מקסיקו לבד????????
-
אני רוצה לנסוע למקסיקו, בעיקר לאיים, האם אפשר להסתדר
שם לבד, במיוחד לבחורה?
תודה
-
מקסיקו לבד????????:Reאפשר להסתדר אבל יהיה לך קצת משעמם -
משעמם גם באיים? -
משעמם גם באיים?:Reזה תלוי אם אין לך בעיה להתחבר עם אנשים אז לא ישעמם לך... אבל רק תקחי בחשבון שזה לא כמויות של ישראלים/ תיירים שיש בתאילנד.... -
שאלה נוספת...יש לי שאלה נוספת- האם תחילת אוקטובר זו תקופה טובה
להיות באיים?
האם יש תיירים (לא בהכרח ישראליים)?
תודה -
Response from south africaHola,
Can you come passed South Africa to fetch me? then you wont be there by yourself.
i am palnning to be in Central America and Mexico later.. so mayeb you can wait a little?
and did you think of doign any volunteer work?
Eli -
שאלה נוספת...:Reהיי אור
כנראה שגם אני אהיה לבד באיים בסוף ספטמבר. לי זה נשמע ממש נחמד. האי די קטן ומפוצץ באנשים ואלא אם כן את ממש אנטי סוציאלית אין סיבה שלא תתחברי עם אנשים בהוסטלים ובחופים -
מקסיקו לבד????????:Reהאמת שגם אני התלבטתי אם לנסוע לבד,אם את רוצה לדבר אולי להתחיל ביחד אז סבבה,בכל מקרה התכנון הוא לצאת בתחילת ספטמבר לאיזה חודש בערך -
מקסיקו לבד????????:Reבמידה ותהיי מעוניינת אני מחפש שותף לטיול -
מקסיקו לבד????????:Reאת כל כך תהני!!!!!
אני נסעתי למקסיקו לבד, נחתתי בקנקון ומאותו הרגע ועד שעזבתי לגואטמלה לא הייתי לרגע לבד. אבל את בטוחה שאת רוצה ליסוע אך ורק לאיים? כי זה דווקא נשמע לי קצת חבל. בכל מקרה הייתי נוחתת בקנקון ומגיעה ישר לאיסלה- זה מקום מצוין להכיר בו אנשים ולראות עם מי ולאן בא לך להמשיך, אם יש לך שאלות נוספות- אני אשמח, תהני:) -
מקסיקו לבד????????:Reקודם כל תודה לכל המגיבים.
1. כבר שאלתי לגבי התקופה אך אף אחד לא התייחס.
האם תחילת אוקטובר זו תקופה טובה להיות במקסיקו?
2. אני רוצה לנסוע לשבועיים וחצי, שבוע לניו יורק ושבוע וחצי לאיים. האם במקסיקו יש אטרקציות שבשבילם כדאי לוותר על ניו יורק? -
הודעה לעודדהיי עודד
תרשום את המייל שלך כדי שאוכל ליצור איתך קשר -
הודעה לעודד:Re -
מקסיקו לבד????????:Reאני צריכה עזרה ממך יקירתי. זה נשמע לי שתוכלי לעזור לי מאד. אני מתכננת לטוס ל- 3 שבועות למקסיקו אין לי מושג לאן לנסוע , איפה לנחות, כלום!
אשמח אם תחזרי אליי, מורן [email protected]