טיסה דרך קטר ( Qatar)
-
האם זה בסדר לטוס לנפאל דרך קטר או שלא מומלץ...ולמה ???
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)אהלן,
הסיבה היחידה שאני לא ממליץ לטוס עם קטאר זו הסיבה שהם הממנים העיקריים של החמאס וזו סיבה מספיק טובה לא להעביר את כספך לאויבך (גם אם הטיסה יותר זולה).
-
מחזקהטיסה עם הקטארים זולה ונוחה. יחד עם זאת, החברה היא בבעלות ממשלתית, כך שהכסף מכרטיס הטיסה שלך מגיע ישירות לאמיר קטאר ומשם על פי השגיונות שלו, שכן, יכולים לכלול גם מימון לחמאס. בלי להיות שיפוטי, רק קח זאת בחשבון לפני שאתה טס אתם
-
מחזקגם החמאס צריכים לחיות ממשהו
-
מחזקתודה רבה.... תשובה מספיק טובה
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)האם בכלל יש כניסת ישראלים לשם? והאם קונקשן 50 דקות מספיק?
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)בד"כ צריך שעתיים לקונקשן. 50 דק' זה על הקשקש עם סיכוי גדול להפסיד את טיסת ההמשך (שלא לדבר על הכבודה שלכם שצריכה לעבור מטוס...).
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)טיסה דרך קטאר היא לא מסוכנת בשום צורה.
היא אולי זולה יחסית לחלופות אחרות, אך לא זולה משמעותית ולא הזולה ביותר.
כרגע החברה הזולה ביותר היא Transaero, שאני בעצמי טס איתם ב-21.3, אבל חשוב להבין כמה דברים לגבי החברה.
מדובר בחברה השנייה בגודלה ברוסיה, שעומדת בפני קשיים כלכליים (כמו כל הכלכלה הרוסית) וחובות של מאות מיליוני דולרים עקב הפיחות בערך הרובל (המטבע הרוסי).
החברה קיבלה בתחילת השנה חבילת סיוע בגובה 9 מיליארד רובל (164.8 מיליון דולר) שנועדה לעזור להם להתגבר על הקשיים.
לאחרונה Transaero פתחה נתיבי תעופה חדשים, שכוללים קו חדש בין מוסקבה לדלהי.
בניגוד ל-Aeroflot, שהיא חברת התעופה הגדולה ברוסיה ובבעלות המדינה, ל-Transaero אין את החיסיון המלא מהממשלה הרוסית כמו שיש ל-Aeroflot.
הרבה טוענים שהגאווה הרוסית של פוטין לא תרשה ל-Transaero לקרוס, ואני מסכים איתם, אבל צריך להבין שלא מדובר בחברה בטוחה לגמרי.
בשורה התחתונה - אני חושב שגם אם החברה על סף קריסה זה לא יקרה בשנה הקרובה מאז שקיבלה את חבילת הסיוע, או לפחות ב-6 חודשים הקרובים. אני החלטתי ללכת על הטיסה הזו, בידיעה ברורה שמדובר בהימור ברמה מסויימת, אך עם תמורה מהצד השני.
כרטיס כיוון אחד מתל אביב למוסקבה, וממוסקבה לדלהי (עם קונקשן של 6 שעות בדלהי) עלה לי 374$ , בעיקר בגלל שהחברה ביטלה את היטל הדלק עד להודעה חדשה.
שימו לב - משום מה בהזמנת טיסה דרך אתר החברה כרטיס טיסה הלוך חזור יוצא יקר יותר מלרכוש אותו בנפרד. בנוסף כדאי לזכור שלא ברור לגמרי עתיד החברה לאורך זמן, ולכן כדאי לחכות קצת עם רכישת כרטיס חזור (אין שום בעיה לדעתי עם רכישת כרטיס לכיוון אחד).
סתם טיפ קטן שלי, אם נראה לך שזה מתאים בשבילך...
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)נכנסתי לאתר שלהם.... אין להם יעד קטמנדו.... יש קרגנדה....שזה עיר אחרת
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)היי,
קרגנדה היא בכלל בקזחסטן.
הכוונה שלי הייתה טיסה מתל אביב למוסקבה, מוסקבה לדלהי, ומדלהי לקטמנדו דרך טיסה נוספת (כ-100 דולר) או דרך היבשה.
בכל מקרה זו לפחות הדרך שאני אעשה במרץ...
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)טוס דרך קטאר, תהנה, ואל תמלא את הראש שלך בשטויות פוליטיות
-
טיסה דרך קטר ( Qatar)אל תמלא את הראש בשטויות פוליטיות. הסתובב עם חולצות בכיתוב עברי גדול, רצוי בקטאר עצמה.
גם אם אתה מוצא טיסות זולות מדרך קטאר-טוס בכל זאת דרך קטאר. זה הרי שטויות פוליטיות. זה לא באמת עוזר לארגון שהרג לנו עשרות חיילים ואזרחים בחודשים האחרונים לעשות את זה. הכסף לא באמת מגיע אליהם- זה שטויות, אשליה, מניפולציה של חברות טיסה אחרות.
אנחנו כולנו פה בפורום רוצים שתשלם יקר. פחחח כרטיסי טיסה מהקטארים ממנים את החמאס.. איזה שטויות
-
שטויות פוליטיות?"~~טוס דרך קטאר, תהנה, ואל תמלא את הראש שלך בשטויות פוליטיות"
המסר של ידהידהידה הוא שהכסף ורק הכסף הוא הכי חשוב, רק אני והארנק שלי חשובים, כל השאר שטויות. אותי זה קצת מדכדך. זה גורם לי לחשוב ש.....ידהידהידה.....(למי שזוכר את מקור הביטוי).
-
אין בעיה לטוס דרך קטאר - עדכון מהשבוע האחרוןכבר כתבו לך שאין בעיה, אבל רק רציתי לעדכן שחבר טוב שלי טס השבוע מישראל לנפאל - עם ארקיע ללרנקה, ואז עם קטאר איירלינס לקטמנדו עם קונקשן בדוחה, קטאר. זה היה קונקשן ארוך, ונתנו לו מלון איכותי בשדה"ת.
לגבי עניינים פוליטיים וכו', זו כבר בחירה שלך על סמך התניות, רגשות, היקשרויות, ערכים ומיקוד.
יש כאן הרבה אנשים שתומכים ואוכלים במקדונלדס, שלדעתי והבנתי במבט גאוגרפי וזמן הרבה יותר גרועים לאנושות ולכדה"א מאשר חמאס.
אני שמח לראות שאנשים חושבים לאן הולך הכסף שלהם - טוב לזכור זאת במהלך טיולים ובחירה בשירותי תיירות אחראית, ולא רק בשירותים הזולים ביעד שמטיילים בו.
-
השתכנעתיהשרשור הארוך הזה הצליח לשכנע אותי לא לטוס למזרח עם מקדונלדס