מה לעשות במינכן ??
-
במסגרת טיול מתוכנן באוגוסט הבא לאוסטריה, מתכננים גיחה למינכן ליום או יומיים.
נשמח עם בעלי הנסיון או הידע ימליצו על אטרקציות בעיר וסביבתה, מפעל BMW בתכנון, הטיול משפחתי זוג + 3 בנות 15,13,10.
תודה, מקווה למטר של מידע...........
-
מה לעשות במינכן ??מן הסתם בנות מתבגרות ימצאו כיף רב בשופינג במדרחוב המרכזי של מינכן , היוצא מכיכר מריאן פלאץ. לכל הרשתות הידועות יש שם סניפים והמחירים בגרמניה טובים .
המדרחוב ידידותי ואין בו תנועת מכוניות והכיכר (עם השעון המפורסם שמנגן פעמיים ביום ) מלאה בבתי קפה, גלידריות וכו .
מעבר לזה , ישנו הפארק האולימפי (יש בו גם אקווריום חביב ) ובמרחק של כשעה נסיעה ישנו פארק הלגו לנד , אך אני חושבת שאולי הבנות כבר גדולות מדי וזה לא יתאים להן .
-
מה לעשות במינכן ??תודה,
לא התכוונתי לשופינג....
-
מה לעשות במינכן ??הי אנחנו היינו גם עם שלוש בנות אומנם היינו התקופה של אוקטוברפסט אבל פשוט שוטטנו ברחובות והיה נחמד יש שם גם פארק מאוד יפה עם איזה נחל שעשו בתוך הנחל איזה משהו לא טבעי שייצר גלים ויש שם גולשים מאוד נחמד
לחיפוש אטרקציות אני מאוד אוהבת את האתר של שיחור
-
מה שאנחנו שעינו עם ילדיםזה היה אחרי שבוע ביער השחור. הפארק האולימפי, עלייה למגדל, מוזיאון BMW. (אני הייתי שם בעבר בסיור בקו הייצור - מדהים!)מוזיאון המדע (ניתן קודם "לעשות טעימה" כשאנחנו היינו אחה"צ היה חינם לביקור קצרצר).
ביקור באליאנס ארנה, המדרחוב.
-
מה שאנחנו שעינו עם ילדיםאהבנו את המדרחוב,את בתי הקפה הנעימים מול הקטדרלה
אם יש לכם יומיים,אפשר לבדוק בילוי בדרך הרומנטית,במקום העיר עצמה.
אם קניות לא בדיוק כוס התה שלכם,ובתי קפה או גנים בוטניים וטבע יספיק לכם באוסטריה
לעלות עד לרוטנבורג היפה,סיור שומר הלילה בעיירה,חנות כריסמס של קטי...בדרך לעצור בעיירות קטנות וחמודות לא פחות?
-
מה שאנחנו שעינו עם ילדיםהאם בנות יאהבו את המפעל? אנחנו היינו עם בנים, הם כמובן נהנ. וגם בעלי.
אבל אם תשאלו אותי, הייתי מוותרת. כי אני בכלל לא בקטע של מכוניות, מכונות וכו'. בנוסף לפארק האולימפי יש את הגנים האנגליים. אבל חייבים מזג אויר טוב. השוטטות במרכז העתיק מהנה מאוד לדעתי, זה ממלא כמה שעות. ויש גם את הארמון נימפנבורג. מבקרים גם בארמון וגם בגנים.