מעבר רכב לפולין
-
אני נוחת בבודפשט ושוכר רכב.
אני מתכנן לטייל בסלובקיה ולקיים גיחה לזקפונה וקרקוב
חברות השכרה טוענות שיש בעייה לעבור לפולין
האם יש למישהו פתרון לזה
תודה מראש
-
מעבר רכב לפוליןבספטמבר האחרון שכרנו רכב (בשלמה סיקסט ) בבודפשט.המשכנו לסלובקיה ולפולין,חזרנו לבודפשט שוב דרך סלובקיה לקניון ענק( דרישה של אשתי..) ומשם חזרה, לבודפשט. לא אמורה להיות כל בעייה . אורי
-
מעבר רכב לפוליןתודה על התגובה המהירה אבל חברות ההשכרה דורשות ממני סכום כפול במידהשאני נכנס לפולין. האם אתה יודע על זה משהו
-
באילו חברות בדקת? -
עשיתי סימולציה באתר של שלמה סיקסטובתנאי ההשכרה כתוב במפורש שניתן להיכנס לסלובניה קרואטיה סלובקיה ופולין. המחיר אגב כולל ביטוח ביטול השתתפות עצמית. באשר למחיר, אני שילמתי ככל שאני זוכר ל-9 ימים לרנו קליאו בסביבות 1850 שח.
-
מעבר רכב לפוליןשלום רב !
מי שאינו מוכן לאפשר לך ללעבור מסלובקיה לפולין דלג עליו. כבר נתקלתי בחברות דפוקות שכאלה (אין הרבה). הנה, שכרתי רכב 9 מקומות טרנזיט מבודפסט לסלובקיה ולפולין (כן...קרקוב וזאקופנה). אצל יורופ-קאר. עבור מעבר לשתי המדינות לוקחים ממני 20 יורו ומס מקומי. אולי נוכחת, חיפוש שכזה גוזל הרבה זמן ועצבים כי רוב החברות נוהגות לפרסם מלכודות זבובים עם מחיר נמוך ואז....עוד תוספת ועוד אחת ועוד ועוד, בסוף אצל רובן המחיר די דומה אבל הנשמה כבר יצאה לך.
נסה את עומר בטלפון 03-5417682 פרט בפניו את כל הרצונות שלך ותקבל יחס אדיב והצעה מפורטת באימייל. שאלתי אלף שאלות והוא לא נפל מהכסא.
ביוני אני לוקח כפי שציינתי רכב לעשרה ימים עם נהג נוסף 40 יורו פלוס מס מקומי ומעבר גבולות וגם ביטוח לביטול השתתפות עצמית. בסה"כ יצא לי 3,928 ש"ח (כולל הנחת חבר ועוד 5 אחוז הנחה של חבר בעת התשלום בארץ.
מקווה שתרווה נחת מהם. בהצלחה. יגאל בצר -
מעבר רכב לפוליןמצטרף להמלצה על יורופקאר.
אצלי הכיוון הוא הפוך: שוכר בפולין ועובר לסלובקיה. ביורופקאר קיבלתי את המעבר גבול כלול במחיר.
אמנם הם מציעים רק ביטוח החזר השתתפות עצמית ולא ביטול, אבל אותי זה מספק.
אגב, גם בי טיפל בחור בשם עומר לשביעות רצוני המלאה. נראה שהוא עושה שירות טוב לחברה המעסיקה שלו

-
מעבר רכב לפוליןלא אמורה להיות בעיה, (בחברות בינלאומיות לפחות).
שים לב שהקנס לא גבוהה מידיי.
-
מעבר רכב לפוליןשלום רב !
לעניין ה"קנס" - שים לב....ב"יורופקאר" ישראל מבקשים רק עשרה יורו ומס מקומי. אז....לתשומת לבך...שלא "יצ'קלפו" אותך. תיהנה.
בברכה, יגאל בצר