טיסות WIZZAIR
-
שלום לכל המומחי טיסות WIZZAIR .
יש לי שאלה או התייעצות לגבי הזמנת מקומות בטיסה מראש או עלייה מתועדפת למטוס. האם להזמין את השירות או לא?
אנו חוזרים עם אישתי מפראג עם WIZZAIR במאי.
קראתי בפורום שמי שנכנס ראשון למטוס טופס מקום יותר טוב ולכן בטח בעלייה למטוס יש בלגן וכל אחד ואחד מנסה להידחף ראשון. האם זה נכון? מה סבירות שלא נמצא 2 מקומות יחד לשבת במטוס. אין לנו עדיפות לשבת מקדימה או מאחורה.
תודה
-
טיסות WIZZAIRאם אתם מזמינים בתוספת מחיר את העלייה המוקדמת למטוס אז אין סיכוי שלא תשבו ביחד.
גם בלי הזמנה זו הסיכוי של זוג לא למצוא מקום ישיבה ביחד נמוך ביותר. אלא אם מחכים ועולים למטוס אחרונים.
-
טיסות WIZZAIRתודה
-
טיסות WIZZAIRתודה
-
טיסות WIZZAIRהאם יש בלגן יותר מהרגיל כאשר עולים למטוס? הרי בטח כל אחד רוצה לתפוס מקום טוב במטוס וחכן נדחפים. האם זה נכון או לא? זאת תהיה טיסה ראשונה שלנו עם חברה הזו. תודה
-
טיסות WIZZAIRגם כשהמקומות מסומנים .הישראלים תמיד ירצו להגיע מקדם למטוס ולו רק בשביל המקום הנוח למזוודות. -הבאלאגן הוא ממש אותו הבלגן.
כמי שנוסע שנים רבות בצ'ארטרים עם מקומות מסומנים.ובוויז אייר שלוש פעמים השנה
(לרומניה לא לצ'כיה). כמו כן טסנו השנה בדיל לנאפולי.
אני מוכן להמר ,שזו אותה אוכלוסיה ישראלית שטסה בטיסות אלו ויש בלאגאן .אבל ,בדיוק אותו הבאלאגן גם בטיסות עם מקומות מסומנים.משום מה תמיד תראה תורים.מאידך לא ראיתי השנה בוויז אייר ,שזוג לא הסתדר לשבת ביחד.
שווה לא להזמין מקומות מראש.
-
טיסות WIZZAIRתודה
-
טיסות WIZZAIRמנסיון טיסה אחרונה מבודפשט...
הגענו עם הסעה עד למטוס,לא היה שרוול להיכנס ישירות למטוס,ואז ראיתי שחלק(כנראה מלומד יותר) מייד ניגשו לחלק האחורי של המטוס.
כאשר הרוב נעמד בתור למדרגות בקדמת המטוס,עלינו ישר מצד האחורי וישבנו במקומות נוחים.
לא היה שום באלגן, מה שכן,לא יודעת איך זה מפראג...מבודפשט וגם קרקוב הישראליים עומדים זמן רב בסוג של "הסגר" לפני העליה לטיסה.
משם נוצר התור הארוך ,כי כולם עומדים יחד.
עדיין לא היו דחיפות,צעקות "הייתי כאן קודם" וכו'..
הצוות עוזר במציאת מקום,אך לא מומלץ להיכנס אחרון.
-
טיסות WIZZAIRאני מסכים אם אמה. לא צריך גם לקנות Priority Boarding. אם תעמדו בתור הרגיל בין הראשונים ותעלו מהמדרגות האחוריות תוכלו לתפוס כמעט כל מקום במטוס. יש קצת תחרות בעליה אבל לפי דעתי זה לא בלגן.