שהות בארה"ב
-
שלום לכולם, אני נמצא בארה"ב כבר חודש (טיסה לארץ חזרה במאי). יש לי ויזה ל10 שנים, עם עוד זמן עד לפקיעת תוקפה. אבל: כמה זמן בעצם אני יכול להישאר בארה"ב ברצף? האם אני חייב לצאת מגבולות המדינה מתישהו, ולהכנס שוב? מותר לי בכלל לצאת מגבולות המדינה (קנדה/ מרכז אמריקה) ולהכנס שוב? תודה רבה לעונות ולעונים.
-
שהות בארה"בלרוב- פקיד ההגירה נותן 6 חודשי שהות בארצות הברית.
אין דבר כזה "איפוס" , אם אתה יוצא לקנדה או מקסיקו.
-
שהות בארה"בהשאלה היא כמה זמן נרשם לך בדרכון בעת כניסתך לארה"ב ? בד"כ רושמים שישה חודשים, אם אכן כך, אז אתה יכול לצאת למקסיקו או קנדה ולחזור אבל כפי שנאמר, היציאה לארצות אלה לא מחדשת את התוקף של השהות המותרת בארה"ב לפי מה שנרשם לך בכניסה הראשונה לפני חודש.
-
שהות בארה"בתסתכל טוב בחותמת ששם לך פקיד ההגירה בדרכון.
כתוב שם עד מתי מותר לך להיות בתוך ארהב.
אין קשר להיות הויזה 10 שנים.
-
שהות בארה"בתודה לעונים, אבל בחותמת לא מופיע כלום, חוץ מסיווג הויזה (B2 תייר), ותאריך הכניסה שלי למדינה.
-
שהות בארה"באני מבין מהכתוב באתר זה שאם אין תאריך יעד אזי עם ויזה תייר אפשר לשהות עד שישה חודשים.
ולמען האמת, בפעם האחרונה שהיינו שם או בפעם הקודמת, לא כתבו תאריך יעד בחותמת בדרכון של האשה, בכלל לא התייחסתי לזה. שהינו שם כחודש וחצי. אצלי כן היה רשום שישה חודשים.
-
שהות בארה"ב- נפתר!תודה לכל העונים! מצאתי תשובה- כיאה למדינה מודרנית, זה פשוט ממחושב עכשיו. אפשר למצוא את הפרטים באתר של 'רשות המכס ובטחון הגבולות' האמריקאית. תודה תודה.