ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה להורים המטיילים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    8
    13
    3145
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hilon21
      hilon21 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חברים טסה בעוד חודש לנפאל ותאילנד עם גברת קטנה בת שנה. סתם עברה בי המחשבה מה עושים בזמן נסיעה ברכב עם ילדים, הרי אין כסאות בטיחות במוניות מן הסתם ולפעמים יש נסיעות די ארוכות ...ולי יש ילדה עם קוצים ב+÷=_€¥@#$... אני מניחה שעוד לא המציאו כסא מתקפל חחח... Wink

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • תאי
        תאי נערך לאחרונה על ידי

שאלה להורים המטיילים

אהלן,

אני הייתי לוקח איתי כיסא מהארץ, נכון, זה לא כ"כ נוח, אבל זה ציוד הכרחי והוא לא כ"כ גדול וכבד.

• hilon21

שאלה להורים המטיילים

היי תאי Smile חיכיתי לראות מה תגיד..Wink חשבתי על זה אבל זו נראית לי חתיכת סחיבה...בנוסף לכל המזוודות עגלה וילדה חח..דילמה!

• תאי
            תאי נערך לאחרונה על ידי

שאלה להורים המטיילים

אני מאמין שבבנגקוק ניתן להשיג כיסא בטיחות, אבל בנפאל, מעולם לא ראיתי, אבל תשאלי את המשפחה שלך שם, אולי יש והם יכולים לקנות שם כיסא כזה... (ואם לא, אני מוכן לסחוב לך כיסא לקטמנדו, מגיע לשם באפריל).

• hilon21

שאלה להורים המטיילים

אם רק היינו מתאמים תאריכים..באפריל כבר לא נהיה... Smile
              וגם אני לא ראיתי אף פעם...אני מאמינה שלאלה המחזיקים רכב פרטי ומודעות גבוהה יותר יש, אבל רובם הרי עם אופנועים (גם אצלנו)..
              אבל אולי אשאל באמת אם אפשר לקנות שם משהו..לא שאני צופה תשובה חיובית אבל ננסה...
              בכל מקרה מתקרב ומרגש, ועם הגברת הקטנה שמצטרפת יש דאגות חדשות שזה מרגיש כמעט כמו הטיול הראשון...

תודה  ושבוע נפלא

• משפחמטיילת
                משפחמטיילת נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי סוחב כסא מהארץ

בתכל'ס זה לא אמור להשפיע עליכם יותר מדי. עוד פריט ואחד שדווקא פשוט לסחוב ולא צריך לארוז יותר מדי.

• dregev03
                  dregev03 נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי סוחב כסא מהארץ

זה פריט "אישי" שהילד מרגיש בו בביית ואפילו מזהה את הריח שלו (היו לילדים שלנו כל מיני פריטים שאחרי כביסה איבדו קצת חשיבות לפחות באופן זמני כי אבד להם הריח)

סחבנו המון את הכיסא בתוך ארהב כשחברות ההשכרה דרשו 15$ ליום והכסא טס איתנו לא מעט בקבינה שוב בגלל שהתנוחה והריח מוכרים לילד. כיסאות טסו איתנו לא פעם מהחוף המערבי לישראל עם ילד בפנים. אם את טסה לבד אולי זה קצת יותר מסובך אבל בטוח תקבלי עזרה מהצוות

• ענתנת
                    ענתנת נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי סוחב כסא מהארץ

בוודאות כסא מהארץ, אל תתלבטי לרגע בכלל.

בטיסה אני מניחה שלא קנית לה כרטיס עם מושב אלא כרטיס תינוק. בכל זאת את יכולה לשאול בצ'ק אין האם יש מקומות פנויים בטיסה. אם כן אולי יאפשרו לך לשמור ליידך מקום פנוי ולהעלות את הכסא למטוס. זה בהנחה שעל הכסא שלך כתוב שהוא מותאם למטוסים (לא עובד עם סלקלים, רק עם כסאות בטיחות וגם לא כל הדגמים). אז אפשר לקשור את הכסא לכסא המטוס והילד בכלל מרגיש בנוח כמו ברכב המוכר לו גם בטיסה. זה גם יותר בטיחותי.

