לינה ביער השחור
-
שלום.
אנחנו משפחה עפ שני ילדים בני 5 ו-8. הזמנו טיסות ליער השחור לאמצע אוגוסט, ואז פניתי לחפש לינה.
מסתבר שביער השחור, תכנון טיול חצי שנה מראש זה מאוד מאוד ספונטני, כי כל המקומות פשוט מלאים.
חשובה לנו לינה במקום שמעניק את הכרטיס האדום ולכן פנינו רק למקומות לינה שמופיעים באתר של הכרטיס האדום.
היום, לאחר עשרות פניות, קיבלתי תשובה חיובית ממארחת בסנקט פטר. המקום נראה מאוד יפה. המחיר שווה. לגבי המיקום אני לא בטוחה.
האם מישהו היה ומכיר? האם המיקום סביר לטיול עם ילדים?
אשמח לעזרה.
תודה.
-
לינה ביער השחורראשית--
לצערי, הרבה ישראלים מזמינים כמה מקומות לינה במקביל מה שיוצר ביקוש מדומה, ובהתאם מקומות לינה תפוסים- ואז בעוד חודשיים מחליטים איפה באמת ישנו -והפקק משתחרר.
שנית- רוב הישראלים למדו את הפטנט ומחפשים לינה עם הכרטיס האדום-ואלו יעדים שנתפסים עד מהרה.
שלישית- ככל שתתרחקו מהמלצות פורומים וחברים,הסיכוי שתמצאו לינה טוב יותר שכן כל האנשים פונים לאותן כתובות מומלצות.
האם יש סיכון בהזמנה "על עיוור"? בלינה שלא קיבלתם המלצה עליה? כן.
אבל כדאי לדעת מה לבדוק, לחפש מידע תומך באינטרנט, לראות אם המחיר נמוך באופן חריג(מעורר חשד) לחפש תמונות של מי שהיה ולא רק של בעלי הבית, ואם מקבלים תמונות של בעלי הבית לראות שאין זוית צילום "עין הדג" ,לשאול את כל השאלות לגבי הקומה בה הדירה נמצאת, האם יש עוד דירות, חצר, מדרגות, איפה גרים בעלי הבית עצמם, אבזור (לאחד חשוב מדיח כלים ואחר חשוב לו מכונת כביסה ולשלישי-כלום) איפיון מיטות ילדים (קומותיים, ספה שצריך לפתוח אותה ), מדרגות בתוך הדירה,עליית גג, יציאה לחצר, למרפסת.... וכן הלאה.
לשאלה- האם המיקום סביר ללינה עם ילדים? כן.
האם לינה נמוכה יותר טובה יותר?- כן.
אבל היות ואין לך נקודת השוואה של אופציה אחרת לבחור בינה ובין זו---...אז רק לבדוק מוקשים אפשריים.
-
לינה ביער השחוראני כרגע בחיפושים דומים.
רק תובנה אחת יש לי להציע לך - אני לא פוסל דירות ללא הכרטיס האדום. היו פה בפורום כמה שרשורים על כך שהכרטיס האדום לא בהכרח חוסך המון.
בייחוד שהילדים לא מאד גדולים מה שבעיניי לפחות מקטין את הכדאיות.
אז ברור שעדיף עם כרטיס מאשר בלי, אבל זה לא בהכרח חובה בעיניי.
-
לינה ביער השחורהי
אני נתקלתי בבעיה דומה לפני שנתיים ואז התחלתי לשלוח מיילים בגרמנית בעזרת google translate וענו לי
אנחנו התארחנו במקום נחמד:
http://www.sonneck-feldberg.de/
בדירה הנפרדת, אך גם המלון עצמו חביב
נעמה
-
לינה ביער השחורהתארחנו בחווה מקסימה ליד סנט פיטר באוגוסט האחרון עם ילדים בני 3,6 היה מדהים. התופעה שאת מתארת מוכרת לי היטב מהחיפושים. נסי להכנס לאתרים הרשמיים של האזור ולהתרשם לבד ממקומות הלינה. ההמלצות כאן טובות אבל לפעמים קצת מקבעות. נסי את המקום שהיינו בו הוא מומלץ בחום רב!!! Wwe.Baschijorgenhof.de
-
לינה ביער השחורסנט מרגן וסנט פטר - שוכנים בעמק ירוק ויפה. חלק מ"הדרך הפנורמית"
2 כפרים קטנים עם מנזר, כנסיה, מוקד לצליינים, מוזאון סביב הנצרות
ובסיס פופולרי לטיולים רגליים, באופניים, ברכב.
המיקום אפשרי לטיול כוכב, מצרפת דוגמא.
* גם לא הייתי פוסלת לינה בלי הכרטיס.
טיפים לאיתור לינה
בהצלחה
-
לינה ביער השחורמיקום בסד ר גמור!
-
לינה ביער השחור -
לינה ביער השחורתודה על העזרה!
קיבלנו בינתיים תשובה חיובית נוספת ממקום שקרוב בהרבה לטיטיזי, אבל אין בו את האותנטיות של ההצעה מסנקט פטר, כך שאנחנו עדיין מתלבטים ועדיין מחפשים אופציות נוספות.
באתר של הכרטיס האדום, כשבודקים את זמינות מקומות הלינה, יש שלוש אופציות: פנוי, תפוס, ו-possible day...
מה זה אומר - יום אפשרי?
עד עכשיו כל אלה שצוין שהתאריכים שלנו הם "יום אפשרי מבחינתם", החזירו לי תשובה שלילית....
אני מבולבלת!
-
לינה ביער השחורפנוי ותפוס זה אומר שלמנוע החיפוש יש מידע קונקרטי על מצב הזמינות (מחשבים מחוברים וכדומה)
"אולי" זה אומר שתכלס אין להם מושג
-
לינה ביער השחורתודה!
-
לינה ביער השחורתשימו לב שלא כל מקומות הלינה באתר של הכרטיס האדום נותנים כרטיס אדום. זה צריך להיות מצוין באופן מפורש (יש גם סמל בצד ימין למעלה).
בהצלחה!
-
לינה ביער השחורתודה על הפניית תשומת הלב, חשבתי שכל הרעיון של חיפוש מקומות לינה באתר של הכרטיס האדום הוא שהם מציעים כרטיס אדום...