סופיה- יש אזור עתיק ויפה?
-
היי,
מתלבט האם לטוס לסופיה... לא התרשמתי מהתמונות של העיר... האם יש אזור עתיק ויפה (old town) בעיר?
-
סופיה- יש אזור עתיק ויפה?סופיה זו עיר ליום, מקסימום יומיים. אם מתכננים שהות יותר ארוכה, צריך לצאת לעיירות בסביבה. השאלה מה אתה מחפש, לכמה זמן ומה הן אופציות נוספות שבינהם אתה מתלבט
-
סופיה- יש אזור עתיק ויפה?לא הייתי נוסע לסופיה במיוחד. עיר אפורה עם כנסיה וחצי מרשימות..
אם אתה רוצה לנסוע בכל זאת לבולגריה אז פלובדיב היא עיר הרבה יותר אטרקטיבית לטעמי עם עיר עתיקה מאוד יפה. גם בה אין הרבה מה לעשות מעבר ליומיים אבל משם במרחק נסיעה לא גדול מאוד יש עיירה נוספת בשם וליקו טאראנובו.
בשתיהן יחד אפשר להעביר בכיף 3-4 ימים .
-
סופיה- יש אזור עתיק ויפה?הייתי נוסע לסופיה לסופ"ש עירוני נחמד שכזה. למעשה עשיתי זאת לא מזמן והיה לי נהדר, 3 לילות, כולל יום אחד של שיטוט בשדרות ויטושה, אזור האולד טאון שאתה מחפש, עוד יום אחד קצת מחוץ למרכז כולל שווקים, כנסיות, בתי כנסת ואפילו מוזיאון ויום נוסף טיול רגלי בהר ויטושה, מסלול מעגלי של טבע כולל המון ירוק ומים.
לא לצפות למשהו בסגנון פראג או בודפשט ואם מנמיכים ציפיות, מתכוננים לבאות, אפשר להנות מאוד ממנה.

-
סופיה- יש אזור עתיק ויפה?בין פלובדיב לוליקו טרנובו יש מרחק לא מבוטל. יותר מזה, אתה צריך לחצות את בלקן. זו נסיעה של כמה שעות באוטו
-
סופיה- יש אזור עתיק ויפה?תוכלו לכתוב את שמות המקומות שכתבתם בלועזית?
אני לא יודע כיצד הם נכתבים באנגלית/בולגרית...
-
סופיה- יש אזור עתיק ויפה?Plovdiv, Veliko Tirnovo