Motel 6
-
היום יש לי קצת זמן.....מציקה לכם....
שאלתי היא:
מה דעתכם על HOTEL 6
אנחנו זוג+3
האם יש להם חדרים מקושרים (שני חדרים עם קישור)
ואיך רשת המלונות הזו???
והאם יש עוד רשתות מקבילות בטווח מחירים דומה.
תודה
דוריתתת
-
motel 6האיכות והמחיר משתנה בין כל מלון ומלון.
המקבילות של מוטל 6 הן super8, knights inn, red roof, rodway inn, וברשימה היותר יקרה יש את days inn, comfort inn, best western ועוד רבים.
-
motel 6מדובר ברשת של מוטלים פשוטים ובסיסיים ביותר.
לנתי פעמיים - שלוש בעבר במוטלים של הרשת, ללילה אחד זה היה סביר.
יש לבדוק חוות דעת באתרים כגון: טריפאדווייזר לגבי כל מוטל ומוטל בהם מתכוונים לשהות.
יש עוד רשתות שמציעות בתי מלון ומוטלים שמחירים נמוכים:
WYNDHAMREWARDS.COM שיש להם מוטלים כמו DAYS INN או SUPER8 וכו'.
CHOICEHOTELS.COM שיש לה מוטלים כמו QUALITY INN או RODEWAY INN או ECONOLODGE וכו'.
REDROOF.COM
וכו'
לגבי דלת מקשרת, לרוב יש במוטלים/מלונות חדרים כאלה, אבל איש לא יבטיח לכם שתקבלו שני חדרים צמודים עם דלת מקשרת, תלוי בתפוסה במלון/מוטל באותו הזמן.
אני אישית בוחר בעיקר ברשת אחד, נרשם רישום חינם במועדון של הרשת ובכך צובר נקודות ללילות חינם. רק לפני כמה דקות לקחתי 3 לילות בתשלום עם נקודות לטיולי הבא, נקודות שצברתי בביקורי הקודמים. במקרה שלי מדובר ב-CHOICEHOTELS.
-
motel 6שלום דורית,
להרכב שלכם לא נראה לי מאוד מומלץ motel6 למרות שבטיולים קודמים הוא היה הרשת המועדפת עלי.
המלונות בדר״כ נקיים אבל באמת מאוד בסיסיים - 2 מיטות חדר רחצה לא גדול במיוחד וללא ארוחת בוקר.
שווה לדעתי להשקיע מעט יותר כדי לרווח את תנאי המחייה שלכם. אני מאוד מחבבת את רשת choicehotels אותה הזכיר ראובן - ההרשמה למועדון היא חינם ויש בכל מלון ארוחת בוקר סבירה בהחלט (בדר״כ כולל וופלים בלגיים בהכנה עצמית).
אביה
-
motel 6כמו שציינו מדובר ברשת בסיסית ולכן המוטלים שלהם זולים. ישנתי באחד כזה לפני יותר מ 20 שנה בתור רווק והוא היה בסדר. בטיול עם ילדים הייתי בודק טוב טוב לגבי כל מוטל כי הדבר האחרון שתרצי זה להגיע לחדר " מסריח" ונתקלנו גם בכזה. לנו הנושא של נקיון בחדר מאוד קריטי ובגלל זה אני בודק בטריפאדוויזר ובעוד לפחות 2 מקומות על כל מלון לפני שמזמין ובעיקר ביקורות של משפחות עם ילדים. עופר
-
aviatikoאביה: לא בכל מלון של רשת CHOICE יש ארוחת בוקר ובאלה שכן יש, צריך להבדיל בין ארוחת בוקר חמה לבין ארוחת בוקר קונטיננטלית שיכולה להיות מאוד פשוטה במלונות מסוימים. כשבוחרים באחד ממלונות הרשת גם בגלל ארוחת הבוקר, צריך לקרוא היטב בחוות הדעת של אלה ששהו בו להתרשם גם מארוחת הבוקר.
-
aviatikoתודה על הטיפ ראובן!
אני משתדלת להזמין עם ארוחת בוקר ומראש לא מבטיחה ללקוחת הוופלים הבלגיים (אחיינית בת 15) שאלה יהיו במלון כך שכל הפתעה שכזו תהיה הפתעה לטובה.

אביה
-
motel 6היינו בעשרות מוטלי 6 ברחבי ארה"ב. הרמה משתנה מאד מאחד לשני. אלו מוטלים במשמעות הישנה (והטובה לדעתי) של המילה - נקודות עצירה במהלך נסיעות ארוכות מאד ותו לא. לא באים אליהם כדי להתפנק, אלא כדי להתקלח, לישון, לקום בבוקר ולצאת לדרך. הם מעולים לצורך זה.
ממליצה לבדוק המלצות לגבי הסניף בו אתם מתכננים להיות. היינו במוטלי סיקס עם חדרים ענקיים, והיינו בכאלו עם חדרים קטנים, עם מקלחות בלבד ועם אמבטיות, עם אפשרות לשני חדרים מקושרים, ובלי. באיזורים טובים או טובים פחות. בסופו של דבר הרי מדובר במוטל שמישהו פתח פעם ובאיזשהו שלב הצטרף לרשת, עבר סטנדרטיזציה מסוימת, אבל עדיין יש לו מאפיינים משלו.