ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש במקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    3
    3
    3026
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bucho
      bucho נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים, אני ובעלי טסים למקסיקו ל3 שבועות הראשונים של חודש אפריל, ננחת בקנקון ונדלג לטולום פלאייה קוזומל איסלה וכו האם כדאי לנו להזמין מלונות מראש לכל המקומות ( אנחנו רוצים להקדיש לכל מקום כ3-4 ימים) או להזמין רק לשבוע הראשון ואחרי זה לזרום עם הטיול... החשש העיקרי שלי זה שנתקע עם מלונות לא טובים אן עם מחירים יקרים... אשמח לתשובה מהירה מאנשים שעשו את הטיול הזה תןדה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש במקסיקו

עד ה-5 באפריל זה חג ב"שבוע הקדוש" של איסטר- ויכול להיות עמוס, מה גם שזו ההתחלה שלכם הייתי שוקל להזמין.

מעבר לכך- זה תלוי בכם- כגודל החשש מהתפשרות או צורך לשלם יותר- ככה הצורך בהזמנה מראש גובר. כמובן שזה יוצר איזו מגבלה בספונטניות-אבל אי אפשר כנראה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה laugh. אם אתם בכל זאת מזמינים, תנסו לעשות זאת עם תנאי ביטול נוחים- ומקסימום תנסו לשנות בשטח

• MensRea
          MensRea נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש במקסיקו

1. איזה כיף לכם!

2. אנחנו הזמנו את כל המלונות מראש, כדי למנוע התברברות בחו"ל. יותר נוח לעשות השוואות מהארץ. 

3. כדי לנסות לצמצם את הסיכון ל"נפילות" עם מלונות רעים, נעזרנו בהמלצות של חברים + פה באתר + באינטרנט בכללי. לא מרגיש שנפלנו עם אף מלון בגדול. 

4. לדעתי אפריל זה כבר סוף העונה והמחירים יהיו נמוכים יותר (בהשוואה למשל לינואר כשאנחנו נפשנו שם)

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון