טיול ג'יפים בגאורגיה
-
שלום לכולם.
אנחנו שני זוגות שמעוניינים לצאת לטיול ג'יפים לגיאורגיה בסוף יוני תחילת יולי.
אשמח לקבל טיפים והמלצות על חברות שונות ממטיילים..לא מאנשי החברות..
תודה
רונן
-
טיול ג'יפים בגאורגיההיי רונן
אנחנו חזרנו מטיול בגיאורגיה לפני כמה שבועות. אמנם לא בעונה, אבל גיאורגיה יפהפיה בכל עונה. התאכסנו בטביליסי בגסט האוס של זורא ומאיה. זוג ישראלי. מקום מקסים, לא יקר וקיבלנו ממנו המון טיפים לטיול עצמו. הוא ארגן לנו נהג עם רכב ארבע על ארבע ( נהג מקסים - תבקשו את גוצ'א) ועשינו איתו טיול (שמתאים לעונה שבה היינו - שלג וקור), ומאוד נהנינו. גם המחירים היו לגמרי שפויים והוגנים.
על זורא יש הרבה המלצות בטיפים (יש גם כאלה שכתבו דברים לא טובים, אבל מניסיון אני יכולה להגיד שאני מצטרפת להמלצות הטובות עליו, שהן הרוב)
מספר הטלפון של מאיה, רעייתו, הוא 00995571781818. אפשר לדבר איתם בווטסאפ
בהצלחה
-
טיול ג'יפים בגאורגיהתודה רבה
-
טיול ג'יפים בגאורגיההי לכולם ...מי יודע על חברות השכרת גיפ ידועות כמו אויס וכו..בטיבילסי???
-
טיול ג'יפים בגאורגיהממליץ על חברת MEDRAFT
הייתי שם בטיול מאורגן דרך החברה שאני עובד בה(היינו כמה עובדים שזכינו בזה)
הטיול היה מדהים, הכל היה מתוקתק, מדריכה אדירה ומצחיקה, יודעת עברית טוב, הייתה עם הג'יפ ראשונה(סוסה) והוציאה הרבה חבר'ה שנתקעו עם הג'יפ בבוץ..

בנוסף לקחו אותנו למסעדות אותנטיות(שבחיים לא היינו מגיעים אליהן) כמו מסעדה באמצע כפר נידח שרק אם אתה מכיר את הבעל בית אתה יכול להיכנס, עצירות קפה\סיגריה עם קפה שלהם,הדרכה על המקום שאתה נמצא דרך מכשיר קשר(כל ג'יפ קיבל מכשיר קשר) ועוד ועוד
לנו עשו טיול מקוצר אני מניח שבתשלום זה הרבה הרבה יותר כיף.
-
טיול ג'יפים בגאורגיהיש לי כמה טיפים בנושא.
-
טיול ג'יפים בגאורגיהWe would like to introduce ourself , travel company in Georgia. we have a fleet with 4x4 Nissan Patrols and Toyota 4 runners, so should you have any question or need additional information please feel free to contact us at once at Email: [email protected]. o