נעלי סנובורד גדולות
-
לפני שנה קניתי בצ'כיה נעלי סנובורד של חברת בורטון. לצערי הנעל קטנה עלי. כשאני עומד האצבעות נוגעות בקצה וכאשר אני נשען אחורה ממש לוחץ על האצבעות. המוכר שכנע אותי לקחת את המידה הקטנה יותר מכיוון שלטענתו הנעל תתרחב/תתארך וגם בגלל שאם ייקח נעל גדולה יותר אז העקב תעלה בזמן הגלישה וזה לא טוב.
לא הרגשתי שהנעל התרחבה/התארכה אחרי ארבעה ימי גלישה.
כדי להרגיש נוח עם הנעליים גלשתי עם גרביים דקות וזה בערך פטר את הבעיה.
השנה אני טס לצרפת, אני חושב שיהיה לי קר לגלוש עם גרביים דקות .
הייתי אצל סנדלר, הוא אמר שהנעל קשה מדי ואי אפשר להאריך אותה.
האם לדעתכם יש סיכוי שהנעל תתארך מעצמה? מה אתם ממליצים לעשות.?
-
נעלי סנובורד גדולותאני לא מאמינה שתמצא דרך "להאריך" את הנעל.
בדרך כלל בנעליים של הסנובורד יש "פנימית" שניתן להוציא אותה. היא ספוגית וגמישה והיא זאת שלמעשה חובקת את כף הרגל. ייתכן (אני ממש לא מכירה את הדגם שיש לך) שעם הזמן המעטפת הזאת "תוריד" קצת מהנפח שלה ולך יהיה קצת יותר "מקום" אבל זה לוקח הרבה יותר מארבעה ימי גלישה.
אתה יכול לנסות להוציא אותה וללכת איתה בבית (זה קצת מגוחך אבל זה מצב שבו "כאילו" אתה משתמש בנעל). זה קצת כמו תרופת סבתא אבל אם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק...
האפשרות האחרת היא לקנות נעל חדשה

-
נעלי סנובורד גדולותמצאתי משהו כזה
https://www.youtube.com/watch?v=ZhIeG1mwQPw
מעניין אותי אם בעזרת מייבש לשיער אני יצליח להגיע לתוצאה רצויה.
מישהו מכיר? ניסה?
-
כנראה שתצליח לשרוף את הליינריםבדקת מה הטמפרטורה של מכשיר החימום בחנות סקי לעומת מייבש שיער?
-
נעלי סנובורד גדולותאני ממליץ לנסות את החימום במתקן היעודי בחנות לציוד סקי / סנובורד. זאת הדרך הנכונה והמקצועית....
-
נעלי סנובורד גדולותאני גם בעד לעשות את זה בחנות , אבל הבעיה שהשבוע אין לי זמן ללכת לחנויות בארץ ואני לא יודע אם יהיה מתקן כזה בחנויות בוואל טורנס.
אם מישהו יכול להגיד בוודאות שראה מתקן כזה בוואל טורנס זה יכול לעזור.
-
נעלי סנובורד גדולותסע עם הנעליים. אם תמצא חנות שתוכל לחמם אותם ולנסות לשפר את המצב, מצויין. ואם לא, תמיד תוכל לשכור זוג נעליים.