ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון לחמישה בסן דייגו

פורום צפון אמריקה
    5
    11
    3655
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adivelednizki
      adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם,

מלון כבר הוזמן לזוג +2  , ועכשיו בת הדודה מעוניינת להצטרף אלינו , כך שנהיה 3 מבוגרים + 2 ילדים.

מבירור עם המלון שבו הזמנו , הם לא מאפשרים 5 בחדר , כך שנאלץ להזמין במקום אחר או להוסיף חדר (מייקר) .

מישהו מכיר מלון מומלץ עם חדר לחמישה ?

הרדידנס אין שהומלץ פה כבר מלא בתאריכים שלנו .

תודה

עדי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • roshaked
        roshaked נערך לאחרונה על ידי

מלון לחמישה בסן דייגו

תבדקי את old town inn היינו בו אמנם 2 מבוגרים +3 ילדים

אבל הוא היה זול נקי ונעים.

מי ששוהה בו לדעתי חייב רכב.

עופר

• reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

מלון לחמישה בסן דייגו

חפשי באתר הזה. הוא מפנה אותך לאתרי המלונות.

• גליתבר
            גליתבר נערך לאחרונה על ידי

מלון לחמישה בסן דייגו

אנחנו היינו 5 בבית מלון הולידי אין אקספרס סאן דייגו - בקרבת עולם הים והיה מוצלח מאוד

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מלון לחמישה בסן דייגו

אני לא אעזור לך עם המלצה למלון, אלא עם שאלה - איזה מלון את מחפשת

אני לא מת על לישום עם שלושת ילדי בחדר אחד, אבל בכל זאת עושה זאת לפעמים. אני יודע שיש מי שעושה את זה בשמחה.

אבל אין דין זוג + 3 לזוג +2 + בת דודה. מבחינת פרטיות, מבחינת היכולץ להסתדר בשתי מיטות זוגיות, מבחינת היכולת להלין את בת הדודה על הספה וכו'.

אז אני אשאל - מה מחפשים? חדר אחד? מקושרים? סוויטה? 3 מיטות? 4?

כי למשל חדרים מקושרים במלון זול (כמו מוטל 6) יכולים לתת פתרון סביר בעלות יותר נמוכה מסוויטה במלון יקר יותר.

• adivelednizki

מלון לחמישה בסן דייגו

היי לכולם

תודה על התגובות.

OLD TOWN INN - כבר מלא בתאריכים שלנו . תודה עופר.

ה-HOLIDAY INN  יכול להתאים ואנחנו שוקלים להזמין בו (פשוט מתבאסים שבשלב זה הוא עולה כבר די הרבה יותר מזה שהזמנו בו במקור , והוא גם נראה לנו פחות שווה ממה שכבר הזמנו במקור במלון חדש ממש )

גלית , רציתי לשאול אם הייתם בו כבר אחרי השיפוץ ? האם ידוע לכם אם כל החדרים שופצו ? (כי תמונות החדרים מלפני השיפוץ לא יספקו את בעלי הבררן משהו ...)

ראובן, האתר שצירפת עם הפנייה למלונות עם חדרים למשפחות גדולות הוא מדהים ! היה שווה לי לשאול רק כדי לקבל קישור אליו ... הוא מאוד נוח ובטוחה שאשתמש בו גם ליעדים אחרים בטיולי המשפחות העתידיים המורחבים שלנו . אז תודה !

אנשים טובים - השאלה בהחלט במקומה .

בדרך כלל דווקא בחופשה (שלא כמו בבית שיש לכל אחד חדר משלו) אנחנו אוהבים להיות ביחד באותו החדר עם הילדים ונוהגים לקחת חדר עם 2 מיטות זוגיות (ולהחליף מקומות בכל לילה בין המיטות... ) ומוצאים שזה מאוד תורם לגיבוש ולמשפחתיות.

כמובן שבמקרים מסויימים (יותר בחופשות של נופש ) נשקיע יותר תקציב לסויטה שבה יש להורים חדר נפרד מהילדים , אבל לא נתעקש על זה במקרה שאנחנו יודעים שממילא לא נהיה הרבה בחדר (כדוגמת אנהיים , שם ברור לנו שנהיה רוב הזמן בחוץ בפארק ונשוב למלון רק ללינה )

במקרה של הצטרפות בת הדודה , ברור לי שהאידיאל הוא 2 חדרים מקושרים , ולא לשהות 5 באותו החדר .

מצד שני , המחירים ממש יקרים ולקחת 2 חדרים מייקר את הסיפור , ומכיוון שאנחנו משלמים את השהייה ביעד זה , הרי שזה בהחלט שיקול עבורנו .

לצערי , מלונות זולים יותר כמו מוטל 6 הם לא הסטנדרט של בעלי , שכבר מכריז שמצידו אם לא זורם עם מלון כמו שהוא אוהב אז אפשר לוותר על היעד הזה בכלל...

