זקוקים לעיצה לטיול בפסח
-
נוחתים בפסח במילנו משפחה מורחבת לארבעה ימים מלאים.
בהנחה שהנסיעות לא גוזלות מארבעה ימים: האם ממליצים לנסוע לאזור ניס (לאור מזג האוויר)? אם לא האם ישנם רעיונות נוספים(אפשר אם ובלי רכבים)?
-
זקוקים לעיצה לטיול בפסחאולי לחבל ליגוריה באיטליה? קצת יותר קרוב. מתרשמת מטבלאות נתונים של מזג אוויר שבגנואה יש קצת יותר ימי גשם באפריל מאשר בניס, אבל ההבדל לא מאוד דרמטי. הטמפרטורות דומות.
יש אפשרות לעשות איזה מעגל בכיוון הנסיעה, לנסוע ממילנו לגנואה דרך פביה ולחזור מלה ספציה ופרמה (או להפך), בעוד שהנסיעה לניס תהיה באותה דרך. אחרת היא תתארך לכם מאוד. וזה בנוסף להיותה קצת ארוכה יותר ממילא. נדמה לי שליגוריה, בקטע שבין גנואה ללה ספציה די מתאימה לטיול בן ארבעה ימים. אפשר כמובן יותר. רבקה היתה שבוע. בריביירה הצרפתית ארבעה ימים זה בעיני מעט. בפסח שעבר הייתי בהרכב משפחתי מצומצם יותר עשרה לילות ותשעה ימי טיול מלאים. עזבנו בהרגשה שהרבה לא הספקנו.
זמן הנסיעה לטוסקנה די דומה לזמן הנסיעה לניס. לפני ארבע שנים הייתי בסוף מרץ וזכיתי למזג אוויר נהדר. גם זו אפשרות. באפשרויות בילוי לילדים הריביירה מנצחת בגדול. אבל עם משפחה מורחבת צריך למצוא איזה שביל זהב שמתאים לכולם ולא יודעת מה נכון לכם ומה הציפיות מהחופשה פרט למזג אוויר נעים.
-
זקוקים לעיצה לטיול בפסחזיוה - תודה רבה, ניכר שהשקעת מחשבה בתשובתך.
אבדוק את האופציה לליגוריה.
את יכולה לפרט על "באפשרויות בילוי לילדים הריביירה מנצחת בגדול."? או אולי יש לך הפנייה לבלוג או לשרשור מתאים?
-
זקוקים לעיצה לטיול בפסחאפשר לקרוא את ה"נוור אנדינג סטורי" של אורן שהבטיח לי לסיים את הסיפור עד שאצא לדרך ומעולם לא סיים (אבל כן יש שם חוויות מפארקים בריביירה) ולהיכנס לבלוג שלי.
הבלוג מוקדש בעיקר לנושאים כמו תחבורה ציבורית וטיולים ברגל, אבל בתחילתו מצורפים כמה קישורים. בקישור בשם "מידע ותובנות" יש גם הפניה למידע על פארקים ולאפשרויות עם ילדים ברחבי האזור. שים לב בעיקר לאזור Antibes והעיירה הסמוכה Villeneuve Lubet (האיות מהזיכרון, מקווה שלא שגוי). הן סמוכות זו לזו ושם זה מרכז השעשועים, אולי בדומה לריכוז השעשועים של אגם גרדה.
אנחנו לא ניצלנו בכלל את האפשרויות האלה כך שאין לי עליהן חוות דעת. כפי שתראה ביקרנו באקווריום של מונקו (אגב, יש אחד רציני גם בגנואה), ראינו מופע בלט, היינו במערת נטיפים (עד כה - הכל במונקו), השתתפנו בסדנת בושם בגראס זו חוויה יקרה מאוד אבל בטיול בנות, עם מעט אטרקציות באופן יחסי - היה שווה. לא יודעת אם לשוט לאחד האיים שמול קאן זו אטרקציה. בכל אופן, גם ללא פארקים, הנופים באזור מגוונים: מסלולים הרריים וחוויות של ים, חוויה אורבנית אבל גם כפרים עתיקים...
-
זקוקים לעיצה לטיול בפסחתודה זיוה