טיול לוייטנאם ביולי
-
שלום,
הוחלט על נסיעה (משפחתית, זוג, שני ילדים, 9, 12) לוייטנאם בקיץ. אחרי שהוזמנו כרטיסים בהתלהבות רבה, שמעתי היום כמה דברים שקצת העלו חששות. עד כה, כאן ובמקומות אחרים קראתי על כמה נעים לטייל בויטנאם וכמה קל למצוא טיולים בכל אתר שמגיעים אליו. האם אכן כך? או שחייבים למצוא סוכן שיארגן את הכל כולל נהג צמוד?
האם אפשרי ונעים לטייל עם ילדים?
האם יש מקומות שהיה כדאי שלא להגיע אליהם?
תודה
-
טיול לוייטנאם ביוליהיינו עם ילדים בגילאים דומים. היה טיול יותר ממוצלח. כמעט שנה אחרי ועוד לא נרגעו. היה ממש טיול אטרקציות לילדים . כלום לא אורגן עם סוכן הכל בשטח, לא נתקלתי אפילו במקום אחד שהיתה בעיה להתארגן לבד.
אבל ממה שנדמה לי - יולי יכול לחייב אתכם קצת לשינויים במסלול בגלל מזג אויר ...
-
טיול לוייטנאם ביוליהיי גם אנחנו רוצים לנסוע ביולי לוייטנאם וקמבודיה בודקים כרגע כרטיסים ומסלולים הבנו שעדיף לסגור הכל כאן ולא לחכות לוויטנאם האם מסודרים שם מבחינת המטייל העצמאי ? איפה עדיף להתמקד בגלל החום בוויטנאם ?
-
טיול לוייטנאם ביוליאם יש לכם אפשרות לטוס עם קוריאן אייר כדאי. עדיף להוציא עוד 100$ בוודאי אם האופציה היא אל על אין מה להשוות. מול החברה הירדנית לא יודע למרות שהיא חברה טובה. אבל קוריאן חברה מעולה ובדרך חזרה תוכלו לטייל בסיאול ולקבל חדר הסבה עם אוכל ופינוקים ללא תשלום.
-
טיול לוייטנאם ביוליתודה על התשובה:) תוכל לפרט טיפה יותר? מתי טיילתם? באיזה מובן אתה חושב שצריך להתארגן אחרת?
ממה שהבנתי זאת עונה נוחה לצפון ויטנאם, ואמור להיות נעים בהרים למשל, האם אני טועה? התכנון הוא להשאר בצפון, גם כדי להשאר בסביבה של מזג אויר נוח וגם כדי להמנע מנסיעות ארוכות או טיסות שמייקרות את הטיול.
האם פשוט הגעתם לעיר ומצאתם מה לעשות או טיול מאורגן מקומי? (פעם ראשונה במזרח).
-
טיול לוייטנאם ביולי - טיסותכשחיפשנו טיסות קוריאן אייר לא עלה כאופציה (לא מהזולות לפחות). מצאנו דרך אירופלוט.
-
טיול לוייטנאם ביוליכמו שאמרתי- אני לא מצאתי שום בעיה להסתדר בויאטנם עצמה. סגרנו מראש רק שני דברים- לינה ללילה הראשון + מונית משדה"ת כי נחתנו כמעט בחצות, ולילה שני כי יצאנו לעיר תיירותית בסופ"ש....לא היה שום בעיה למצוא נהגים, מדריכים וכו'. הדבר היחיד שהיה יותר מסובך הוא למצוא קרון רכבת פנוי בהתראה קצרה ל-5 איש, ולכן בסוף מצאנו את עצמנו באוטובוסים, שלנו היו ממש נוחים- ישנו בהם מעולה את כל הדרך גם 12 שעות ( אבל אני יודע שיש כאלו שזה לא היה כזה תענוג עבורם)
אם יש לכם חשש שלא תוכלו להסתדר בארץ זרה מהעולם השלישי אז תלכו על סדירה של בכל מראש- תוכלו לבחור איפה תרצו להיות ויתפרו לכם את זה, כמובן שתשלמו בהתאם...