצפון לתאילנד לטיולים של קנצ'נבורי ואמפוואה
למרות שהאיזורים ירוקים ויפים שניהם
הפעילויות ,האטרקציות והדברים שניתן לראות בהם שונים כמעט לגמרי
לדעתי תעשו קצת שיעורי בית בפורום ובאינטרנט ותעברו על מסלולים והמלצות של משפחות שחזרו וכך תוכלו לדעת מה מתאים לכם יותר
-
האם לוותר על צפון תאילנד?אני ממליץ לעשות את הצפון + אחד מהצדדים של האיים (מזרח:קוסמוי קופנגאן קוטאו או מערב: פוקט קופיפי ריילי) ולסייומת פאטטיה ובנגקוק.
-
האם לוותר על צפון תאילנד?20 יום זה קצר מדי הייתי מוותר על הצפון .
-
האם לוותר על צפון תאילנד?תודה
-
בשביל נחשים ופילים אין לך מה לטוס לצפון....אם מטרתכם בהגעה לצפון תאילנד זה מופע נחשים ורכיבת פילים או סתם דברים בסיגנון הזה, אז באמת חבל על הזמן והכסף. תאמיני או לא אבל את השטויות האלו יש בכל תאילנד. ( וכן, לאחר שתראי ותחווי תביני כמה זה שטויות)
צפון תאילנד זה אזור ששופע באוכלוסיה אתנית מגוונות, תרבות עשירה, הרבה טבע.
צ'אנג מאי עצמה עיר מיוחדת מאוד וידידותית מאוד ושונה מאוד מבנגקוק לדוגמא או האיים. קשה להסביר במילים - צריך לחוות את זה.
אתם נוסעים לתאילנד בעונה הגשומה. עונה גשומה היא עונה מעולה לצפון תאילנד,
כי לצפון נוסעים לטייל, וגשם אומר שכל מה שקשור למים ( מפלים ונחלים ומפלים) שזה יש בשפע בצפון, הכל בשיא של השיא !
וזה בערך בדיוק ההפך מהאיים, מה תעשי באיים אם יירד לכם גשם ? תתבאסו בחדר. בצפון תתטיילו. אם כל הכבוד לא הצלחתי להבין את המשוואה של טיול עם ילדים ו"נופש בפטאיה" קודם לצפון תאילנד. -
בשביל נחשים ופילים אין לך מה לטוס לצפון....לא לוותר על הצפון.
עדיף לוותר על אחד החופים/האיים.
ב20 ימים בהחלט אפשר לעשות טיול יפה בצפון. וכמו שזיקו כתב,זו תאילנד האמיתית. מלונות טובים יש בהרבה מקומות בעולם,צפון תאילנד יש רק אחד.
לא מבין את הבחור שהגיב שהצפון כאב ראש..
בעצם במבט שני נראה שהוא מנסה לפרסם איזה אתר אינטרנט..
-
בשביל נחשים ופילים אין לך מה לטוס לצפון.......בהחלט לא לוותר על הצפון...
...לעשות צפון+איים אחד מהצדדים(קוסמוי קופנגן או פוקט וקופיפי)...
...כאשר אתה חוזר לבנקוק אפשר לעשות טיול לקאנצ'נבורי אמפאווה וכו...
....

-
הנחשים בצפון נחמדים יותר והפילים יותר חכמיםבדרום הם עצבניים בגלל החום והלחות ,גם בארץ בדרום יותר עצבניים
-
הנחשים בצפון נחמדים יותר והפילים יותר חכמיםאני טס באפריל ל21 יום ואני עושה שבוע בצפון בציאנג מאי ואז יורד לאיים לעשרה ימים (קוסומוי וקופנגן) ומקנח בבנגקוק.
לדעתי מכל מה שקראתי אסור לפספס את הצפון.
-
הנחשים בצפון נחמדים יותר והפילים יותר חכמיםצפון תאילנד הוא אזו בעל יחודיות משלו שהולכת ונעלמת לא הייתי מותר עליו , רגוע שקט שלוי קצת אתנטי מחירים נוחים בסך הכל שווה ביקור
-
הנחשים בצפון נחמדים יותר והפילים יותר חכמיםאל תוותרו על הצפון.
הייתי מוותרת על הנופש בפאטאיה כי באיים זה כבר נופש.
אם כבר הייתי מצמצמת את השהות בבנגקוק כי לדעתי פחות מתאימה לילדים קטנים.
גם מבחינת מזג אויר בצפון פחות חם לעומת בנגקוק.