• hilon21

אני הייתי סוחב כסא מהארץ

תודה לעונים Smile בעזרתה של צילה חביבת הפורום Wink ראיתי שיש כסאות מתקפלים, יש למישהו נסיון עם זה? במצב סגור זה ניראה קצת כמו כרית...ניראה פתרון לא רע.. (אני לא טסה לבד, אבל גם לא יהיו לי נסיעות ארוכות בנפאל ...)

• חתול-רובוט
                        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

לא תמיד לסחוב כיסא זאת אפשרות

אין מה לעשות, יש גבול ליכולות הסחיבה של אדם אחד ואפילו שניים. בוודאי אם לא מתניידים עם מכונית שכורה. אני זוכר שבטיול לשווייץ עם בת השנה שלנו הסתובבנו עם כל מיני אביזרים שממש לא היינו רגילים אליהם מהטיולים הקודמים, ושתפסו המון מקום. עליי: תרמיל, תיק קטן [נניח], עגלה, תינוקת. עליה: תיק בינוני, מזוודה ענקית. על המזוודה: מנשא ענקי למסלולי ההליכה. על התינוקת: המון דברים שהיא השליכה מהעגלה. לא משנה איך היינו מהנדסים את זה, לא היה שום סיכוי שבעולם להוסיף לכל זה גם כיסא תינוק, אפילו מאלה הקטנים ביותר. גם ככה בקושי הצלחנו לעלות לרכבות ולרדת מהן עם כל זה.

בחלק מהטיול אמנם שכרנו אוטו, ונאלצנו לשלם על כיסא תינוק [שבאחד המקרים היה איום ונורא והתפרק כל הזמן, אבל זה כבר סיפור אחר]. כשהסתמכנו על תחבורה ציבורית הילדה הייתה על הידיים שלנו, או בעגלה, ובאוטובוסים לפעמים עמדתי כשהיא במנשא על הגב שלי. מוניות לא לקחנו [כי לא צריך כאלה בשווייץ], וכמובן שאין דין שווייץ כדין נפאל, אבל לפעמים אין מנוס מלמצוא פיתרונות יצירתיים.

• רוני
                          רוני נערך לאחרונה על ידי

אני  נזכר  במראות בויטנאם  וקמבודיה  לפני  כמה  שבועות  אישה נוהגת על  קטנוע בלי  קסדה..כמובן  מרכיבה  את  התינוק  שלה  כבן  שנה וחצי  מקדימה  מאחורה עוד  שני ילדים  פחד  אלוהים.  לך  תדע  אם יש  לה  ביטוח  .אולי  גם  אין לה  רישיון  נהיגה...

• hilon21

ביטוח?!! אין סיכוי חח.. והסיבה שאני קצת בסוג של דאגה זה בגלל שבפעם הקודמת בנפאל היתה לנו תאונה עם המונית שבה נסענו שכללה פגיעה באנשים באמצע הלילה שעמדו על הכביש, ניפוץ שמשות הברחת הנהג וריצה בסמטאות חשוכות... לא כייף!

• petel_s
                              petel_s נערך לאחרונה על ידי

סחבנו כיסא תינוק לגרמניה לא מזמן.

לא כל כך נוח, אבל העדפנו על פני תשלום יומי בשכירות.

הבעיה התגלתה בטיסה באלעל שלשלוח את הכיסא נחשב כתיק בפני עצמו, ככה שהיינו צריכים לוותר על תיק גב אחד או לחילופין לשלם עוד איזה סכום גבוה של דולרים על שליחת תיק גב נוסף..

אז קחי זאת בחשבון..

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון