עזרה :)
-
היי לכולם, אני וחברה מתכננות בספטמבר לטוס לסין אחרי תאילנד, למסלול עד שבועיים, תלוי בעלויות אפשר גם יותר
מי שהיה או יודע אשמח למסלולי טיול ברורים, באינטנרט זה קצת לא ברור מבחינת מה קרוב למה או עלויות בשקלים. המקום נורא מסובך לנו להבנה.
אשמח גם אם מישהו יודע משהו על עלות טיסה מתאילנד לסין
בכללי נשמח להמלצות אם באמת המקומות מדהימים כמו שנראה, על מה לוותר ועל בא בשום אופן לא
כל עזרה תתקבל בברכה
תודה
)) -
עזרה
היי, טיול שבועיים בסין? יש לכן ויזה? אני לא חושב שתוכלו להנפיק אחת בבנקוק. בכל מקרה לשבועיים הייתי נוסע לאזור בייג'ינג ואזור שנגחאי. אזור שנגחאי הייתי כולל את סוז'ו ואת הואנגז'ו.
-
עזרה
היי! תודה!
את הויזה נוציא פה הבנתי שזה ממש לא בעיה, השאלה היא איך מתמצאים שם, והאם סצ׳ואן יכולה להכלל, קצת מתקשה בהבנת הגיאוגרפיה שם, מקומות קרובים? קצוות שונים?
-
עזרה
היי, בסצואן לא הייתי אבל זה די רחוק מבייג'ניג. תסתכלו בגוגל מפות, חפשי שם את העיר chengdu בעברית צ'אנגדו. זו בירת המחוז. זה מרחק שניתן לעבור ברכבת של 24 שעות בטח, או בטיסה. נשמע לי מאוד צפוף בזמן של שבועיים. במיוחד שבטח לא תרצו להיות רק בעיר אלא גם במקומות נוספים, הרמה הטיבטית וכו'. אני אדגיש, זו מדינה ענקית, כמעט בגודל של אירופה כולה. חבל לשרוף ימים שלמים בנסיעות. אתן כן יכולות לבדוק על טיסות לצ'אנגדו ולטייל באזור הזה בלבד. המסלול שהצעתי בהתחלה הוא הגיוני בעיני מבחינת מרחקים ואופציות סבירות של טיסות. בכל מקרה בהצלחה!!