ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול חורף בארה''ב- הצעות?

פורום צפון אמריקה
    4
    8
    3048
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gross51
      gross51 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו אמורים להיות בארה''ב בחורף. מבקשים הצעות לטיולים- מקומות מענינים וטבע ונוף (בעיקר) שמתאימים למזג האויר.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אגולד
        אגולד נערך לאחרונה על ידי

טיול חורף בארה``ב- הצעות?:Re
        בארה''ב??? בכל ארה''ב???
        זה בערך כמו שתבקשו מקומות מעניינים באירופה.
        אתם לא באמת מצפים שיתנו לכם עכשיו את כל הרשימה של המקומות המעניינים ב 50 המדינות של ארה''ב, נכון?
        אז תנו עוד קצת מידע - איפה אתם אמורים להיות? במזרח? במערב? לכמה ימים? האם יש מקומות שאתם בטוח מתכוונים לבקר בהם?
        • gross51

אכן, הכל פתוח. אנחנו צריכים להיות בנ.י., אבל זה לקשור. אנחנו בדר''כ קונים כרטיס לכוון הטיול עם חניית ביניים בנ.י. (נגיד ת''א קליפורניה עם חנית ביניים בנ.י.)כך שנקבע את כוון הנסיעה ע''פ הטיול שיתגבש. נשמח לשמוע הצעות. תודה.
          • אגולד

אם כך - החורף בעיני הוא העונה היחידה שפלורידה יכולה להיות בה נסבלת...
            מיאמי ביץ` מאד יפה, יש את שמורת האברגליידס הענקית, שלמיטב הבנתי אפשר לבלות בה יום שלם, הקיז וקי ווסט בעיקר - זה עוד יומיים , ואפשר (גם אם אתם ללא ילדים. אנחנו בני 30 +) לנסוע לכמה ימים לפארקים של דיסני באורלנדו.

אם אתם בעניין של טיול ''חורפי'' וכו` - אז קולורדו משופעת באתרי סקי נהדרים, שאני חושבת שגם מי שלא עושה דווקא סקי יכול להנות בהם. יש שם עיירה שנקראת ''וייל'' שהיא מאד יפה.
            • אגולד

הצעה נוספת
              וושינגטון - אם עוד לא הייתם בה.
              אומנם בוושינגטון יהיה קר לא פחות מאשר בניו יורק - ואולי אף מושלג - אבל היא משופעת במוזיאונים מעולים - ככה שאם ממש בלתי אפשרי ללכת בחוץ (ואני בעיקרון לא חושבת ששלג צריך למנוע טיולים ברגל) - אז בהחלט אפשר להעביר שעות ארוכות בהמון מוזיאונים מאד מעניינים - לא לוותר על מוזיאון השואה. מוזיאון מומלץ נוסף הוא הארכיב הלאומי, וכמובן - מוזיאון החלל והתעופה, מוזיאון הטבע (לא הייתי אבל אומרים שהוא מומלץ) וכו`.
              מרבית המוזיאונים אגב הם פדרלים - ולכן הכניסה אליהם היא חינם.
              • תמי מסיאטל
                תמי מסיאטל נערך לאחרונה על ידי

גם אני חשבתי על פלורידה. היינו שם פעם בפברואר, ואמנם לא ראינו בכלל נופים וטבע כי היינו רק בדיסניוורלד והאזור, אבל מזג האוויר היה פשוט מושלם, בהיר שמשי ונעים, לא קר ולא חם מדי.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

לדעתי בחורף כדאי לנסוע ליעדים חמימים. אכן פלורידה מתאימה ביותר. אפשר לבלות בה 7-14 יום נהדר ולשלב בין טבע, נופים, חופים, ערים ושעשועים. אך הרבה יותר אטרקטיבית ואקזוטית היא הוואי. אפשר לשהות 4 שבועות (שבוע בכל אי) ולא להשתעמם לרגע. שילוב של תרבות, אקזוטיקה, חופים, נופש, טבע מרהיב, פשוט גן עדן עלי אדמות.
                  אלטרנטיבה לכך הוא טיול לקריביים, אך אין מה להשוות. אם כבר קריביים, אני ממליצה על קרוז בן 7 לילות היוצא מפלורידה.
                  כמובן שגם בקליפורניה ונבדה אפשר לטייל בחורף. במיוחד בלאס וגאס וסביבתה, סאן דייגו ולוס אנג`לס.
                  אם יש לכם חודש וחצי הייתי מחלקת אותו שווה בשווה בין הוואי לדרום- מערב ארה''ב או מחלקת לשלושה חלקים: פלורידה, דרום- מערב ארה''ב- הוואי.

Hawaii - הוואי
                  • gross51

תודה לכולפ. האם מישהו יודע על מקומות/אטרקציות מיוחדות שלא מופיעים במדריכי הטיולים?
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון