הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליה
-
שלום,
בתחילת מאי יוצאים ל- 13 ימים נטו, טוסקנה וצפון איטליה.
מתלבטת האם להזמין לינות מראש.
האם ישנם צימרים רבים כמו באוסטריה שניתן למצוא בדרך?
או שלא לקחת סיכון ובכ"ז להזמין הכל מהארץ
תודה
-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהועוד משהו חשוב שלא ציינתי....... אנו זוג ללא ילדים

-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהמנסיון עם טוסקנה בעונה דומה הזמנו מקום מראש .
הצימרים אינם מרושתים כמו באוסטריה
גם אנחנו היינו זוג ללא ילדים והעדפנו טיול כוכב כשאזור הלינה היה קרוב לסיינה ופירנצה.
הלינה המומלצת בטוסקנה היא בתי חווה (אגריטוריסטיק)
טוסקנה מקסימה
שיהיה לכם רק כיף
ירדן
-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהירדן, תודה רבה על תשובתך עזרת לי מאוד.
האם מישהו יודע מה עם האזור הצפוני יותר לכיוון האגמים? האם כדאי להזמין לינות מראש?
-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהאנחנו מתכננים בערך אותו טיול רק בסוף מאי את כל הצימרים הזמנתי כבר בינואר וכבר אז הכל היה מלא כמעט
במקומך לא הייתי מחכה .... טיול נעים
-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהתודה

-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהאחדד את המלצות קודמיי.
אם תסגור/תזמין מראש לינות,באיזורי הטיול שחשקה נפשכם,תוכלו לתכנן מסלולים איזוריים כראות עיניכם,ללא הצורך לקצר ימים,או להקדים ליעד הקרוב,לחיפוש לינה.(באם בכלל תימצא).
טיול מהנה ושבוע טוב חיים.
-
חד משמעי מחזק את דברי קודמיי. תזמינו מראשאני עושה בסוף מאי/תחילת יוני טיול באיטליה בהיקף דומה.
הזמנתי מראש בעיקר דרך airbnb והתשלום ממש לא יקר.
עיצה קטנה: תקפידו קודם כל על תכנון המסלול ורק אח"כ תזמינו מקומות לינה בהתאם כדי שלא יווצר מצב שאחרי שתזמינו לינה פתאום תגלו שאתם רוצים לשנות את המסלול ותאלצו לבטל או לשנות מקום לינה. נכון שבהרבה אתרים הדבר אפשרי אבל ככל שתתקרבו למועד הטיול כך המקומות הפנויים שיתאימו לכם יפחתו וילכו ומחירם ילך ויעלה.
בהצלחה וטיול נעים
-
דעה שונהבצפון איטליה יש הרבה צימרים ומלונות, ותמיד תמצאו חדר .
אני אישית אף פעם לא מזמין מקומות לינה מראש, ותמיד מוצא חדר בצימר או מלון.
גם ביולי תמיד מוצאים חדר , אז קל וחומר במאי .
כשלא מזמינים חדרים מראש אז הגמישות בטיול היא מקסימאלית .
אבל, זה עניין של ביטחון עצמי וסיגנון טיול . כל אחד מטייל איך שמתאים לו .
אין כאן עניין של טוב יותר או טוב פחות ו\או צודק יותר או צודק פחות .
-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליההיי
טיילנו בצפון איטליה בספטמבר לפני שלוש שנים. הזמנו רק שלושה לילות ראשונים (בפסקיירה דל גרדה ) ובהמשך הטיול התקדמנו על פי התוכנית ( וגם שינינו קצת...) וחיפשנו מקומות לינה בהתאם להתקדמות. היתרון - גמישות מרבית ואפשרות לשנות את המסלול. החיסרון - לא מתאים לכל אחד ודורש מעט השקעה של זמן בחיפוש וגם קלילות וגמישות.....
ראינו תוך כדי הטיול , בחלק מהעיירות שלאורך אגם גרדה שיש במרכזי התיירות לוחות איטראקטיבים ובהם מידע עדכני על מקומות לינה זמינים ופנויים כולל כל פרטי ההתקשרות ומפה שבה ניתן לראות את מיקום מקום הלינה. כך גם בעיירה אורטיסיי בדולומיטים. ניתן להשתמש בלוחות הללו ולמצוא מקום לינה בקלות יחסית.
בעיירות שלחופי אגם מג'ורה לא מצאנו לוחות כאלו .
בהצלחה
-
הזמנת לינה מראש טוסקנה וצפון איטליהתודה רבה לכל המשיבים.
נראה לי שנלך על האפשרות לטיול ספונטני יותר, ללא הזמנת לינות מראש, מה שייתן יותר גמישות.
את הלילה הראשון ואת שני האחרונים כבר הזמנו.