ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מניו יורק לטורונטו

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    8325
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום
      אני רוצה להגיע מניו יורק לטורונטו
      ויש לי כמה שאלות

אם אפשר לחצות את הגבול מארה''ב לקנדה דרך היבשה...?
      מניו יורק לטורנטו וכמה יעלה כל הסיפור הזה?
      וכמה בערך עולה טיסה מניו יורק לטורונטו?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מניו יורק לטורונטו:Re
        היי..
        אני טסתי לא מזמן לטורונטו מניו יורק ובדקתי את כל האפשרויות אז אני מקווה שיכולה לעזור לך ..
        אני לקחתי טיסה של אמריקן ארליין מJFK לטורטונטו הלוך וחזור וזה עלה לי 238 דולר, וזה הכי זול שמצאתי תאמין לי. עכשיו אם אתה לא רוצה לטוס מLFK אפשר לטוב בשדה אחר בניו יורק ואז זה גם מוזיל לך את זה.. תשים לב. תבדוק את החברות DELTA ואמריקן ארליין, אלה מצאתי הכי זולות, והכי בטוחות והכי זול היה לקנות ממש מהאתר שלהם ולא דרך אתרים אחרים שמפרסמים טיסות. הטיסה היא שעה, טיסה ממש נחמדה, אני מאוד נהניתי ממנה. המטוס הוא מטוס ילדים כזה אבל זו גם חוויה..
        הדרך השניה זה באוטובוס, אני בדקתי את חברת גרייהאונד שהיא לדעתי היחידה שנוסעת מניו יורק לטורונטו וכרטיס הלוך חזור זה 160 דולר מהתחנה המרכזית בניו יורק וזה נסיעה של מעל 12 שעות.
        עכשיו אני לא יודעת מה מצב הויזה שלך, ועל איזה ויזה אתה נמצא פה אבל לפי מה שאני יודעת ושמעתי מאנשים,יותר קשה לעבור חזרה לניו יורק שאתה עם אטובוס, כלומר האנשים בגבול הרבה יותר קשים. אחת שאני מכירה החזיקו אותה חצי שעה לפחות ושאלו אותה אלפי שאלות.
        אצלי, למשל, היתה מישהי ממש בסדר בשדה תעופה ולא שאלה הרבה שאלות ובכלל לא היה בעיה. אז או שזה מזל, או שפשוט עדיף לא להסתכן..
        זהו, עוד שאלות בכיף אני אענה.
        מה שכן, טורונטו היא עיר שווה!!! ממש כיף ואם יש לך זמן, תהיה בה כמה שיותר.. אני היתי כמה ימים וזה ממש לא הספיק..
        תהנה!!
        יפית
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

ואויי תודה רבההה עזרת לי מאוד...
          • דודו מרמת גן
            דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

לא ציינת בכמה זמן. הכי מהר או שלעשות טיול בדרך לכמה ימים.

המרחק הקצר ביותר - ניו יורק טורונטו כ 790 ק''מ שהם כ 9 שעות נהיגה נטו ללא עצירות (במידה ושוכרים רכב כמובן).

רכבת בכיוון אחד - 113 דולר. הלוך חזור יש להוסיף עוד 88 דולר.

טיסה - החל מ 94 דולר (עד בופאלו).

אם תרצה/י ציין/י מה מטרתך וניתן יהיה להמשיך לעזור.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

המטרה לי היא אחרי חצי שנה בדרום אמריקה להגיע לאמריקה... לטורונטו למשך 5 חודשים ולניו יורק לבקר בה שבוע.....
              עכשיו בימים הקרובים אני צריך לסגור טיסה ותלוי מאיפה החזרה שלי לישראל תיהיה... אם הקונקשין יהיה דרך ניו-יורק או טורונטו.. אבל בכל מקרה גם אם מניו יורק אני יגיע לטורונטו ל 5 חודשים ויחזור לניויורק לשבוע ולטיסה לארץ
              אם החזרה לארץ מטורונטו אז אני יגיע לנייורק לשבוע ואחזור לטורונטו ל 5 חודש ולטיסה
              • sammie
                sammie נערך לאחרונה על ידי

The Greyhound have both inexpensive and frequent service from NYC to Toronto.
                I used them once and couldnot complain. It is much cheaper than any flight and you will get from city centre to city centre, so you will save A LOT on getting to/from airports.

http://www.greyhound.ca
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון