טיול בר מצווה ללונדון
-
היי לכולם, שמי איילת ואני מתכננת טיול בר מצווה לתאומים שלי ביוני 2015 ללונדון. חשבתי לנסוע ב 19.6 (בסיום הלימודים), חברים הציעו שנצא ב 12.6 כי הם טוענים שיש פחות עומס של תיירים והתורים לאתרים יהיו יותר נסבלים.
האם זה נכון? מישהו יודע אם הקדמת המועד יעשה הבדל מבחינת עומס התיירים?
-
טיול בר מצווה ללונדוןלונדון עמוסה בתיירים כל השנה ובפרט בחודשי הקיץ. ההבדל העיקרי בין שני התאריכים הוא שאם תקדימו רוב ילדי בריטניה עדיין יהיו בלימודים ועוד לא יצאו לחופש הגדול. (בבריטניה בניגוד אלינו כל רשות מקומית קובעת את לוח שנת הלימודים בתחומה באופן עצמאי ולכן אין תאריכים מוחלטים, אבל מבירור ברשת ברוב המקומות שנת הלימודים נמשכת עד 20.7.2015).
יכול להיות שהדבר ישפיע לטובה במידה זו או אחרת על העומס באטרקציות, מוזיאונים וכו' מבחינת תיירות פנים, אבל כמובן שיש לקחת בחשבון גם תיירות חוץ.
-
טיול בר מצווה ללונדוןאני מעדיפה לא להוציא את הילדים שלי לפני סיום הלימודים אבל אם זה ישפר את הטיול שלנו אעשה זאת ולפי מה שכתבת אם ילדי לונדון יוצאים לחופשה ב 20.7 אין ממש הבדל אם נגיע ב 12.6 או ב 19.6.
תודה רבה על התגובה ועל המידע
-
טיול בר מצווה ללונדוןאין הבדל מבחינת עומס וצפיפות באתרים.
כמו שכתבו לך ילדי בריטניה יוצאים לחופשת קיץ רק לקראת סוף יולי. אני הייתי נוסעת אחרי סיום הלימודים בארץ.