ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרסט קאסל -כן/לא

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    934
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

למומחים/בעלי הכרות
      אנחנו מתכוונים לעשות את הדרך מל''א לס''פ על כביש 1,עם עצירה בלילה כנראה באזור מונטריי .
      עד כמה הרסט קאסל הוא יעד משמעותי בדרך.דהינו ''חיבים'' או ניתן לוותר?
      אם ''חיבים'' ,מתי כדאי לעשות את הסיור ,בסוף היום הראשון או על הבוקר ביום השני.היכן כדאי ללון במידה ומבצעים הסיור בבוקר.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • anatsh_12345
        anatsh_12345 נערך לאחרונה על ידי

הרסט קאסל -כן/לא:Re
        שלום רמי,
        התשובה לשאלה האם לבקר בטירת הרסט או לא היא מאוד אינדיבדואלית. זה תלוי בדברים אותם אתם אוהבים ומעניינים אתכם. אני אישית נהניתי בסיור למתחילים (מס` 1 ), ודעתי היא שאם אתם כבר שם אז למה לא.
        טירת הרסט נמצאת ליד סן סמיון ולא ברור לי כיצד ניתן לבקר בה בבוקר השני אם אתם חולפים על פני סן סמיון ביום הראשון וישנים באזור מונטריי שנמצאת צפונית יותר.
        במידה ואתם יוצאים מלוס אנג`לס בבוקר, אפשר לעשות את טירת הרסט אחה''צ ולישון בסן סמיון.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

ענת.ברור שלא אמשיך צפונה אם ארצה לעשות את הטירה.האם עדיף אם כך לישון בסן סימון לעשות את הטירה על הבוקר ולהמשיך הלאה צפונה?
          • anatsh_12345
            anatsh_12345 נערך לאחרונה על ידי

ענת.ברור שלא אמשיך צפונה אם ארצה לעשות את הטירה.האם עדיף אם כך לישון בסן סימון לעשות את הטירה על הבוקר ולהמשיך הלאה צפונה?

רמי,
            כנראה שלא הבנתי אותך נכון. אני הבנתי שאתה מתכנן לצאת בבוקר מלוס אנג`לס, לישון בערב במונטריי ולהגיע למחרת לסן פרנסיסקו.
            אם אתה מתכנן לישון בסן סמיון, אני חושבת שאתה אפילו יכול לעזוב את לוס אנג`לס רק לקראת הצהריים.
            בבוקר למחרת אתה מבקר בטירה (או באחה''צ של היום הראשון, תלוי מתי עזבת את לוס אנג`לס). השאלה היא בכמה זמן אתה רוצה להגיע משם לסן פרנסיסקו שכן יש עוד מה לראות בדרך מלבד הנוף היפה (מונטריי, כרמל, שמורת פוינט לובוס, דרך 17 המייל, סנטה קרוז ועוד).
            • עודד
              עודד נערך לאחרונה על ידי

קודם כל יש לך טעות בסיסית. אתה לא יכול לנסוע בכביש 1 ביום מלוס אנגלס למונטריי ולקוות לטוב. זו דרך ארוכה מאוד מאוד ויותר מכך פתלתלה מאוד מאוד אז או שתינהג במהירות ואז רוב הסיכויים שתימצא את עצמך מהר מאוד בתוך האוקינוס או מה שיותר סביר תינהג לאט יותר במשך כל היום בלי שיהיה לך זמן לעצור אפילו לעצירות ביניים ולא תיראה בעצם כלום.
              לגבי הטירה אני יגיד לך ככה. כמטרה בפני עצמה לא הייתי נוסע אליה במיוחד אבל אם אתה כבר שם אז למה לא? אני לא מגדיר את זה בחובה כמובן אז זה לשיקולך. בכל אופן אם אתה הולך לשם תישן בסאן סירמיונה ותעלה לטירה בבוקר. העינין
              הוא שלשם כך תיצטרך לוותר על החלק הדרומי של הכביש ולהיתחבר אליו בסאן לואיס אוביספו. החלק הצפוני של הכביש יפה יותר מהדרומי.

• מוני
                מוני נערך לאחרונה על ידי

מסכים עם כל מילה של עודד
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון