רוד-טריפ בארה''ב
-
חג שמח! אני וחברים מתכננים טיול קמפינג עם רכב לאורכה של ארה''ב ואולי קצת יותר... משך הזמן המשוער הוא כחודש בסביבות אוגוסט. רציתי לשאול אם מישהו עשה טיול דומה ויכול לשער את עלות המחיה (נישן בגנים לאומיים\פארקים ונכין אוכל עם גזיה...?) ועלות טיסה משוערת -
רוד-טריפ בארה``ב:Reאורטל אנו טיילנו מספר פעמים בארהב כמשפחה ולכן קשה להתייחס לסגנון הטיול מחוף אל חוף שאת מבקשת לעשות ,אולם בכל זאת ,כמה נקודות: 1. טיסות -חייבים להתארגן מראש ובטח לא על הדקה ה90. לדעתי ,כבר היום תתקשי למצא טיסות יוצאות לארהב באוגוסט ובוודאי חזרה בשבוע האח -
רוד-טריפ בארה``ב:Reמשה, התכנון הוא שאבא של אחד מהחבר`ה (4 מהם אמריקאים במקור) שחי בניו-יורק יקנה רכב, ובסוף הטיול הוא ימכור אותו. אני מניחה שנתחלק בהפרש של הקניה... מקווה שזה לא יצא יותר מדי כסף. ידיד שלי אומר שאחותו עשתה את הטיול בעבר והיא חושבת שהטיול יעלה לנו כמה מאות -
רוד-טריפ בארה``ב:Reהיי. 1. חודש בארה''ב לא יספיק ליותר מידי מקומות ברואד טריפ. בטח שלא ליותר מאורכה. אני עשיתי עם עוד 2 חברים טיול לרוחב מהמערבי למזרחי ולקח לנו חודשיים בערך. הקטע של לישון בקמפינגים ופארקים- זה לא משהו כל כך שכיח לא לשכוח שאת בארה''ב ולא במקומות אחרים ז -
רוד-טריפ בארה``ב:Reאורטל כל הטיסות בתקופה זאת הם בסביבות ה1000$ . אולי דרך טוקיש אירליינס או חברת התעופה הבולגרית ניתן להשיג משהו יותר זול. בכל מקרה , דלק זה לא דבר כבר כל כך זול כפי שהיה פעם אבל עדיין יותר זול מבארץ (תתכנני למעל 1.5$ לגלון - שזה קצת פחות מ4 ליטרים ). -
רוד-טריפ בארה``ב:Reהולדן, מושה - תודה רבה! הוספתם לי הרבה מידע שלא ידעתי. הזמן של הטיול באמת מזופת, פשוט אנחנו מוגבלים בחתונה של אחי בתחילת אוגוסט וחתונה של חבר טוב של ידיד שלי בסוף אוגוסט. אני אדבר עם החבר`ה שלי לדחות את זה לסוף אוגוסט. חבל לשלם כרטיס טיסה לכ''כ קצת זמן