דירה בברצלונה
-
אשמח לקבל חוות דעת של מי שמכיר טוב את ברצלונה לגבי מיקום הדירה.
לפי ההמלצות זה נראה בסביבה נחמדה ובטוחה ובמרחק כ5 דקות מתחנת רכבת וכ20 דק' הליכה מהרמבלה.. חשוב לי שהאזור יהיה בטוח שניתן יהיה להסתובב גם בלילה (כשחוזרים ממקומות) וגם אזור עם חנויות ,בתי קפה, סופר וכו'. תודה
הדירה SANT ANTONU MARKET
http://www.booking.com/hotel/es/san-antoni-market.he.html?ai=
-
דירה בברצלונההרובע הוא רובע טוב אבל המיקום לא המיקום המרכזי ברובע או בברצלונה.
-
דירה בברצלונהצריך לבדוק עלות מול תועלת, אם הדירה זולה באופן יחסי ללינות במרכז המתויר, זה בהחלט שווה, היא קרובה מאוד לתחנת מטרו, היא נראית מרשימה ויפה מאוד, הדירוג שלה בבוקינג נהדר (8.7) ולכן באופן אישי אם יש הצעה אטרקטיבית, הייתי הולך על זה.
-
דירה בברצלונההמחיר יצא לי מאוד אטרקטיבי כי הזמנתי לפני 3 חודשים. יוצא 80 יורו ללילה. יש אפשרות לביטול עד שבועיים לפני אבל נראה לי שנלך על זה. תודה
-
דירה בברצלונה80€ זה לא רע. אך אל תקפאי על השמרים. במחיר הזה בהחלט ניתן למצוא אופציות יותר מרכזיות.
תמשיכי לחפש כל הזמן. יש ביטולים של הרגע האחרון ויש מבצעים נקודתיים שעשויים לשפר לכם מיקום ולהוזיל עלויות.
-
דירה בברצלונהאומנם במבט ראשון המיקום של הדירה לא משהו - אבל מכיוון שהיא קרובה לתחנת מטרו אפשר ללכת על זה בבטחה. נקווה שלא יהיה יותר מדי גשם, בגלל ההליכה לתחנה ובחזרה, וגם תהיו תלויים כמובן במטרו, אבל הוא מאוד יעיל בברצלונה. התחנה הקרובה אליכם פובלה סק, נמצאת על הקו הירוק בהיר של המטרו - שעובר דרך הרמבלאס ומגיע גם לתחנה הראשית בכיכר קטלוניה.
-
דירה בברצלונהתודה
-
דירה בברצלונהתודה ריף וגיל ..בסופו של דבר לאחר חפירות בבוקינג מצאתי באותו מחיר דירה קטנה וחמודה, חדשה דנדשה וממוקמת קרוב מאוד לפסז' דה גרסייה וכיכר קטלוניה.
דיברתי עם בעל הדירה ומכיוון שהיא חדשה ועדיין אין לו המלצות היא במחיר "הרצה".