תחרות שקי שינה
-
אהלן, יש לי התלבטות סופית לגבי שקי השינה הבאים (ללילות של סביב -5 בזמני גשם, קיים אוהל נגד גשם)גד גשם)
Lamina 20 של mountain hardwear
Phantom -7 של salewa
Cat's meow של tnf
Blue gazoo של tnf
Mens ratio 15 של mountain hardwear
Cosmic 20 של kelty
Ignite dridown של kelty
בגדול אני מוכן לשלם את המחיר שלהם, ההתלבטות היא שאני כן מעוניין לחסוך ולא להוציא כסף מיותר אם ההבדלים לא משמעותיים. הייתי שמח לקבל המלצות וטיעונים על כל שקש ממי שמכיר.
-
תחרות שקי שינהCosmic 20
Blue Kazoo
Ignite dridown
ratio
^
- שקי שינה פוך, יתרון פוך = משקל זהב(מאוד קלים) בתיק, חיסרון = המחיר בהתאם וחשש תמידי במגע עם מים שיכול להפתר עם שק דחיסה טובה נגד מים/דומה
כל השאר הם סינננטים(יתרון = זולים משמעותית בדרכ מפוך,חיסרון לרוב גדולים(שמנמנים בגודל שלהם בשק דחיסה) ממה שאני מכיר, הלאמינה של MHW(תכף דניאל יבוא ויהלל
אותו) שקש מצוין ועם יכולת להתכווץ קטן יחסית והבנתי שבמחיר די טוב.אם אתה רוצה לחסוך הייתי הולך לכיוונו, אלא כן אתה רוצה ל"התפנק" עם המשקל אז תלך על הפוכים.
-
תחרות שקי שינהאני מהלל אותו כשמדברים על סינטטים. כמובן שפוך זה רמה מעל.... הקוסמיק יצא בדרך כלל הכי זול. הרטיו נחשב לטוב ביותר מהחבורה הזאת.... לפי דעתי הקוסמיק יעשה את העבודה, קלטי חברה מאוד טובה. אם אתה רוצה את הכי טוב אז במקרה הזה זה הרטיו.
-
תחרות שקי שינההחיסרון היחידי בקלטי(שקש מדהים) שהוא מגיע בלי שק דחיסה נורמלי, אבל אפשר לקנות בכל חנות אחד כזה.
-
תחרות שקי שינהאיתי, על איזה דגם של קלטי אתה מדבר? כי דווקא ביקורות שקראתי על הקוסמיק 20 היו פחות מוצלחות, נאמר שם שהוא לא חם כמו השאר ושהוא יותר עדין. מה לגבי ignite dridown של קלטי? מישהו מכיר אותו? מהנתונים הוא נראה לי ברמה טובה אולי טיפה יותר כבד מהשאר..
בין הלאמינה 20 לcat's meow, איזה מהם עדיף? אותה טמפ', הלמינה מתקפל יותר אבל הוא יותר כבד, והוא יותר יקר בערך ב100-200 שקל
-
תחרות שקי שינהאני דיברתי על הקוסמיק 20, יש לי חבר שטס איתו לדרום אמריקה והם היו נדמה לי בוואי-וש והיה מינוס רציני בחוץ והוא היחידי שהיה לו חם.
בין הלאמינה 20 לנורת'פייס?, שאלה קשה, שניהם באיכות ברמה הכי גבוה שיש, בסופו של דבר ההחלטה צריכה לבוא כמה מקום הוא תופס ואם זה מסתדר לך בתקציב, הם שניהם מתכווצים ליחסית קטן.
מה שלא תבחר יהיה טוב.
-
תחרות שקי שינהשוהם,
אני רואה שאתה מבין ומוכן להשקיע. (וזה ש-Itai7 תותח בציוד אני כבר יודע..)
אולי בכל זאת אמליץ על 2 חברות, למרות שאתה כמעט נעול -Feathered friends
katabaticgear
-
תחרות שקי שינההאיגנייט שקש נהדר! אין לך מה לחשוש לגביו
-
תחרות שקי שינהגילי הסתכלתי עכשיו על השקשים שלהם, הייתי שמח להחזיק אחד כזה אבל האמת שזה ממש חורג לי מהתקציב.. בסופו של דבר, משכורת של חייל

-
תחרות שקי שינהכן.. הם לא זולים בכלל בכל קנה מידה, לא רק לחיילים.
השק"שים שציינו פה מעולים ולא נופלים בהרבה (אם בכלל) מהיקרים יותר.
-
תחרות שקי שינהמישהו יודע להסביר מה זה ה-fill Q.Shield שמאונטיין הרדוויר משתמשים בו (נניח בratio 15). ניסיתי להבין מההסברים שלהם אבל לא הבנתי אם זה משהו סינטטי, או פוך שהם משפרים אותו או משהו אחר בכלל?
-
תחרות שקי שינהQ shield down זוהי טכנולוגיה שבה מזריקים לפוך ציפוי נגד מים ובכך מגבירים את העמידות של שק שינה מפוך למים ומחפים בכך על החיסרון של שקי שינה מפוך שהם אינם מתמודדים טוב עם רטיבות
-
תחרות שקי שינהתיקון קטן - לא מזריקים לפוך אלא משרים אותו. אי אפשר להזריק לפוך שום דבר, הרי מדובר בפלומות\סיבים.
הדבר הזה אדיר והוא עובד טוב, רק חשוב להבין שזה לא משנה את תכונות החומר עצמו, כלומר זוהי תכונה שדועכת עם הזמן.
-
תחרות שקי שינהמה אתם אומרים על ultralamina 15 של מאונטיין הארדוור?
-
תחרות שקי שינהשקש נדיר! יחסית לסינטטי הוא קל מאוד ומתכווץ קטן! ה"טופ פיק" של אאוטדור גיר לאב. ובכלל כל מה שקשור לסדרת הלאמינה (שקי שינה ללא תפרים בכלל) אז הוא ברמה גבוהה