מסלול לטיול בסין
-
שלום חברים\חברות
אני מתכנן טיול עם בת זוגתי בחודש אוגוסט למשך חודש בסין והונג קונג.
בעיקרון מה שחשבנו כרגע זה:
1)נחיתה בביגין 3-4 ימים שם,
2)להמשיך ברכבת לשנגחאי ולהשאר שם לילה -שניים
3)טיסה לשיאן(2 לילות)
4)טיסה לצנגדו (לילה)
5)אמי שאן(לילה)
6)טיסה לגוילין ( 2לילות)
7)יאנגשו,גואנגזו
8)מאקו (לילה)
9(הונג קונג 2 לילות וחזרה לארץ.
כמו שאתם מבינים המסלול מאוד התחלתי,חסרים עוד ימים כדי להגיע לחודש,ובכללי אני לא בטוח שזה המסלולץ המומלץ.
אשמח לטיפים.
תודה רבה ושבת שלום!
-
מסלול לטיול בסיןאתחיל מהסוף- אם ב"מאקו" הכוונה ל"מקאו" אז אפשר לאחד את הזמן עם הונג קונג (יש מעבורות כמעט כל הזמן בין הונג קונג למקאו), לדעתי אין בשביל מ לבלות שם את הלילה.
אותו דבר לגבי גוילין ויאנגשואו, זאת אותה "קובית מקום" ואפשר לצרף אותן יחד ולשחק בינהן על אותה הקצבת זמן (כלומר, לא לחלק יומיים לזה ו3 לאחר, אלא 5 ימים לשניהם יחד, מקווה שמבין את הכוונה...), בכל מקרה גוילין מספיק לילה אחד.
אני מבין שאין לך בעיה עם טיסות פנימיות, אבל לדעתי לפחות אחת מהן מיותרת- משנחאי לשיאן ישנה רכבת לילה שלוקחת 10 שעות- יוצאת משנחאי בעשר בערב, ומגיעה ב8 בבוקר לשיאן. קונים כרטיס לקרון שינה, ומעבירים את הנסיעה בשינה, וחוסכים טיסה יקרה יותר שתשרוף גם שעות יום. רכבת בין שיאן לצנגדו קצת יותר ארוכה, אז תלוי במצב רוח. הטיסה צנגדו לגוילין הכרחית.
מגוילין לגואנגזואו מגיעים ברכבת של קצת פחות מ3 שעות, ומגואנגזואו יש רכבות מאוד קצרות לגבול עם הונג קונג או לגבול עם מקאו.
בשנחאי אפשר לכוון ל2-3 לילות.
-
מסלול לטיול בסיןתודה רבה תומר.
כן,כמובן הכוונה מקאו.
אשמח לעוד המלצות.מקומות מומלצים וכו׳.
-
מסלול לטיול בסיןאולי בכל זאת המלצה למסלול?
-
מסלול לטיול בסיןמסגרת המסלול שלך בסדר ודי הגיונית (אפילו שמת טיסות במקומות הנכונים)
אמנם לא התעמקתי לגמרי בחלוקות הימים, אבל מה החששות שלך?
בצנגדו תוכל להוסיף גיחה לטיולי סוסים, בשנחאי יש עיירות של תעלות מים, בדרך לשיאן תוכל לעזור בדנג פנג ולראות את מנזר שאולין.
אני מתפתה להגיד לך על יונאן, אבל אין בשביל מה, המסלול שלך מכסה חודש בצורה טובה.
תעשה חיפוש בפורום "מסלול בסין", היו כמה כאלה בחודשים האחרונים, תקבל בהם רעיונות ותראה מה מההצעות מענינת אותך.