רכישת new york Explorer Pass
-
ברצוני לדעת האם מישהו השתמש בכרטיס זה בניו יורק?
האם כדאי לרכוש כרטיס זה?
אנחנו 3 מבוגרים ו-3 ילדים (12.5, 5, 2.5)
-
רכישת new york Explorer Passטיפים כלליים לגבי כרטיסי מנוי כאלה
בהרבה מקומות יש כרטיסי מנוי / קומבו בסגנון. ביעדים הפופולאריים כמו ניו יורק יש כמה.
לעיתים הכרטיסים מאד משתלמים ולעיתים הרבה פחות. לרוב הם על גבול הכדאיות. כלומר יתכן שתחסכו 20 דולר לאדם ויתכן שלא, אבל לרוב לא תחסכו 100 דולר ויותר. אני כותב לרוב כי לעיתים כן.
לטעמי:
צריך להתחיל ברשימת האטרקציות שמעניינות אתכם. לא משנה עם הכרטיס כולל ביקור חינם במוזיאון הפרות של דרום קווינס או לא. אם הוא לא מעניים אתכם מה זה משנה
גם אטרקציה שיכולה לעניין - לא הייתי מבקר בה רק כי היא חינם. אתם עשויים למצוא את עצמכם מתרוצצים כדי להספיק רק כי זה חינם
צריך לזכור שהכרטיסים האלה הם התחייבות פיננסית. אם בסוך החלטתם לוותר על אטרקציה מסויימת הכסך לא יוחזר
כשבאים להשוות מחירים חשוב לשים לב שלהרבה אטרקציות אפשר להשיג הנחות, ולכן חשוב להשוות את המחיר שתשיגו בפועל ולא מחיר מחירון כמעט פיקטיבי.
הנחות אפשר להשיג למשל ע"י קנייה מראש באינטרנט (יכול גם להיות בבוקר הביקור), קנייה דרך אתרי צד ג' (חשוב לבדוק אמינות), קופונים שמסתובבים ברשת או קופונים פיזיים שמחלקים בכל בית מלון, כרטיסי קומבו קטנים יותר (שתי אטרקציות שנותנות הנחה הדדית) וכו'
אחרי שתעשו מיפוי ותעשו השוואות מחירים אמיתית תוכלו להעריך בפועל את שווי הדיל עבורכם.
אני מסתכם למשל על רשימת האתרים:
תצפית מהאמפייר ומרוקפלר - אני מניח שתעשו רק אחד ולא שניים
מעבורת לפסל החירות - זה דבר שלוקח הרבה זמן ולא בטוח שכדאי לכם
MoMa - לרוב לא מסתדר טוב עם ילדים קטנים
סיור באוטובוס - אני לא ממלית באופן אישי
אז יש אטרקציות שכן מתאימות לכם לדעתי כמו intrepid אבל אני בספק אם הכרטיס משתלם.
-
רכישת new york Explorer Passהמידע עזר לי מאוד... תודה
-
רכישת new york Explorer Passאני השתמשתי באתר המצ"ב כדי לבדוק ספציפית עבור משפחתי את הכדאיות, הכנסתי את האתרים בהם אני רוצה לבקר ועוד נתונים שונים (מספר ימים, גילאים) והוא השווה אפשרויות של הפאסים השונים וגם מחירים רגילים. לדעתי כדאי להשתמש באתר, הוא גם מפרט באופן ברור המון אטרקציות הקיימות בעיר....