ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעליים

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    5
    9
    5553
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Idobo
      Idobo נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. אני מחפש נעליים מחברות ספציפיות כמו : lowa. La sportiva. Garmont.  Salewa.         חוץ מsalewa שראיתי שמוכרים בחנות בראשון אבל הם ממש הגזימו עם המחיר בצורה מוגזמת. (אני מכיר פחות או יותר את המחירים , זה לא שאני מופתע אבל הם באמת הגזימו). יש אולי חנות אחת שמרכזת הרבה חברות? כי אני חיפשתי ולא מצאתי.  ואם לא היכן אני מיכול ללכת ולמדוד אותן?   תודה רבה.  מקווה שאפשר בכלל לענות לי על השאלה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Itai7
        Itai7 נערך לאחרונה על ידי

נעליים

גרמונט לצערי די הפסיקו להביא לארץ וחבל, היבואן שלהם "שלדג" ממשיך להביא רק את הדגמים לסיירות של הצבא, את הבלטי(בלטה של נעל).

• דניאל רוזליס
          דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

נעליים

לצערך אין באמת חנות שמרכזת את כל החברות. ריקושט ולמטייל עובדות בעיקר עם החברות של עצמן ואסולו. חפש בחנויות שהן לא רשתות גדולות אבל בכל מקרה יהיה קשה למצוא את כל החברות האלה ביחד (לואה לדוגמא נמכרת רק ברשתות של סער או בחנויות פרטיות -וולק אין, מסלול, אורחה וכו).

• Idobo

נעליים

הסתובבתי הרבה בין חנויות והמבחר כל כך דל שזה פשוט מאכזב. היו ברשותי נעלי אסולו 535 שהסוליה התפרקה לה. אני מחפש האמת נעל קצת יותר קלה. ומהחיפושים באינטרנט מה שהיה נראה לי זה אחד, דגם של lowa zephyer. הוא מתאים גם לאנשים בשירות הביטחון (צבא, משטרה). אבל לעומת זאת היא נראית קלה ועשויה טוב ונוחה ואינה מצריכה תקופת הסתגלות.  ועוד דגם של meindl vakkum. שקצת שונה אבל עושה רושם של נעל קלה וטובה. רק אין היכן למדוד ולנסות על הרגל

• Itai7
              Itai7 נערך לאחרונה על ידי

נעליים

נסה ליצור קשר עם היבואן שלהם שנקרא כוכב הצפון, ממה שיצא לי לראות הם מביאים את הsoftline לארץ

• amir_sapir
                amir_sapir נערך לאחרונה על ידי

נעליים

ההמלצה שלי אליך היא קודם כל לא לחפש נעליים דרך האינטרנט. זה לא שווה כלום.

לך לחנויות ותראה בעיניים.

בחנויות של למטייל יש די הרבה מותגים, עדיף ללכת לחנות גדולה שם יהיה המבחר הכי גדול, בדגש על הסניף בדיזנגוף סנטר. חברות כמו asolo, scarpa, la sportiva, salomon, ועוד.

תלך, תמדוד ותראה בעיניים, דבר עם המוכרים, ואני די בטוח שתהיה גם מופתע מהמחיר שאפשר לקבל.

שוטטות באינטרנט טובה לשלב שלאחר מכן - כשיש נעל שמצאה חן בעיניך ואתה רוצה לברר עליה עוד קצת.

• Idobo

נעליים

אין לי בעיה להסתובב בחנויות ולמדוד, להתייעץ. אבל כשהסתובבתי והסתכלתי לא היה כמעט דבר שהתאים. אוקיי את האסולו אני מכיר, אבל אני מחפש משהו אחר, מדדתי נעליים של סלומון quest 4d. סך הכל נעל טובה, מרגישה טיפה מגושמת אבל נוחה , מחיר 1450. מלבד זה לא היה שום דבר. אני רואה שאני סתם משלה את עצמי בעניין חנות עם מבחר גדול. תודה על התשובות. האם למישהו יש ניסיון עם נעליים של salewa או של meindl ?  

• דניאל רוזליס
                    דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

נעליים

גם סלוואה וגם המנדל חברות טובות. תנסה את ה Lowa Renegade לפי דעתי תגלה עולם אחר.

• dweiss89
                      dweiss89 נערך לאחרונה על ידי

נעליים

כבר  שנתיים וחצי שיש לי מנדל. נעל מאוד נוחה ואיכותית.

קניתי במונגוליה (בלית ברירה לאחר שהנעליים הקודמות שהיו לי עשו את שלהם) ומאז עברו איתי לא מעט. טרקים מסיביר ועד ניו זילנד דרך מליון ואחד מקומות במזרח ולא מעט מסלולים פה בארץ. סה"כ עכשיו שהנעל כבר בסוף דרכה אני יכול להגיד שאני מאוד מבסוט ממה שהיא נתנה לי.

אבל המחיר הוא בשמיים. כך את זה בחשבון. במונגוליה הם עלו לי משהו כמו 1200 שח. הדגם נקרא SOFTLINE ULTRA ואני לא מאמין שהוא יותר זול כאן בארץ.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון