מסלול לדרום מזרח ארה"ב
-
שלום,
מחפש המלצות למסלול בדרום מזרח ארה"ב לזוג בוגר לשלושה שבועות הכולל את ניו אורלינס ממפיס ונשוויל ומשלב טבע תרבות ומוסיקה ואם אפשרי מסתיים בניו יורק.
תודה למשיבים.
-
מסלול לדרום מזרח ארה"בלמתי מתוכנן הטיול ?
האם הכוונה לשכור רכב ?
איפה רוצים להתחיל את הטיול ? האם הכוונה לעשות מעגלי מניו יורק (אז שלושה שבועות יהיה מעט מדי) או להתחיל לדוגמה בניו אורלינס ולסיים בניו יורק ?
תתחילו לערוך חיפםושים בפורום לגבי הערים בהן אתם חפצים לבקר, יש חומר על טיולים כאלה.
-
מסלול לדרום מזרח ארה"בתודה, הטיול מתוכנן ברכב בסוף יוני 2015, התחלה בניו אורלינס ואפשר לסיים בניו יורק 3-4 שבועות.
-
מסלול לדרום מזרח ארה"בהי,
לפני מספר שנים עשיתי מסלול דומה (ללא ניו יורק). המסלול התחיל בניו אורלינס והסתיים במיאמי, ממנה יצאנו לקרוז.
אורך הטיול כ-3 שבועות
אפשר לקבל רעיונות מהפוסטים שכתבתי באתר שלי
אושרה
-
מסלול לדרום מזרח ארה"באם חוזרים מניו יורק, קחו בחשבון שיש קנס על לקיחת הרכב במדינה אחת והחזרתו באחרת. גובה הקנס יכול להיות של מאות דולרים.
הייתי מתחיל בניו אורלינס, משם לממפיס דרך NATCHEZ TRACE PKWY, לנשוויל ולהמשיך לכיוון SEVIERVILLE, משם ל-GATLINBURG ול-CHEROKEE ולעשות טיול מעמיק ב-SMOKY MOUNTAINS NATIONAL PARK.
אחר-כך אפשר להמשיך לפחות בחלק מה-BLUE RIDGE PKWY.
אם תחפשו היטב בפורום, בטיפים ובכתבות, יש הרבה חומר על מסלולים דומים ועל המקומות בהם מומלץ לבקר.
בארבעה שבועות אפשר לעשות יופי של טיול.
כעת בדקתי מחירי שכירת רכב (פול סייז, איני ממליץ על פחות מזה) למשך 4 שבועות, זה יכול לעלות קרוב ל-6,000 ש"ח + הקנס שיש לשלם על החזרת רכב במקום אחר שאת גובהו אפשר לבדוק ישירות עם סוכנויות השכרת רכבים.
-
מסלול לדרום מזרח ארה"בתודה רבה,
מחפש הפניה למסלול מומלץ מניו אורלינס לניו יורק ברכב כ 3-4 שבועות בסוף יוני השנה.
רון
-
מסלול לדרום מזרח ארה"באם אתם תסעו לניו יורק, אז כדאי לנסוע מטנסי לניו יורק דרך הסמוקי מאונטיין, הבלו רידג' פארקווי ושננדואה.
אני מצרף מספר בלוגים ותיאורי טיול של חברי הפורום מלבד הבלוג שאושרה פרסמה:
הבלוג של barnooga - שימו לב, בחרתי ביום ה12 של הטיול שהוא בנאשוויל, אבל יש עוד הרבה ימים שמתאימים לטיול המתוכנן שלכם
סיכום הטיול של ערבה - גם הוא מאד רלוונטי
הטיול של טניה - מוושינגטון לפלורידה דרך שננדואה והבלו רידג'
הטיול שלי - טיול שמותאם לילדים, אבל אני מאמין שתוכלו להפיק גם ממנו משהו, הודעות 5-26 הן על דרום הבלו רידג', הסמוקי'ז ואטלנטה