לינה לאורך הטיול
-
שלום רב לכולם,
לפני הכול ברצוני להודות לכל העוזרים באשכול הקודם שלי לגבי עזרה בבניית המסלול.
ועכשיו לאחר שהמסלול גובש והטיסות הוזמנו בהתאם הגיע הזמן לדאוג לסידורי השהות והלינה.
מבקש את המלצתכם למקום לינה ברמה סבירה – טובה בכול אחת מהנקודות שלנו.
- ניו יורק – שרינתי (עם אפשרות ביטול) את המלון הזה. הוא בין "הזולים" (540$ ללילה לפני מס) והפנויים שמצאתי במנהטן. מישהו מכיר? היה?
אשמח להצעות נוספות יותר זולות קצת אבל גם די במרכז.
- וושינגטון - שרינתי (עם אפשרות ביטול) את המלון הזה. איך האיזור (ג'ורג'טאון)? מישהו מכיר? היה? בוושינגטון כבר נהיה עם רכב למרות שהבנתי שאין צורך. יש לנו 4 ימים שם אז כנראה נעשה איזה טיול כוכב קטן או שניים, מה יש באזור (פילדלפיה ואמיש יקבלו עצירה בדרך מניו יורק ובדרך לניאגרה)
- ניאגרה פולס - שרינתי (עם אפשרות ביטול) את המלון הזה. עליו קראתי המלצות כאן בפורום ככה שאני יותר רגוע וגם המחיר סבבה לגמרי.
- צריך עוד מקומות לינה לאזורים הבאים
פינגר לייק 2 לילות
אלף האיים לילה אחד
ואז אורלנו שבשביל זה אפתח כנראה אשכול חדש כבר.
תודה מראש לכול העוזרים והממליצים.
ואגב, אנחנו זוג + 3 ככה שצריכים מקומות בהתאם.
-
לינה לאורך הטיול1. ניו יורק זה עניין של תקציב נטו. אנחנו היינו ב long island city במלון שנמצא ליד תחנת רכבת שמגיעים ממנה במהירות לטיימס סקוור כי היה נראה לנו מיותר לשלם יותר על שהייה במנהטן, גם ככה אנחנו לא מאלה שמשוטטים בלילות ברחובות אז אין לנו צורך במלון סופר מרכזי ויקר.
2. בוושינגטון באמת לדעתי מיותר ללון במרכז העיר. אני ממליץ לישון בארלינגטון שניתן לנסוע משם ברכבת התחתית כ 10 דקות עד למול.
תחפשו מלון במרחק הליכה מתחנות הרכבת של הפנטגון סיטי והקריסטל סיטי שאלו קניונים עם תחנות רכבת תחתית באזור בטוח. משם אתם יכולים להגיע בתוך כ 10 דקות למול.
3. בניאגרה כל מלון עם ביקורות טובות במרחק הליכה מהטיילת יהיה טוב. אנחנו היינו ב Howard johnson by the falls והיינו מאוד מרוצים.
-
לינה לאורך הטיול -
לינה לאורך הטיולembassy - מיקום מעולה שצופה למפלים. כדי להנות מנוף מדהים שווה להזמין קומה גבוהה. (בערך מ-15 ומעלה) , שווה את ההשקעה.
-
לינה לאורך הטיולתודה לכול המגיבים,
עדין מחפש המלצות ל:
פינגר לייק 2 לילות
אלף האיים לילה אחד
תודה.
-
לינה לאורך הטיולבאגמי האצבעות אתה מתכוון לאזור איתקה?
אנחנו היינו בסופר 8 והיה מצויין. זה מלון דרכים בסיסי קרוב למרכז העיר וגם לא חיפשנו יותר מזה. החדרים היו חדשים ונקיים וליד המלון יש סופרמרקט ענק. אנחנו היינו בקומת הקרקע, מביקורות שקראתי החדרים בקומה העליונה כנראה פחות טובים ולא משופצים.
-
לינה לאורך הטיולתודה shmoob,
האמת לא יודע בדיוק היכן, מה מומלץ? אנחנו במסלול לכיוון אלף האיים, ורוצים לעצור באזור לשני לילות (יום טיול אחד באזור)
מחפשים משהו קצת יותר "מפנק" ממלון דרכים.
-
לינה לאורך הטיולאנחנו ישנו באיתקה בהולידיי אין שהיה מאוד נחמד וממוקם נהדר.
כשנסענו לווטקינס גלן חייבת להגיד שהתאהבתי בעיירה ובדיעבד הייתי רוצה לישון שם אבל אין לי המלצה על מלון מסוים.
דנה