קונקשן של 45 דק' באיסטנבול
-
שלום, אשמח לקבלת המלצות/חוות דעת..
אני מתכוון לטוס למדריד, הטיסה המשתלמת ביותר היא זו של פגסוס איירליינס,
הבעיה היא שהקונקשן הוא 45 דק' בלבד. במוקד הטלפוני של החברה מסרו שאין עם זה בעיה, ואני אספיק, אשמח לשמוע מכם....
לותר על הטיסה הזו קצת בעייתי, היא זולה משמעותית מאוד מהאחרות ונוחה ביותר מבחינת השעות..
תודה!
-
קונקשן של 45 דק' באיסטנבולשלום זיו
אין בעיה
התורכים יעילים ורוב הקונקשנים שלהם הם בסביבות השעה
אם החברה מוכרת לך עם קונקשן כזה הם גם אחראים על המעבר התקין
ב ה צ ל ח ה
-
קונקשן של 45 דק' באיסטנבולטסנו מספר פעמים בעבר עם קונקשן למקומות אחרים באירופה וגם אם זמן ההמתנה הוא קצר התורכים מאוד יעילים והרבה פעמים מעכבים את הטיסות על מנת שכל אלה שצריכים לתפוס קונקשן יספיקו לטיסה. שנה שעברה בקיץ אפילו הצמידו לנו בחור שרץ איתנו בכל השדה והעביר אותנו היכן שצריך בלי תור העיקר שנספיק את הטיסת קונקשן.
בהצלחה!
-
קונקשן של 45 דק' באיסטנבולתודה לשניכם על התגובה המהירה.
לקחתי לתשומת ליבי, אבל אני רוצה להדגיש שמדובר בPegasus Airlines
ולא בטורקיש,
יש למישהו ניסיון?
-
קונקשן של 45 דק' באיסטנבולמאחר והשדה בסביאה גוצקן קטן, והתורכים מאד מיומנים בהעברות, טכנית זה אפשרי. א ב ל : כל עיכוב קטן בהמראה, נחיתה וכד" עשוי לשבש את העברה. אל תצפה שיעכבו טיסה בגלל 2-3 נוסעים. במידה ופיספסת את טיסת ההמשך, פגסוס תעלה אותך על הטיסה הקרובה שיש בה מקום פנוי ליעד שלך. תיבדוק מתי יש ע"מ שתיהיה מודע באם הטיסה הקרובה הינה בעוד שעתיים או עשר שעות. כנ"ל לגבי מטען במידה ושלחת לבטן המטוס ולא יספיקו להעביר אותו הוא יגיע למקום שהייתך ע"י החברה בטיסה הבאה. רצוי לקחת ציוד חיוני בתיק היד ל:24 שעות. לשיקולך. תהנה.
-
קונקשן של 45 דק' באיסטנבולאנחנו טסנו גם עם פגסוס וגם עם טורקיש ולא היתה בעיה אבל מצטרפת להצעות של טל יהודה למקרה שהקונקשן בכל זאת יתפספס..
-
קונקשן של 45 דק' באיסטנבולשמח לשמוע שזה עובד.