שבת בוונציה
-
שלום,
אנחנו הולכים להיות בוונציה בשבת של ה-28.03.
הבנתי שיש בית חב"ד שנוכל לקנות ממנו ארוחות שבת.
מישהו פה יודע טווח מחירים? שמעתי שבעיקרון הארוחות לא עולות וכל אחד יכול לתרום כפי יכולתו, האם זה נכון?
צריך להזמין מראש את הארוחות?
אפשר לקנות שם לחם ומוצרי חלב בימות החול?
תודה!
-
שבת בוונציה -
שבת בוונציהתודה 'חבל' על הלינק.
עדיין לא הבנתי סופית, אני פשוט מגיעה לשם בשבת, לוקחת ארוחות בלי תשלום והזמנה לפני, ואחר כך תורמת דרך האתר שלהם?
מישהו יודע אם אפשר לקחת ארוחות שבת למלון, או שבשבת חייבים דווקא לאכול שם? (בימות החול ראתיתי שיש להם אפילו משלוחים למלונות, אבל מה עם ארוחות שבת?)
תודה רבה.
-
שבת בוונציהבתוך המסעדה יש קופה
שבה אפשר לשים אכל אורח כמה שהוא רואה לנכון
במוצ"ש
הענין הוא שהרב רמי בנין שמנהל את המקום (איש צדיק) לא מוכן למכור אוכל שנאכל בשבת
אע"פ שישי היתרים לכך
-
שבת בוונציהתודה יהודה על התשובה.
אם הרב לא מוכן לתשלום, אפשר פשוט לתרום להם ללא קשר לאוכל, במוצש, דרך האתר.
יש לך מושג אם צריך להזמין את האוכל מראש? אם אפשר לקחת אוכל לפני שבת למלון?
תודה.
-
שבת בוונציהבית חב"ד מארגן קידוש וארוחת ערב במסעדת גאם גאם,לא רחוק מבית הכנסת.
ארוחת הערב היא ללא תשלום,וכך גם בשבת לאחר הבית כנסת.
ניתן לתרום כל סכום שעולה על הדעת בצאת השבת.
-
שבת בוונציהתודה!!
-
שבת בוונציהיש שם מכולת עם מוצרי יסוד, ופיצה בכשרות חב"ד.
-
שבת בוונציהחוץ מגםגם יש גם אפשרות לאכול בנפרד באולם ליד ששם ניתן לשלם מראש. בקיץ לפני שנתיים עלה נדמה לי 30 יורו לאדם לארוחה.
אנחנו אכלנו בנפרד בליל שבת כי היינו עייפים ובלילה אוכלים בקיץ בשני סבבים ואין כמויות אוכל מדהימות. בשבת בבוקר אכלנו עם כל עם ישראל והיה מאוד נחמד.
אני מניח שבחורף אין בעיה כ"כ.
יש שם פיצריה ומאפיה כשרה של חבד וחנות עם מאפים כשרים ומוצרים כשרים בהשגחת הרב המקומי.
יש שם גם בית מלון כשר שיש שם ארוחת בוקר.
-
שבת בוונציהתודה וסליחה על האיחור בתגובה, בדיוק בשבת של ה-28 במרץ היינו בוונציה.
אכן, כמו שאמרו כאן, פשוט הגענו למסעדת גם גם ואכלנו, היתה אוירה יפה, ובמוצאי שבת תרמנו.
אכלנו גם ערב אחד במסעדה (שבה מתקיימות סעודות השבת)והיה טעים מאד, זו מסעדה בשרית, אין שם מסעדה חלבית, אלא רק חנות שאפשר לקנות פיצה, גלידה, וכו, ללא מקומות ישיבה.
סך הכל וונציה היא באמת מקום מצויין לדתיים בשבת, יכלנו גם לטייל עם הילדים בעגלה כי יש שם ערוב, היתה שבת עם שמש חורפית מקסימה.