ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון בפסח עם 2 מתבגרים

פורום אירופה
    2
    4
    2667
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורית_66
      אורית_66 נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום,

אני ו - 2 ילדיי המתבגרים (17.5 ו - 14) טסים ללונדון בפסח.

מספר שאלות:

1. נסיעה משדה התעופה הית'רו לדירה בלונדון - האם במונית או באחד מהשאטלים הפרטיים? ראיתי הרבה המלצות על נהגים ישראליים. האם הם עדיפים על שירות המוניות המקומי?

2. אנחנו רוצים לערוך יום סיור אחד מחוץ ללונדון (Kew Gardens או אוקספורד או טירת ווינדזור). האם אתם ממליצים לקחת טיול מאורגן מלונדון או לנסוע ברכבת ולקחת איזשהוא סיור במקום? האם יש המלצות לחברות מקומיות העורכות סיורים יומיים היוצאים מלונדון?

3. אשמח להמלצות על מקומות מעניינים לבני נוער. זהו הביקור הראשון שלהם בלונדון והם לא חובבי מוזיאונים והיסטוריה...

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ronitzaw
        ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

לונדון בפסח עם 2 מתבגרים

1. הנהגים הישראלים זה בד"כ שאטל, כלומר הוא לוקח מספר נוסעים מאותה טיסה ומפזר אותם בין בתי מלון שונים בלונדון. מה שאומר יותר זמן נסיעה בסה"כ, אלא אם כן התמזל מזלכם והוא יוריד אתכם ראשונים אבל אי אפשר לדעת את זה מראש. הם בד"כ גובים מחיר פר אדם כך שאם אתם שלוש יתכן והעלות של מונית ספיישל לא תהיה יקרה בהרבה. אל תקחו מונית שחורה (black cab) אלא תזמינו car service מראש ותסגרו איתו מחיר מראש. מניחה שתמצאו בטיפים שמות וטלפונים. 

2. אני הייתי ממליצה לנסוע ליעדים האלו ברכבת ולטייל עצמאית בעזרת מדריך טיולים / חומר מהאינטרנט.

3. שווקים - קמדן טאון, ספיטפילד מרקט. קובנט גרדן. חילופי המשמרות בבקינגהם פאלאס, כיכר טרפלגר, כיכר פיקדילי.  קניות.

• אורית_66
          אורית_66 נערך לאחרונה על ידי

לונדון בפסח עם 2 מתבגרים

רונית,

תודה על התגובה.

ראיתי שחברת London Walks עורכת גם סיורים מחוץ לעיר. נראה מדליק ומיוחד. מכירה? מה דעתך?

ועוד שאלה - אני כן רוצה לבקר במוזיאון אחד, כלשהוא. מה הכי מומלץ? British Museum/Tate Gallery?

• ronitzaw
            ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

לונדון בפסח עם 2 מתבגרים

הייתי פעם אחת בסיור שלהם בתוך לונדון והיה באמת מדליק ומיוחד. זה מאד תלוי במדריך ש"נופלים" עליו, אבל בהחלט לא הייתי פוסלת.

קשה לי להמליץ על אחד משני המוזיאונים האלו כי הם מאד שונים. ה- Tate זה אמנות מודרנית והבריטיש הוא ענק ויותר היסטורי אבל בד"כ רוב האנשים לפחות בפעם הראשונה מתמקדים באזור של מצרים. אני באופן אישי מעדיפה את הטייט, אוהבת גם את המבנה שלו ואת האיזור בו נמצא. 

שני המוזיאונים בחינם כך שאפשר להיות בשניהם בביקור קצר. אני מניחה שבאזור של ה- Tate אתם תעברו בכל מקרה. אם לא תיכננתם אז מצרפת להמלצותי טיול לאורך הגדה הדרומית של התמז (South Bank) רצוי בסופ"ש אפשר לשלב גם עם ביקור בשוק האוכל בורו מרקט.  תעברו דרך הטייט, תיכנסו, תציצו ותחליטו כמה זמן "מבזבזים" על זה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון