ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

פורום צפון אמריקה
    5
    8
    2011
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

היי חברים!

ממש היום גיליתי על אופציה לטוס לאירוע משפחתי לקראת סוף אוגוסט, וחשבתי שעל הדרך אנסה לראות אם יש אופציה לטיול באיזור.

כמובן שהכל לא היה מתוכנן מראש ולכן לפני שאני חושבת בכלל לתכנן משהו אני רוצה לוודא יתכנות של משהו במגבלות הקיימות.

אם נוכל, יהיו לנו מקסימום של 10 ימים לטייל (אפילו 8...), שנקודת המוצא היא ניו יורק סיטי. מעדיפים לא לטוס משם (סתומרת שטיול לפלורידה לא יקרה...) בגלל שיקולי זמן ותקציב (כאמור- הטיול לא תוכנן, ולמעשה יקרה רק אם נצליח לארגן אות בתקציב נמוך).

לאן יש לטייל בזמן כזה? (טיול טבע בעיקר, פחות עירוני). היינו כבר בניו יורק, פילדלפיה, אמיש, וושינגטון, ניאגרה וכאלה.

כמה אמור לעלות טיול כזה לזוג? (לא כולל הטיסה. זה אומר רכב ל10 ימים, מלונות במחירי קיץ...). אנחנו מכירים יותר דווקא את המערב, כך שאין לנו מושג על מחירים מחוץ לערים בחוף המזרחי.

האם יש לי מה להתאמץ שטיול כזה יקרה, או שזה מעט מדי וחבל על הזמן?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

מתאים בדיוק לטיול בהרים הלבנים אזור - ליק פלאסיד - ברלינטון - סטאו  - קוונווי - הר וושינגטון

ישנם הרבה מסלולים בפורום באזור זה.

לגבי עלויות: רכב כ - 50$ ליום -  500$ , מלונות ממוצע של כ - 120$ -  1200$ והוצאות יומיות של כ - 100$ - 150$ כלומר עוד כ 1250$  - סך הכל כ - 2000$ יכול להיות יותר וגם פחות.

• jardine
          jardine נערך לאחרונה על ידי

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

אופציה נוספת מדינת מיין, אבל אני מעריך שהלינה תהיה קצת יותר יקרה.

• myomer
            myomer נערך לאחרונה על ידי

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

ממליצה מאוד על ניו המפשיר וורמונט.

מבחינת מחירים, מחירי הלינה במזרח זולים הרבה יותר מאשר אלו שבמערב

• shai.

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

בתגובה הראשונה אמרו לי 120 דולר בממוצע, שזה הרבה יותר ממה שהיינו משלמים במערב (באיזורים מתויירים ממש הגענו ל100 דולר. בדרך כלל לנו במקומות של 60-80 דולר לזוג).

• shai.

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

תודה על הרעיון!

שמתי את הנקודות על המפה וזה באמת נראה כיוון טוב.

שאלה- האם המקומות האלה הם פארקים בעלי מסלולי הליכה ואטרקציות שממלאות את היום, או רק נסיעה? (משמע- האם זה דומה לפארקים שאני מכירה מהמערב? יש מפה, המון נקודות לראות, אפשר להעביר שבוע בכל אחד מהם...)

• מוני
                  מוני נערך לאחרונה על ידי

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

שלום

לצערי ,הרבה מאיתנו לא מצליחים להשתחרר מעצמת  קניויני הצוקים המשוננים, והמוניומנטים,האדירים בצד המערבי ,ובעקבות כך מאחר והצד המזרחי(בעיקר הצפון מזרחי) הוא בעל אופי הטבע האחר, הרך, פסטורלי ,עם יחוד משלו.

כשאני נסעתי בפעם הראשונה לארה"ב ,שאלתי 3 תיירים ותיקים ,איזה צד לבחור,ו-4

אמרו לי ללא היסוס צד מערבי,ואכן זה השפיע ועשיתי כמו רבים קודם את הצד ההוא,ואפילו חזרתי לעוד איזורים בצד ההוא ולא פעם אחת.

אבל לא פסחתי על הצד הצפון מזרחי ,והצלחתי לחזור גם משם שמח וטוב לב.

מה שנשאר לי הוא להציע לאלה שחוששים שיטיילו ויתחילו לעשות השוואות לא הוגנות,

לנסות לפחות בתקופת טיולם בצפון מזרח למחוק מהדיסק הקשיח שמסתובב אצלם בראש את הצד המערבי.

בעקבות החשש שהעלית בפוסט האחרון שלך, תוך כדי איזכור המערב,והן בתוספת היוקר שבלינות שבצד המזרחי,ובכלל - שהטיול הקצר עלול לעבור את לימית העלות הכספית, שאתם מרשים לעצמכם ,מביאה אותי  להיות זה שיציע לכם לוותר.

מתנצל  מראש, אם  הייתי ישיר מידי ,ומוסיף שאם בכל זאת תרצו להוציא לפועל את הטיול בצפון מזרח ,אהיה בין אלו שיציעו תוואי .

מוני

• shai.

מזרח ארה"ב בסוף אוגוסט

דווקא אין חשש מהנופים.

מה שניסיתי לשאול למעשה זה האם להתכונן לפארקים שבכל אחד הרבה מסלולים ודברים לראות, או להתכונן להרבה מקומות של ביקור קצר...

לגבי העלות- טרם החלטתי מה העלות שאני מוכנה להשקיע כאן, כך שעדיין מאוד רלוונטי לי לגלות עוד פרטים...

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון