קרוז לפיורדים
-
מחפשים קרוז לפיורדים לשבוע באוגוסט. יש לנו שתי אלטרנטיבות ואנו מתלבטים - נשמח לעצות ממומחים - אחד באוניה costa favolosa שראינו ביקורות סותרות והאוניה השניה של רויאל קריביאן serenda of the seas
-
קרוז לפיורדיםערב טוב
איני מכירה אף לא אחד מהקרוזים הנ"ל אבל יכולה להמליץ לך כאחת ששטה בהורטיגרוטן מברגן בנורבגיה לאיים הלופוטים לבחון מהיכן יוצאים הקרוזים הללו כיון שיופיים של הפיורדים הינם מברגן צפונה ואם השייט מתחיל מאנגליה או דנמרק הרי בזבזתם ימי שייט יקרים מבלי לראות את העיקר שעבורו הגעתם עד הלום.
רחל לבון
-
-
קרוז לפיורדיםיש לך המלצה על ספינה שעושה את המסלול שאת ממליצה?
-
קרוז לפיורדיםמכיר את MSC אורקסטרה שיוצאת מקייל ? זה מסלול יותר טוב?
-
קרוז לפיורדיםהיי יעל
הנה קישור להורטיגרוטן. זו אינה אניית תענוגות אבל תלוי בחדר שאת מזמינה.
הנופים - מדהימים!!!
רחל לבון
-
קרוז לפיורדיםתודה ... נראה מקסים רק שהמסלולים מאד ארוכים ואנחנו יכולים רק שבוע
-
קרוז לפיורדיםהיתרון של ההורטיגרוטן שאפשר לרדת מהאנייה בכל אחת מהתחנות שלו ולחזור בטיסה לברגן או לכל יעד אחר בחזרה לארץ.
לרשימת הנמלים שעוצרים ואפשר לרדת כאן.
רחל לבון
-
קרוז לפיורדיםנשמע מעניין - כלומר המחיר הוא פר לילה ואני יכולה לקחת כמה לילות שאני רוצה? יש מישהו בארץ שמטפל בזה ? קצת מפחיד אותי להתעסק עם זה לבד ... לא?
-
קרוז לפיורדיםא.הורטיגרוטן
לא מדובר באוניה אחת אלא ב12 אוניות שיוצאות כל יום מברגן לקירקנס ומקירקנס לברגן.
ומאפשרות גם מקטעים חלקיים,כולל אפשרות העלאת מכונית ,ירידה בנמל כלשהו ועליה באחר ועל אוניה אחרת.כמובן גם הלוך ושוב.
ב.גשם
אוגוסט הוא החודש הכי גרוע לטיול לנורבגיה ,בהיותו הגשום ביותר.החדשים הכי טובים הם מאי ויוני.כבר היו כאן לפחות שני דיווחים על קרוזים שנדפקו באוגוסט בשנים שונות.
ג.כל אוניות הקרוזים טובות .לא שווה לבזבז הרבה אנרגיה בבחירת החברה והאוניה ,אלא על בדיקת המסלול, המחיר והתאריך שצריך להיות מתואם גם מול טיסה.יש הצע עצום.
-
קרוז לפיורדיםיעל את מתנהלת מול האתר ואת יכולה גם להתכתב איתם במייל לפני ההזמנה כפי שאני עשיתי.
זו חברה אמינה ואין לך מה לפחד.
התשלום הינו לפי סוג התא ומיקומו, לפי אורך הנסיעה, לפי הזמנת סוג האירוח- ארוחת בוקר או חצי פנסיון או אירוח מלא. לעניות דעתי חצי פנסיון מספיק וניתן לחטוף עוד משהו לארוחת הערב.
מאחר ויש לך אפשרות ל-7 ימים אם את מצליחה למתוח עוד קצת אז המסלול החד כיווני מברגן לקירקנס יכול להתאים לך כשבחזור תטוסי לברגן או לאוסלו ומשם לארץ.
קחי בחשבון שהשייט יוצא כל יום בשעה 20.00 מברגן.
אורי עשה את המסלול הלוך חזור ואילו אני עד הרשטאדט תודות לו.
רחל לבון