כביש 1 VS מקסיקו
-
שלום לכולם,
בנתיים התכנון של חלק מהטיול הוא כזה:
ב25.5 הגעה ליוסמטי
ב26.5 יצא מכיוון יוסמטי לכביש 1. אני מניחה שהיציאה תהייה אחרי שנסיים יום טיולים בפארק.
ב28+27 לנסוע בכביש 1
ב29 להגיע לLA
ב31 לצאת לסאן דייגו
ב1.6 סאן דייאגו
ב2.6 לצאת לוואגס
בסאן דייאגו הגיוני שנעשה את עולם המים שהבנתי שזה די לוקח יום שלם, מה שמשאיר 2 ימים לא מלאים בכלל בסאן דייאגו (בעיקר כי אני לא יודעת מתי נגיע ביום הראשון לשם ומתי נצא לווגאס. כנראה מוקדם כי צריך להחזיר את הרכב בווגאס עד 17:00).
מהסתכלות על מסלולים של כביש 1, יש הרבה מקומות לעצור בהם אבל לא בהכרח עצירות של שעות (אלא אם עושים איזה אטרקציה, שנכון לעכשיו לא ראיתי משהו מלהיב מידי).
השאלה שלי - האם כדאי לוותר על יום נסיעה בכביש 1 על מנת להוסיף יום בסאן דייאגו? ואם כבר הוספנו יום בסאן דייאגו ויש יותר מרווח נשימה - האם יש טעם לתת קפיצה קטנה למקסיקו?
-
כביש 1 VS מקסיקוהרוב נוהגים להקדיש ל כביש 1 לפחות יומיים עם עצירת לילה על הדרך , כשאנחנו עשינו את המסלול ויתרנו על טיול בשמורות ובאתרי התיירות (טירת הרסט לדוגמא) ונהננו מהנוף ועצירה שעשינו לחצי שעה במושבת פילי הים.
אם את לא מתכננת להתעכב באתרים את בשקט יכולה להוריד יום מכביש 1 (כדי לרווח את הזמן בסן דייגו) מה שכן קחי בחשבון שהנסיעה על הכביש ברובו היא די איטית ותכנני מראש איפה אתם עושים את העצירה ללינה.
עולם המים זה יום פארק שלם לכל דבר.
לגבי מקסיקו - לא הייתי.
עופר
-
כביש 1 VS מקסיקומה רצית לראות במקסיקו ? לעבור מסן דיאגו לטיחואנה ? האחרונה אחת הערים המסוכנות בעולם, לכל קרטלי הסמים נציגים במקום. כ"כ, אי אפשר לעבור למקסיקו עם רכב שכור.
-
כביש 1 VS מקסיקואני יודעת בנוגע לרכב, הכוונה היתה לעבור רגלית ולעשות סיבוב בקטנה לא להכנס לעומק.
אין טעם?
-
כביש 1 VS מקסיקולמה תיכנסי ? מה רוצה למצוא שם ? מקסיקנים ? יש מספיק מאלה בארה"ב

-
כביש 1 VS מקסיקועד כמה שאני יודע (כולל מנסיון אישי לפני למעלה מ-10 שנים) אין מה לחפש בטיחואנה.
דווקא בגלל הקרבה שלה לארה"ב בטיחואנה יש הרבה פשע. הרבה אמריקאים מגיעים לשם לחפש דברים שפחות חוקיים בארה"ב (כמו סמים וזנות). יש אומנם כמה שווקים יחסית יותר זולים אבל לא יותר מדי.
לטעמי האישי אין לתייר הרגיל מה לחפש שם.
-
כביש 1 VS מקסיקואוקי, לוותר על מקסיקו. הבנתי.
בנוגע לכביש 1 - חוץ מטירת הרסט שפחות מעניינת אותנו, יש אטרקציות שוות\ארוכות חוץ מעצירה לראות נוף\חיות על המזח?
-
כביש 1 VS מקסיקו -
כביש 1 VS מקסיקואוקי תודה רבה!