טיול באיסלנד
-
שלום לכולם,
לאחר התלבטויות נפל הפור השנה נוסעים לאיסלנד!!!
זוג עם 4 ילדים הטיול הינו בקרואן וההתלבטות שלי היא כך:
קיבלתי הצעת מחיר מגיא גוטרימן (מאתר איסלנד) לקרואן וההפרש בינו לבין הצעה אחרת שיש לי היא כ 220 יורו!!!, הפלוס אצל גיא שהוא מצרף תוכנית טיול מוכנה מראש לפי מספר ימי הטיול שלנו באיסלנד, וכאן ההתלבטות האם ללכת על זה או על ההצעה הנמוכה יותר,
השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני תוכנית טיול מפורטת או ללכת על האופציה של לתכנן לבד, הייתרון לדעתי שהוא גר באיסלנד ואולי יש לו תובנות/מקומות שאנו לא מכירים.
תודה לכולכם
אורית
-
טיול באיסלנדאורית - קודם כל קיבלתם החלטה נכונה - איסלנד זה גן עדן...
1. תפרידי את עניין הקרוואן מענייין התכנית. היית משלמת 220 יורו עבור תכנית טיול טובה או לא? אם כן - לכי על זה.
2. הייתי משתף את גיא במחיר הנמוך יותר ונותן לו הזדמנות להשוות.
(גילוי נאות - לא מכיר את גיא, מעולם לא דיברנו. מצד שני מאוד אוהב את האתר שלו.)
-
טיול באיסלנדהי יובל
תודה רבה על תשובתך,
החלטנו שהמחיר של תוספת 200 יורו לא שווה את תוכנית הטיול, ואם רובם בפורום טיילו עצמאית גם אנו מסוגלים!!!
עכשיו נשאר להנות מהתכנון.
אגב גם אני מאוד אוהבת את האתר של גיא ונעזרת בו המון!!!!
שוב תודה
אורית
-
טיול באיסלנדאם את מטיילת עם קרואן מראש את מוגבלת לכביש מס.1.במרבית הקפו כמעט ואין לך יכולת לרדת ממנו והיכן שאפשר אז כל מפה מספקת.אם אתם תהיו עם קראון הרי מראש כל ירידה מהכביש (אסקיה לדוגמה)זה דרך חברת טיולים מקומית.
בגדול מצאי אינפורמציה מכל מקור שהוא. האתר של גיא כולל המסלולים שהוא מציע מצויינים. מעלים הכל על מפה ומבצעים עצמאית. לא צריך להוסיף הוצאות גם כך הכסף באיסלנד יזרום בקצב שהנהרות זורמים שם.
בהצלחה
רנצי
-
טיול באיסלנדאורית בוקר טוב
הגעתי באיחור גם לכאן ואני רואה שכבר קיבלת את ההחלטה הנכונה ואת התשובות הנכונות.
אין כמו לתכנן עצמאית את איסלנד גם אם השמות לעיתים קשים להגוי. לבסוף את תשלטי בזה.
שיהיה לך בהצלחה.
רחל לבון
-
טיול באיסלנדרנצי ורחל,
תודה רבה על התיחסותכם לשאלותי,