אני יודעת שזה אולי נשמע קצת מוגזם לאחרים (ובהחלט עניין שמתסכל אותי לעיתים בהזמנת חופשות... ) אבל אני יודעת שככה הוא (בכל השאר הוא די מושלם ..) ואני לא אשנה את דעתו בעניין הזה . מבחינתו המלון הוא קריטי להנאתו מהיעד .

נחזור לשאלתך :

כרגע אני מחפשת 2 חדרים מקושרים (במלון חדש ומודרני . אצלו אם זה ישן וגם אם מאוד מאוד נקי , זה לא מספק ..)  או חדר עם 2 מיטות קווין + מיטת ספה.

זה לא האידיאל , אבל נסתדר... זה לא שאנחנו הולכים לגור יחד ככה חודש ... והעיקר שיהיה לבעל נעים לחזור לשם בסוף היום ...

עוד רעיונות / המלצות ?

כרגע כל חדר שמוגדר כ"נורמלי" ע"י בעלי והוא לחמישה איש , יקר מאוד בתאריכים שלנו.

מצד שני , גם 2 חדרים קטנים לא בהכרח זולים יותר .

התקציב שלנו הוא סביב ה-200 דולר ללילה . אפשר לחרוג מעט אבל לא מדי...

תודה

עדי

• reuben13

מהם התאריכים ?
                  • adivelednizki

מהם התאריכים ?

30 ליולי עד 2 לאוגוסט. 3 לילות .

לא נחוץ מלון 5 כוכבים . פשוט חדיש . ההזמנה המקורית שלנו היא בהמפטון אין מישן וואלי שהוא מלון חדש שרק נפתח ועם ציון 8.9  בבוקינג. 3 לילות עם ארוחת בוקר עולים לנו שם פחות מ-600 דולר. עכשיו כבר לא מצליחה למצוא כלום בתקציב כזה ...

• reuben13

מהם התאריכים ?

אלה התאריכים שגם האמריקאים בחופשה. יהיה קשה מאוד למצוא מלון טוב ל-5 בפחות מ-250 או 300 דולר ללילה.

אני הייתי מתפשר על אחד מבתי המלון של רשת BEST WESTERN או כדומה, צריך לבדוק אם יש אפשרות לקחת חדר עם שני QUEEN BEDS ולהוסיף אחד ROLLAWAY BED. אפשר להתקשר למלון או לשלוח אי-מייל. יש בתי מלון רבים שתקנות הכיבוי אוסרות על לינה של יותר מארבעה בחדר אחד.

אם תומיאו כרטיס AAA בממס"י, עם תעריך ל-AAA אפשר לחסוך כמה דולרים טובים.

• adivelednizki

מהם התאריכים ?

תודה ראובן .

אני אכן מופתעת מהמחירים הגבוהים .

אני חשבתי ש-200 דולר ללילה זה יקר ... אבל הייתי מוכנה לשלם יותר בגלל הבעל הבררן ...

עכשיו אני מבינה שתפסתי מציאה ...וקשה לי לשחרר אותה ... לא בא לי להתפשר ...

אז כרגע אני מבררת דרך בוקינג אופציה להוספת מיטה . אם יסרבו , נאלץ להתפשר .

אנחנו כבר התקשרנו ישירות למלון לשאול , והם לא אישרו 5 בחדר , כך שאני לא אופטימית ,

אבל בכל זאת פניתי לבוקינג היות ובתנאים שלהם כתוב שניתן להוסיף מיטה נוספת ללא תשלום לילד או למבוגר  (= המקרה שלנו) , ובשום מקום (גם לא בתיאור החדרים הפנימי) לא כתוב שמותר רק 4 בחדר .

הם טוענים שמיטה נוספת אכן אפשרית כתוספת אבל רק בחדר קינג ולא בחדר עם 2 קווין , אך כאמור , זה לא כתוב בשום מקום ... ואני מנסה להתעקש על זה .

מקווה שישתלם לי ...אבל האמריקאים הם מאוד ישרים ו"מרובעים" לגבי התקנות...

ואני הרי לא אחת שתסתבך בפריסת מזרן על השטיח בחדר ....(מכירה כאלו שכן...)

אז אני מחכה לתשובתם לאחר בירור שלהם מול המלון .

עדכונים בהמשך. ותודה רבה שניסית לעזור .

עדי

• adivelednizki

מהם התאריכים ?

היי שוב

פניתי לבוקינג עם הבקשה שלי להוספת מיטה  . נאמר לי כי הם יבדקו מול המלון ויחזרו אליי עם תשובה .

אתמול התקבלה מהם תשובה שאין להם תשובה מהמלון , ושלחו אותי להתקשר בעצמי ישירות למלון כדי לשאול ...

את זה כמובן יכולתי לעשות בעצמי ... בשביל מה הזמנתי דרך בוקינג ומה תפקידו של שירות הלקוחות שלהם ?

העניין הוא , שהמלון לא מחוייב אליי  ואני תלויה ברצונם הטוב ... לעומת זאת , לפי התנאים הרשומים בבוקינג , שם ביצעתי את ההזמנה , אני בהחלט זכאית למיטה נוספת ללא תשלום .

מה דעתכם ?

כיצד להמשיך ?

תודה

עדי

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון