טיסת WIZZAIR
-
שלום לכולם!
גיליתי שWIZZAIR שינו לי שעות המראה במקום 14:55 כעת אמור להמריא מפראג ב6:00 . על שינוי לא קיבלתי מהם הודעה. האם זה חוקי לשנות שעות המראה?
מה עלי לעשות כעת.
תודה
-
טיסת WIZZAIRאתה תקבל הודעה למייל.
האם חוקי? לא יודעת אבל רוב חברות התעופה משנות ,מודיעות מראש ובדרך כלל נותנות אפשרות לשינוי תאריכים,ביטול...לפעמים זה יוצא לטובה.
בדרך כלל רשום באותיות הקטנות שהם יכולים לעשות זאת..
לחברה שלי שינו בדצמבר להמראה מבודפשט גם ל6.00 בבוקר.והיא שינתה לתאריך נוח יותר,ללא תוספת תשלום(מראש התאריך הנוח יותר,היה יקר יותר)
לנו שינו דווקא לטובה,ובמקום לנחות בחצות,נחתנו באמצע היום.
באיזי ג'ט,חבר'ה שרכשו לחודש פחות נוח,עם שינוי שעות,העבירו חודשי הקייץ,ללא תוספת מחיר.
תראה האם כל הימים הם מ6.00 אולי תוכל לשנות ליום אחרי..
-
טיסת WIZZAIRלמתי הטיסה שלך? לעתים זה לוקח קצת זמן ואתה תקבל הודעה מבעוד מועד.
אם מדובר על טיסה במועד של יותר מ-30 יום אתה יכול -
לבטל הטיסות ולקבל החזר כספי מלא לחשבון הכרטיס שבאמצעותו בוצעה העסקה.
לבטל הטיסות ולקבל שובר זיכוי בסך 120% מהסכום ששילמת.
לדחות הטיסות למועדים אחרים שנוחים לך יותר.
את האופציות הללו תוכל לממש בשיחה למרכז השירות בשיחה מקומית -037630911. השיחה אפשר שתתבצע בכמה שפות, אבל לא בעברית.
-
טיסת WIZZAIRתודה רבה.
אני טס במאי.
-
טיסת WIZZAIRמי הזיז את הגבינה שלי?
יש לך זמן ואתה יכול לשפר עמדות. אל תמהר להחליט. תבחר במועדים שהכי נוחים לך, מבחינת כמות הימים, העונה והשבוע (אמצע או סופ"ש) ותחליף טיסות לפי הנוחות שלך וללא תוספת תשלום.
עוד רעיון...
תבדוק כמה אתה מקבל ב-120% זיכוי, תברר תאריכים חדשים ואולי יהיה כדאי לך לממש הזיכוי על התאריכים החדשים וישאר לך קצת למזוודות, או אקסטרות, או בכלל לחופשה הבאה.
זה מה שאני עשיתי בעבר וזה מה שהייתי עושה כעת.
-
טיסת WIZZAIRאם זה נוח לך,אפשר לשוחח עם המוקדגם ברוסית.
מיקי,לבוסית שלי הזיזו טיסה כ10 ימים לפני והציעו את כל האופציות.
אגב,היא הזמינה(אני,כמובן) באותה שיחת טלפון זכות כניסה ראשונים ובחירת מושב להלוך.
בחזור משום מה לא יכולנו לצרף שינוי זה וכאשר הם עלו והמקומות הראשונים היו פנויים,ניתן היה בתשלום של 10 יורו לרכוש במקום את המושב.מתאים אומנם רק אם יש מושבים פנויים.
-
טיסת WIZZAIRתודה על הצעות. לשנות תאריכים אני לא יכול. אני מוגבל בימי חופשה. לנסות לבקש פיצוי רעיון. המראה מוקדמת לא נוחה מבחינת הגעה לנמל. אני צריך לצאת מוקדם מאוד ממלון. מצד שני אני חוזר הביתה כאשר רככת עדיין פועלת ולכן אחסוך במונית.
-
טיסת WIZZAIRיצא לנו לחזור כמה פעמים בטיסת בוקר מוקדמת.
לא שיא הנוחות,אך מצד שני גם לא סוף העולם.מזמינים מונית או הסעה מוקדמת,אם מטיילים ללא רכב, אפילו אפשר להספיק כוס קפה.השדה לא מרוחק מאוד מהעיר.